Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да приготвя кайма, тъй като в семейството ми най-много обичаме мусака, но аз получавам киселини от нея?
-
Как да се справя с болките в гърба и кръста по време на бременност?
-
Нормално ли е да наддавате 4 кг за кратък период от време по време на бременност?
-
Какви са възможностите за помощ на бебето, ако се установи проблем след скрининг по време на бременност?
-
Оправдано ли е да се инвестира толкова много пари в детска количка?

радвам се, че стресът е отминал, но не сме ние виновни - да знаеш!
Не може лекар да ти каже, че в тази седмица да не усещаш бебето не е нормално... Наистина понякога са за

Добре че ми напомни, че утре трябва и аз да си застраховам колата, че изтича 
(zа пола имам предвид,не от суеврие),аz точно днес гледах сладки момичешки дрешки,ама някак не съм сигурна още да му се невиди..А така ми се купуват роzови нещица
,никога не съм купувала,ясно zащо,но и днеска не посмях,че роzовото много zадължава..Ако се купува от сега трябва нещо по унисекс да е..
Защото не може да се твърди със сигурност. Обаче и предния път като раждах слухтях по разговорите на лекарите из МД споделят си хората случки разни... После питах моя доктор и той каза, че наистина има неща, които могат да се видят и да се препоръча на жената амнио. Все пак говорим и за задкомпютърното устройство
Най-вероятно още този петък ще мина през процедурата. Днес ще говоря с Мазнейкова и ще ви пиша!

Асе на мен също триколите ми харесват,но да си призная първо че нямам опит и второ си харесвам толкова много на картинки,а като се роди бебето и то е ватре незнам какво ще стане
Пожелавам на всички сланчев и усмихнат ден!!!

Желая хубав ден, макар и дъждовен
...
.Я колко сме в списъка,а колко малко снимки има..Аz щом се справих,всички ще могат.