LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 45 016
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета,успявате ли да сложите нещо в кошницата?На мен от час като избера номер и цвят и най оттолу не ми изписва дали е налично или не и не мога да го добавя в кошницата newsm78.
Дали е в мен вината или от сайта???

При мен няма проблем  Peace

# 571
Мами,моля за малко разяснения по следния въпрос:
Направих поръчки на 2 и 3 Април.В суивито нямам отказани стоки,а получих чек на имейла,на който пише името ми,номера ми в Ларедута и  -24 евро.Моля,ако някой е имал подобен мейл да ми разясни за какво е този чек и как се процедира!!!

# 572
  • Beyond the Frontiers
Мами,моля за малко разяснения по следния въпрос:
Направих поръчки на 2 и 3 Април.В суивито нямам отказани стоки,а получих чек на имейла,на който пише името ми,номера ми в Ларедута и  -24 евро.Моля,ако някой е имал подобен мейл да ми разясни за какво е този чек и как се процедира!!!
Това е оферта - прочети 4-5 страници назад там се обсъждаше.

Знам, че има получили тези детски сандалки - моля за отзиви, че ги намалям на 9 евро Praynig Praynig Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4605772& … ue&ksource=-1

# 573
Благодаря за бързия отговор!

# 574
  • sofia
Имай предвид,че е много късичко
Иначе за парите си е супер

# 575
Mоже ли някой който е получавал тези балеринки да ми каже стават ли за широк крак или са много тесни ?  newsm78

моя е широк и ми станаха моя номер. пак бях поръчала 39 бяха ми големи продадох ги и си взех 38 заспаха ми.

# 576
Днес получих поръчка от 31.03 с подарък чантата за питник.Приятно ме изненадаха този път франсетата. Очарована съм от зеленото сако за 3 и нещо.

в размер 94 и е точна за сега на беба, която е далеч по малка. Подозирам, че е объркан етикета

# 577
  • София
Някой случайно да има вече тази чантичка и блузката по-долу да си изкаже мнението  Rolling Eyes

# 578
  • София
Някой случайно да има вече тази чантичка и блузката по-долу да си изкаже мнението  Rolling Eyes

Откога го дебна и аз това чанте,тъкмо го намалят и айдее 4 semaines......

# 579
Момичета помагаите със съвет тези маратонки ги иска един мои познат, носи 42 номер но няма.Има 43 но ще е в наличност след 2 седмици,както и да е има ли ги някои да каже някакав коментар....... lovekiss
Много ще съм ви благодарна(ЧЕ ми звънни само по gsm- за отговор)

линк ако някои иска да ги види

# 580
  • Там....където всичко е възможно ....
Oще един код от мен този път за по закръглените дами  44091 намаля от колекцията на Taillissime  15/30 и дава БД.Кода важи за ненамалени цени
 Peace
Забравих да кажа че кода дава и подарък май чанта ,но не съм много сигурна точно какъв е подаръка.

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 19:14 от kras8204

# 581
  • Sofia
На офертата 22500 пише, че важи само за зелени страници, може да се пазарува on-line или от каталога, колекция пролет-лято-всички марки.Обаче и при мен не действа.Дава ми съобщение отново да погледна условията на предоставяне?
Колкото повече разглеждам офертата, ползвам и преводач, стигам до извода,че предлагат да си купя от тях чек за 24е с покупателна стойност 48е и ако напазарувам за 45е печеля БД.Имам 10-цифрен номер на чека, да не се очаква от мен да го платя по някакъв начин и после да го ползвам?

Това е клиентския ти номер  Peace
Долу на чека над дебелата зелена линия е номера, клиентския мн добре си го знам, този е друг- състои се от 6цифри, laredoutecap6цифри, B9цифри

# 582
къде се намира това:
Mes remboursements
за да проверя дали не ми е отказана поръчката от под 10 евро

# 583
къде се намира това:
Mes remboursements
за да проверя дали не ми е отказана поръчката от под 10 евро

Eи......пинка222, пълно ти е ЛС и неможах да ти отговоря,изчисти го

извинявам се за офаа

# 584
Имай предвид,че е много късичко
Иначе за парите си е супер

Ок, благодаря! Ако го имаш, можеш ли да ми кажеш размерите и за кой номер се отнасят?

Общи условия

Активация на акаунт