ЮЛСКИ Бебенца'08 (тема 36)

• 12 999
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
  • София
]

А никой не каза нищо за моя голям тумбак Crossing Arms А специално се снимах Crossing Arms

Joy Joy Joy И аз тъкмо го разглеждах Blush Много си слаба Peace А тумбата ти е страхотна.
Да ви се похваля, че и аз си имам вече коремче пък Crossing Arms Много съм горда и искам да си го разхождам и показвам , ама Нъъц Crossing Arms
И ми е пак остър като преди-абсолютно същия.

# 46
  • Sofia
bowuu Мой са. От Ла редут ги поръчах. Много са нежнички-60-ти размер за новородено и са тънички като материя за бодита. Но според мен не си заслужават цената-по 6лв едната newsm78
Другата рокличка която съм снимала е 10 лв  и е много хубава. От Бългалия е  Peace От склада на Бгтекс.

Абе аз явно не съм в час с цените, на мен що така 6 лв за рокличка ми се вижда евтино newsm78

Я да ида да видя как се поръчва от тоя Ла редут Rolling Eyes

# 47
  • София
Обясниха ми, че според европейските снандарти, количка която не е окомплектована с кош за новородено се води за деца над 6 месецна възраст, нищо че облегалката пада максимално назад.
Потвърждавам. И на моята има стикер - за деца на възраст от 6 месеца до 3 години или до тегло ....не помня до какво тегло беше newsm78 Стандартизация, кво да прайш Laughing
Астарта, аз пък не мога да разбера защо си се настроила за шито дупе newsm78 Този път може да нямаш и един шев, знаше ли Party

# 48
А никой не каза нищо за моя голям тумбак Crossing Arms А специално се снимах Crossing Arms
Аз исках да кажа, но забравих. Все едно носиш момче, а не момиче Thinking

# 49
Аз исках да кажа, но забравих. Все едно носиш момче, а не момиче Thinking

Ми и преди всички така казваха, пък ей я на - момиче си е Mr. Green

# 50
Хммм, немската Мазнейкова какво казва по въпроса?  Joy

Дуци, черпи една снимка на количката, в която така ненадейно се влюби?

# 51
  • София
nova_badeshta_mama    6 лв за рокличка не са много Peace Особенно както изглеждат на картинката в сайта. Ама на живо не бих ги купила за по 6 лв newsm78 А и не се водят роклички , а  нещо като блузки newsm78 -не разбирам френски Laughing  аз нещо бях изпушила и си ги поръчах преди да ми кажат, че ще е момиче Laughing

Аз поръчвах чрез една мама.

# 52
Да ви разкажа за днес - ходих на ЖК във Вита. Бебето е добре - 32см и 990гр, постоянно ритащо  Laughing .Лекарят ме пита какво трябва да е бебето - момче или момиче. И аз отговорих "Момиче" (малко нелегално ходих на ФМ при Мазнейкова, която ми каза 100% момиче, та не съм споделяла на лекаря във Вита  Rolling Eyes ). И нашият гледа и ми вика "Хаха, подстачащи тестиси на 90%". Та сега на кое предположение да се доверя - на Мазнейкова (100% момиче на ФМ на 3Д във 21 седмица) или на Хаджиев (90% момче на 2Д в завършена 26 седмица).
Катинче, пробвай тогава да редуваш с Нурофен. И стискам палци мъжът ти да е по-добре тази вечер.

При мен нещата стоят по същия начин!В 19-та седмица,на 2Д,ми казват момче.В 21-ва ,в специализирана честна клиника ,на 3Д-102%-момиче.И накрая пак при нашето докторче,в24-та седмица бях-100% момче!Ха,сега на кого да вярвам! newsm78Затова,докато не излезе-не се знае!

Майра,страхотно коремче,мила!

# 53
Хммм, немската Мазнейкова какво казва по въпроса?  Joy

и моята докторка, и на ФМ главния лекар на болницата казаха момиче. Не е имало и грам съмнение за момче. Аз преди бях писала - моята в по-малките седмици позна по 2 бели чертички - срамните кости. После се виждат и срамните устни. Да сбърка лекар срамни устни с тестиси ми е много странно Thinking

# 54
# 55
  • Sofia
Ох много благодаря  bouquet

Много работи си харесах в тоя Ла редут. Качествени ли са? Сега трябва да търся как се поръчва Confused

# 56
  • София
Ох много благодаря  bouquet

Много работи си харесах в тоя Ла редут. Качествени ли са? Сега трябва да търся как се поръчва Confused

Чак качествени........ нещо не сам очарована. Да коже още някой ако е поръчвал. Заслужават си само нещата намалени на 80-90% Peace
Има две мами които правят поръчки.

# 57
[

прилича на моя  hahaha

какво им е на тези роклички на цената, та не си струва? 6 лв е без пари просто.

да ви се похваля с първи бременни екстри беееее Simple Smile ако кантарът ми не се е бъгнал, през последните 4 дни съм сложила три килограма и сега съм +6!
а снощи за пръв път имах леки киселини, не толкова, че да има нужда да ги предолявам някак.

# 58
Майра е супер си ти е тумбака!  bouquet
Момичета мерси за поздравленията,а ако не се лъжа и шмилянка има професионален празник днес!
А сега и на мен да ми обясните как да си кача покупките в нашето албумче!А пък за сега ги качвам тук!

Nip кажи къде си учителка,да си запиша ЖЗ сина като му дойде времето! Сериозно! Hug

# 59
  • Варна
Здравейте момичета, аз от 100 години не съм писала, едвам успявам да изчета всичко.
Та да ви разкажа за моите перипетии... Бях се оплакала преди време, че ми се вие свят, е ... една сутрин като се събудих не можех да направя и 2 крачки самостоятелно. Ходих на лекар, обясниха ми, че световъртежа няма нищо общо с бременноста. След един куп изследвания установиха, че всичко е ОК... освен, че ми се върти свят и ми поставиха диагноза "Вестибуларен невронит". Оказа се, че въпросното нещо най-често се получава чрез вируса на Херпес /може и друг вирус, не се знае/, който в комплект с падналия ми имунитет по време на бременността всъщност ме е прецакало така  Laughing Лежах 4 дни в Окръжна болница Варна в Неврологията /няма да коментирам условията, може би са различни от етажа на родилното/. Не успях да спя нито едната вечер, защото всички стъкла бяха наполовина счупени и дрънчаха ужасно, а бях във ВИП стая, в смисъл бях сама и имах собствен сан. възел, което не е малко. Бебето се побърка да рита, май и то не е спало  Sad
Вече ми мина, всичко е ОК, пожелавам ви никога да не ви се случва такова нещо, ужасно е.
Дотук с олакванията... Снощи моята бебка не спря да рита цялата вечер и следобед. И то ужасно силно...  Както пишеше в една книга: Това бременната няма угодия, ту бебето не рита, ту много рита  Simple Smile

Честит празник на всички медицински работници.

За лекцията в Годзила и аз съм навита, в коя Годзила е?

Иначе съм +8 кг. Мисля да мина малко на диета.
Нищо не съм купувала до момента, мисля май месец да пазарувам.

Общи условия

Активация на акаунт