ЮЛСКИ Бебенца'08 (тема 36)

• 13 036
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
На мен ми донесоха 2 пакета с бебешки бодита, ританки, гащеризончета и какво ли още не, замая ми се главата. От племеника ми са, който сега е на 1 г. и 3 мес. На някои неща много се изкефих - толкова мънички и сладички сааааа... Оборудвахме една  част от гардероба и много се радвам. Новичко естествено ще купувам, но и на тези им няма нищо, носени са съвсем малко  Heart Eyes

# 61
Ето къде е фирменият магазин на Чиполино в София: Фирмен магазин "Чиполино"
бул. Възкресение, бл. 87, бх.11, тел.: 02/822 80 21, 0884 554 774

# 62
Имам 1001 поръчки от ЛаРедут, като ме удари бременния хормон намразих сайта и спрях да пазарувам от там. Дрехите за детето не са мръднали, при всичката ескплоатация от негова страна и после пране от моя. На намаление нещата стават без пари ие безобразие човек да не напълни кошницата Blush

Пърли, пускала съм и преди. Вече няколко пъти я гледам, сега мисля, че окончателно реших Crazy

Nip кажи къде си учителка,да си запиша ЖЗ сина като му дойде времето! Сериозно! Hug
И аз това исках да й кажа, но забравих преди малко Hug

# 63
  • Sofia
Дуци, с кредитна карта ли плащаш в Ла редут?

# 64
Вече няколко пъти я гледам, сега мисля, че окончателно реших Crazy

А двете дръжки и малките колела?

# 65
kisa05 тел на Скочев в МЦ Цолов е 390090 а не 390390

kupa за татковците нищо незнам не е ставало на въпрос но мога да попитам. Но ме съмнява да ги пускат вътре. За паричките ще ти пиша на лични

# 66
Дуци, с кредитна карта ли плащаш в Ла редут?

Да, но може и с дебитна, само че трябва да има трицифрения секюрити код отзад.

На мен ми донесоха 2 пакета с бебешки бодита, ританки, гащеризончета и какво ли още не, замая ми се главата.
И при мен така, но са от племенничката ми Simple Smile Има и роклички Flutter

Вече няколко пъти я гледам, сега мисля, че окончателно реших Crazy

А двете дръжки и малките колела?
Ами отначало ще ползвам количката на моята приятелка, Чико Ct 02, пусках снимки скоро, с двете табли.
Бъгстера има амортисьори, 6 кг. е и е много широка, толкова, че Пепи би се возил без проблем. Двете дръжки - няма идеално щастие, но върви и с една ръка, пробвах и това.

# 67
  • Варна

Бъгстера има амортисьори, 6 кг. е и е много широка, толкова, че Пепи би се возил без проблем. Двете дръжки - няма идеално щастие, но върви и с една ръка, пробвах и това.
Точно в събота я видях тази количка край мен мина едно маце с мома в количката към 2 годишна , само че беше черна, страшно стилно изглежда черната с алуминиевото шаси..   Flutter едновременно стилна , малка и оригинална..Въпреки това малко портативна ми изглежда за новородено, макар че има зимен кош, гледам  Rolling Eyes..Инак може до 3 години и полувина дете да возиш.. голяма е ..За момиченце може би и аз бих си я взела, но сега за моя бебок ми се ще нещо не толкова фино .. Crazy Искам хем да е лека, хем да е по - масивна .. За сега Уно-то и някои модели на Плей ..ама пак мисля , чудя се ..

# 68
Даа, черната съм харесала и аз Simple Smile
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4308

# 69
  • Варна
А колко струва Бъгстера? Аз май не съм я виждала във Варна тази количка... newsm78

А, вече има отговор на този въпрос  Joy

# 70
  • Варна
брава, чуден избор за девойка , мисля .... Heart Eyes

# 71
  • София
Слава богу, че не съм единственната, която харесва черни колички Hug

Дуци една моя позната има такава количко-след 100 други и ми я препоръча с две ръце Peace
Аз бях решила като дойде време за лятна количка да си я вземе, но има време до тогава. За 1  г. ще излезнат още модели. Иначе возията и е страхотна за количка с малки гуми Peace и се сгъва на чадър.

# 72
Леле, много е готина тази количка. И е фунционална. Само едно ме притеснява - черният цвят,макар и стилен, не е ли малко неподходящ за лятно бебе?

# 73
Количката е много яка - гледах я в Пакостника. Има приставка да станат 2 колелцата отпред. С всичките джаджи -  комарник, дъждобран, кош и т.н. идва към 900 лв. Но коша е много готин - повдига се и става за кола. Така че с един кош минаваш за двете цели. Багажникът е огромен за размера на количката, страхотно! Малко ме притеснявам много малките гуми за зимата/снега и преспите в непочистените ни квартали/, но Дуци, щом имаш алтернативна количка - значи си преценила. Успех!

Как се чувствате мамите, на които до сега им казваха един пол, сега друг - Джолити, последно четох за теб, имаше и други преди това. При мен - в началото каза - може и момче да е, но не  е сигурно. Последно - момиче! И се успокоих някак - момиче повече ми допадна като усещане май..И сега ако ми каже момче се чудя, дали ще съм разочарована или....ще свикна с мисълта както предния път. Или няма да му отдам значение, само да е добре....Предната бременност бях убедена още след теста, че е момиче и че ще е Йоанна..Сега имам малко повече задръжки в това да се настроя силно за пола....Хм...

# 74
Добро утро мами!
Доста съм ранобудна,но няма как,трябва да изпратя детето на градина!
Aгата ® ,за пола на бебо,ами да ти кажа честно,вече не се настройвм за нищо определено!Ще чакам до края!Не мога да си обясня само едно нещо-специалист-гинеколог,в т.н.ивнитроцентър,на 3Д,да ми каже 102% момиче/той ми показа костичките на срамните устни/,да сбърка пола newsm78,....не знам......

Приятни разходки днес на всички!Денят ще е разкошен!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт