ЮЛСКИ Бебенца'08 (тема 36)

• 13 061
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Тони и всички други, които желаят да дойдат лекцията е в Годзила на бул." Мария Луиза", в четвъртък от 9.30. За следродилната депресия. Да се чакаме в 9.15 отпред?
Имах кошмарна нощ и събуждане. Оцелях  Laughing.
Тити, време беше да качиш някой кг.

# 76
Привет от мен, изкарах ужасна нощ.
В 2.30 се събудих от позив за повръщане и болки в корема, но не бременно повръщане. 45 мин. не можах място да си намеря, накрая получих разстройство Embarassed Сега съм на печени филии и чай без захар дори. Със сестра ми ядохме еднакво вчера, на нея нищо й няма, но пък аз вечерях друго newsm78 Ох, зле ми е на стомаха Cry

# 77
Здравейте, бъдещи майчета.
Аз съм сестрата на нова_бъдеща_мама.
Искам да благодаря на всички за пожеланията за моята малка дъщеричка Hug На всички пожелавам леко протичане на бременността и безпроблемно раждане на финала Grinning
Видях , че сестра ми е пропуснала да и напише името - казва се Ива (и почва да се облизва за цица, така че после ще ви напиша подробности за Токуда Grinning)

# 78
Здравейте, бъдещи майчета.
Аз съм сестрата на нова_бъдеща_мама.
Искам да благодаря на всички за пожеланията за моята малка дъщеричка Hug На всички пожелавам леко протичане на бременността и безпроблемно раждане на финала Grinning
Видях , че сестра ми е пропуснала да и напише името - казва се Ива (и почва да се облизва за цица, така че после ще ви напиша подробности за Токуда Grinning)

Ние сме прочели в Мартенската тема как се казва Laughing

Много ти завиждам на щастието, че можеш да гушкаш вече бебчето си.

# 79
# 80
  • София
Ей, днеска гаден ден бре!!! Кой не спал, кой дрискал...Пък аз имах кошмарна сутрин...Жесток скендъл вкъщи с баща ми, който ми е на гости и ми лази по нервите...Абе защо като остареят толкова изкукват бееее #Cussing out Ти едно му говориш, то неговото си пее, все едно въобще няма уши и не те чува Close
В резултат откачих и се развиках и на детето...Качвайки се в колата си окаля дънките и му креснах в лицето, че е мърляч и не мога да го търпя Embarassed Embarassed Embarassed После по прегръщах му се извинявах около сто пъти, а то милото само повтаря - "маме, аз вече ти простих, няма нищо!"
Страхотно дете имам, а аз съм идиот Cry Искам някой да ми плесне един шамар, та да се усетя малко на кой свят съм, егати...

# 81
Името Ива много ми харесва, пък не се бях сетила. Също Ема, Ева...уф, аз още не знам как ще се казва госпожицата, с Яна си знаех и си го чувствах. Ще вземе да изскочи господинчо, както имам усещане. Но пък Марков каза 100%, показа костичките и пишка и аз не видях.

Дуци, има вирусче май, но може и от яденето да е. Аз цялата бременност я карам на полуразстройство... Не знам защо така.

За черната количка - не се ли притеснявате, че черното привлича слънцето и вътре ще е повече градуси и на бебето ще му е недобре? Прочетох, че пише за материала, че е нещо като дишащ, но все пак....  newsm78 Гледах по някакво шоу, експериментираха с две коли - черна и бяла - сложиха ги под едно и също влияние на слънцето за едно и също време, градусите в черната кола бяха се качили ужасно много. Количката не е такова затворено пространство и лятото така или иначе ще сте все на сянка, но все пак...

Понеже и аз си я харесах - този кош дали става за бебе над 6 месеца? малък ми се струва, като на Куинито сякаш. Нашите бебоци нали поне до пролетта и лятото ще откарат в зимни колички, да не им отеснее тази. Аз както ги раждам големи и това май се очертава да е големичко...

# 82
Белинда, душко, един месец майка ми беше тук. Миналата седмица баба ми, е повярвай целувах и двата пъти вратата, като си тръгнаха. Не знам защо си мислят, че съм тийнейджър още и се опитват да налагат мнението си.
Много ги обичам, но май е по-добре да се виждаме по-рядко.

Понеже и аз си я харесах - този кош дали става за бебе над 6 месеца? малък ми се струва, като на Куинито сякаш. Нашите бебоци нали поне до пролетта и лятото ще откарат в зимни колички, да не им отеснее тази. Аз както ги раждам големи и това май се очертава да е големичко...
Огромна е, иди я виж(ако говориш НЕ за зимния бебешки кош). Ама с Яна бъди и я намести и нея, да видиш.
Относно цвета...другите не ми харесват изобщо и за това се спрях на този. Но има време, де.

# 83
И при нас снощи имаше такива изпълнения с дете и баба.. А детето просто беше преуморено, а аз тъпата и плеснах едно леко шамарче. Сигурно ми е за втори път, но ми стана гадно после.
Яна е много послушна, когато е с мен само или с мен и баща си, абе като няма други възрастни наоколо. Иначе прихваща тяхното напрежение, усеща как може да ги дразни и като е уморена става гадно...

# 84
  • Варна
Айде Добро утро и от мен!!
Днес и тука хубаво време най сетне, чакам да стигне 25 -30 градуса с нетърпение ...  Crazy
Днес мениджъра ми е доста крив от сутринта, ама да не ми кривее много, че да не подлудявам и аз и утре както съм на консултация да ми напишат болничния ...не стига че още 10 дена ще се влача ами и изречения ...Аааааааааа ...
Днес пътувах с автобус ..Далече ми идва малко спирката от офиса, но една разходка тъкмо ..Вчера беше много натоварено движението на връщане от работа и супер се стресирах по пътя, не знам какво ми става, по принцип съм смела шофьорка , но явно това че искам да пазя бебето оказва значение .. Та вчера в 18.00 ч. един румънски микробус мина на червено, на кръстовището спирачки , чудеса , изкарах си ангелите .. Като стигнах на паркинга зад блока стоях 2 минути неподвижна в колата и дишах дълбоко за да се успокоя..Всеки ден съм с кола, че и на работа шофирах - до преди 3 месеца - по цял ден и чудна работа как не ми е правило впе4атление целия хаос и трафика, но сега бебето е най -важно и не искам да съм в ежедневен стрес.Дори имам клиент за моето  рено, може и да го продам до края на месеца,и без това 4 години ми служи вярно а и ве4е годинките му са доста , а на есен ще му мисля за комби или по-голям хечбек поне ..

# 85
Добро утро момичета!Аз няма да се оплаквамче ме боли гърба,че вечер като се наям половин час не мога да легна,защото храната тръгва да излиза,а пък за кошмарите да не говорим-то и преди много сънувах ама сега такива откачени сънищата всяка нощ и то при положение че ставам поне три пъти!(е днешния беше някякви много лоши розови делфини в едно блато дето ме гониха) Mr. Green
Отдавна не си бях гледала лентичката и установих,че днес ми остават 100 дни-като на новоизбрано правителство Joy  hahahaда видим как ще се справя! Laughing
Дуци да се оправяш бързо!
И въпреки че от НОИ си правят оглушки с поредните ми пари днес пак излизам на пазар Crazy това време не може да се изпусне!
Приятен ден на всички!  bouquet

# 86
Дуци, аз за зимния кош говоря, нали без него самата количка няма съвсем легнало положение. Ти без него ли мислиш да я взимаш? Аз ще питам и приятелите ми с Куини-то до колко месеца им е вършел работа зимния кош. Иначе аз мога да си ползвам и старата количка на Яна, когато се наложи. В Сф къде ги има тези колички? Че тук не съм виждала такива.

# 87
Добро утро и от мен!
Белинда, Дуци радвайте се, че сте сами и идват от време на време  Wink а знаете ли какво е постоянно някой да ви дишат във врата  ooooh!

Аз да питам нещо  Embarassed ние като избираме количка не гледаме много да има зимен кош, а хоризонтално положение на гръбчето   newsm78 мисля си че лятото няма да е кой знае колко необходим и зимата няма да сме всеки ден навън  newsm78 мислите ли че съм права или бъркам  Rolling Eyes

# 88
Добро утро и от мен!
Белинда, Дуци радвайте се, че сте сами и идват от време на време  Wink а знаете ли какво е постоянно някой да ви дишат във врата  ooooh!
Баща ми живее срещу нас, но с него съм свикнала, къде аз съм го турила в ред, къде той мен Laughing

Дуци, аз за зимния кош говоря, нали без него самата количка няма съвсем легнало положение. Ти без него ли мислиш да я взимаш?
Без него, тя е за след 6 месеца. Преди това или ще ползвам друга количка или не знам Rolling Eyes Коша не ми се купува нещо, свиди ми се за 6 м. толкова пари Rolling Eyes

Аз да питам нещо  Embarassed ние като избираме количка не гледаме много да има зимен кош, а хоризонтално положение на гръбчето   newsm78 мисля си че лятото няма да е кой знае колко необходим и зимата няма да сме всеки ден навън  newsm78 мислите ли че съм права или бъркам  Rolling Eyes
Някои казват, че пречат коланите, с Пепи не са ми пречели, возех го в Кенгуру круизър, без зимен кош.

# 89
  • София

Аз да питам нещо  Embarassed ние като избираме количка не гледаме много да има зимен кош, а хоризонтално положение на гръбчето   newsm78
Ами по мое мнение не бъркаш, и аз не искам зимен кош. Даже количката, която взех не е на 180 градуса легналото положение, а на около 150, но с едно одеалце отдолу и няколко пелени, които и без това бих сложила под бебето си, ще го докараме перфектно Peace Коланите остават под подложката, няма как да пречат. А и бебенцето, каквото е късичко, май хич няма да стигне до мястото, където облегалката се сгъва Laughing Като гледам ще се събира само на самата облегалка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт