Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 534
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря за посрещането и съветите:hug:
Много е забавно тук при вас, признавам Grinning
Днес ще правя сериозно пазаруване от Метро, малко ще ми е трудно да избирам нискомаслени продукти, ама няма как Crazy
Кои съставки основно съблюдавате при пазаруване, освен да са нискомаслени продуктите?

Мишле - радвам се, че те виждам тук, особено с такава новина  bouquet

# 421
Привет, дюканки!
Ама видяхте ли, че живота е хубав - Мишле,честито официално, лека бременност!  bouquet
Духи, bdbaloni желая ти дълги години здраве и усмивки!
Днес нямам намаление Joy, дори мъничко съм нагоре, но снощи ядох солено и така си обяснявам.Харесвам се, видимо съм позаслабнала :whistle:1 кило си е 1 кило Laughing
Видях страхотни снимки - широки дрехи, красиви жени, вкусни дечица....
Проблема ми е ,че залитам по големи количества храна - нямам никакво чувство за ситост - аз и преди се оплаквах, но сега вече съвсем #Crazyрешила съм да ям по около 200гр.порция/някъде по 5-6 пъти на ден/.Снощи си направих чииз кейк и сутринта си го хапнах барабар с чаша кафе.Ами то си имаше 3 яйца, кофичка мляко, 250гр. извара, трици...след около 2 часа ако не и повече установих, че ми се пръскат червата EmbarassedЩе трябва и тук контрол Sunglasses
Това от мен.Хубав ден  Hug

# 422
  • Бургас
ЧЕСТИТО,Мишленце!
Лека и безпроблемна бременност ти желая  ! preggo  Hug

# 423
  • Варна
Кои съставки основно съблюдавате при пазаруване, освен да са нискомаслени продуктите?

Нискомаслени и безвъглехидратни

# 424
marini  искам , душа , що да не искам  newsm78 Joy Joy Нямам търпение даже   love001
  Даже петък ще си легна рано , че да дойде по - бързо съботата  hahaha
Аа , излъгах за последното  Outta Joint Забравих какви младежи се размятат из темата петък вечер  Crazy

# 425
marini  искам , душа , що да не искам  newsm78 Joy Joy Нямам търпение даже   love001
  Даже петък ще си легна рано , че да дойде по - бързо съботата  hahaha
Аа , излъгах за последното  Outta Joint Забравих какви младежи се размятат из темата петък вечер  Crazy
hahaha hahahaЯ,си лягай още сега! NaughtyИ като се събудиш и то събота. Hug Hug Joy JoyЕ,шЪ ги опуснеш ония там мла..жи Embarassed Embarassed

# 426
Аби, бъди сигурна, че ще стане, нали знаеш - когато има много положителна енергия насочена към някого - винаги успява  Praynig
Присилка  Hug
Lady A -  ама ти не знаеш ли, че режима има много отрицателни страни, и това е една от тях - домашните да ти изяждат режимната храна. Първо викат - кви са тез боклуци тедо ги ядеш, пък после изяждат всичко  Close
Джани сега като заслабнем, ще изглеждаме поне 1,60 високи  Joy
Hrisula браво, много амбициозна цел, сигурна съм, че ще я постигнеш  Peace
lenny pld когато си говорехме на срещата, едно от момичетата ме посъветва  да ги редувам 1/1, засега ще пробвам 5/4 известно време, ако не даде резултат и аз минавам на 1/1. А иначе за музата - мойта явно се е преселила в друг свят, не съм я виждала от месеци hahaha
Cantariny доколкото знам Цитросепта е извлек от семки на грейпфрут, така  че мисля може да се пие, помоли в аптеката да ти дадат листовката да прочетеш все пак (
Аз докато публикувам, видях че е отговорено вече

Видях снимките ви момичета - невероятни красавици   bouquet - искам и аз Embarassed

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 14:46 от diameter

# 427
Мишленце preggo Лека бременност  Hug

# 428
Да си легна , ама съм на работа  hahaha
Вече близо 4 седмици не мърдам на килограми . Мерките обаче падат явно , защото вчера си обух дънки купени в перспектива / като ги купих миналата седмица ,  не успях да ги закопчея / . Извадила съм една камара дрехи висящи около новото ми дупе  Joy
Вещи , ако има проблем със сървъра на продавалника , да знаИш от мене е  - претоварила съм го  Joy

# 429
Здравейте на всички  Hug
Мишле,честито!!!  Heart Eyes
Духи Пухи , честит рожден ден!!! Здраве,щастие, любов и много усмивки   bouquet
Аз вчера имах гала-точно както е по книгата: едно предястие, една салата, едно питие и едно основно. Само без десерта! Днес имам + 300гр, но предполагам, че протеиновия четвъртък ще ги "удуши".
Честито на свалилите и търпение на инвестиращите  Heart Eyes
Марини, как е при теб третата фаза?
Съни, Бачи, Аби, Гуди, Славе, Ори, Елена, Перличка и всички, които неволно пропуснах  Hug

# 430
  • София
Мишле, честито и от мен!  bouquet
Желая ти лека бременност и най-прекрасното бебче на света! Hug

Духи пухи, честит рожден ден! Да си жива, здрава и щастлива!  Hug Hug Hug

Малко съм тъжна днес и мислех само да ви чета, но при тези поводи, не можах да се въздържа!

# 431
diameter, благодаря ти за вярата в мен!  Hug
Да те питам, понеже и ти си искала повечко кг да свалиш, влизала ли си в 3-та фаза да задържаш или все си си 2-ра? Понеже нали все гледаме, милия доктор какво е писал, та той не споменава за нищо такова. Специално прочетох! Казва си човека, кибичите във 2-ра фаза, докато не достигнете желаните килограми. После такива като мен, ако успеят, си кибичат 2 години в 3-та и забравят, че е имало живот преди Дюкан  Joy Joy Joy Joy

# 432
Духи - пухииии - честит рожден ден мила !!!   Gift   newsm59 Да си ми жива, здрава и обичана !!! Много любов и късмет да са винаги с теб !!!  txtloves
Мишлееееееее -   newsm51  smile3504 Целувам тееее !!!
Абииииииии -  newsm51
Перле -  Hug
КуКукиииии -  smile3525
Хайде да не изброявам, че все ще пропусна някой !!!  Embarassed
Прекрасен и отслабващ ден от мен !!!!!   bouquet

# 433
Да си легна , ама съм на работа  hahaha
Вече близо 4 седмици не мърдам на килограми . Мерките обаче падат явно , защото вчера си обух дънки купени в перспектива / като ги купих миналата седмица ,  не успях да ги закопчея / . Извадила съм една камара дрехи висящи около новото ми дупе  Joy
Вещи , ако има проблем със сървъра на продавалника , да знаИш от мене е  - претоварила съм го  Joy
И аз преди 3-4 седмици си купих нова пола - вчера я стеснявах с по 2 санта от двете страни за да мога да я облека поне един път hahaha Иначе на кг. разликата е само 1 /един/.

# 434
Хрисула, rotfImao rotfImao rotfImaoстига де,чак пък 2години.
Нелка,нека да висят ,че няма само аз да щъкам по магазините Rolling Eyes Hug Hug Hug
Геци, Hug Hug
Stacked,постой тук и нактроението ще ти се оправи.
Момичета,чао и стискайте палци.Отивам на фитнес/до тук добре/и после на басейн/не мога да плуваааааааам/,ама ще си цапам във водата Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт