Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 554
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 540
КРАЙ! Престраших се и аз - започвам Дюкян!
Само, че ... не ям месо - това е проблем! Четох до сега старите теми ... Почти във всяка рецепта има месо  Rolling Eyes!
Някакви идеи за 10 ударни дни ?!

Сега тъкмо си направих ето тази, която видях
http://www.bb-team.org/recipes/category/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82 … 0%B5%D1%82%D0%B0/

Салатка с извара, кисело мляко и кашкавал...

Но имам известни съмнения дали кашкавалът е позволен?!

# 541
хелоу и от мене, тази тема я изтървах ама нейсе. Hug

хрисула я подкрепям за ударния, щото аз изкарах 12-13 дни, но от висотата на килата ми за мен беше ок. само за фитнеса съм на разли4но мнение, защото хората горят разли4но гликогена и при недостиг на въглехидрат някой може да се строполи в залата.

посо4еното телешко шкембе го ям желиранко от 1ва фаза и си е супер , с изклю4ение на това, 4е е доста солено. дори го правих на супа и пак става. не е мазно - ли4и си по супата. това което взимам е кръгло с жълт етикет и пише "за двама".

мишле, лека и прекрасна бременност ти желая. 4естито.   bouquet

# 542
Розичка, поздравления за взетото решение, но без месо режимът на Дюкан няма как да се получи Peace А и кашкавалът е позволен чааак в трета фаза.

Хрисула, определено е строго индивидуално, спор няма.  Peace Hug

Перле Joy Ми така е то, млада майка си има момъка, то добре, че за негово гадже не са те взели Hug

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 20:22 от Орелия

# 543
Розичка можеш да хапваш риба ,щом не ядеш месо.

# 544
Rozichka, ами добре си ни дошла, ама хич не знам как ще спазваш нашия режим, след като неговата основа е месото и млечните продукти. Но от консумацията на месо се сваля най-много. Кашкавал не може! А риба ядеш ли? newsm78
Джани,  Hug
Перле, ето така стават проблемите! Пък синът ти да ходи да обяснява, че няма сестра! Страхотен комплимент! Hug

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 20:31 от marini

# 545
 Розичка, добре дошла  Hug ! Май ще трябва да преминеш към месото, че иначе няма да стане.

Ей, мацки, направо много ме зарадвахте с това шкембе   love001. Мъжа ми купи миналите дни две опаковки и вика става за ядене и за теб, почудих се малко и тамън го бях отписала, вие взехте че ме зарадвахте  Laughing. Другиден ще си го направя на фурна с гъбки, много го обичам така, че за утре приготвям яденето в момента.

Аз нали от първия ден си водя дневник, та сега погледнах, че  през всичките 8 ударни дни съм отслабвала по малко, но може би да е и до организъм.

# 546
Rozichka, ами добре си ни дошла, ама хич не знам как ще спазваш нашия режим, след като неговата основа е месото и млечните продукти. Но от консумацията на месо се сваля най-много. Кашкавал не може! А риба ядеш ли? newsm78

Риба хапвам ....
Много обичам да си правя един бъркоч с риба тон, грах и оцет.... Но Дюкян май не долюбва грах?!?

Розичка, добре дошла  Hug ! Май ще трябва да преминеш към месото, че иначе няма да стане.

Няма да мога ... 28 години не се научих да ям месо ... Каквото месо да хапна - повръщам....  Sick Sick Sick

# 547
  • Пловдив
Без грах  Naughty

# 548
  • София
Розичка, изобщо чела ли си първата страница? Ако да- видя ли някъде да пише грах? А прочете ли, че основата на режима е месо? Не виждам да изкараш само на риба и яйца.

# 549
Розичка, изобщо чела ли си първата страница? Ако да- видя ли някъде да пише грах?

Тъй вярно - четох!!
Никъде не видях ...
Ама и така написах - Дюкян не долюбва грах ... И въпреки всичко сложих въпросителна, туко-виж мина метър ..... newsm03

# 550
  • София
За съжаление няма да минеш метър. Не си ли чула кви сме се събрали тука - неврозни хиенки. Това от месото. Таааа, нищо не пропускаме.
А и сега видях сайта , от който си гледала рецепти. Повечето не стават за нашия режим. Пак на нашата първа страничка имаме линкове към наши си рецепти. Прегледай ги, може да си избереш нещо.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 20:53 от haleeva

# 551
розичкааа от риба се слабее най-много така че аз лично мисля че можеш да замениш всичкото месо с риба newsm78.и като си приемаш и по малко млечни - работата е готова...трудна ама готова.       а пък на мен много ми се идва на срещата ама мъжо има рожден ден на 6. 07.

# 552
Какви витамини могат да се приемат към режима   bouquet майка ми е на Дюкан вече 20 дни (за нея става дума)-благодаря!

# 553

МОМИЧЕТА ТУКА САМО МЛАДИ МАЙКИ ЛИ ИМА Rolling Eyes
А ТАКИВА СЪС ПО ДЪЩЕРИ НА 17 Shocked

Keйти, и такива с дъщери на по 17 има, ама сме си млади  Joy Joy Joy

С гофретите - да не би да бързате да ги вадите, нетърпеливки! Mr. Green Аз ги оставям доста време - да позасъхнат добре и тогава ги обръщам. Става бавно, ама са уникално вкусни. Бачи,    Hug Hug Hug Но сега ще трябва и за Варна да си купувам гофретник и кантар, че и рутер, защото по Великден сме на Златните и ще се прекарва интернет  ooooh!

Някой правил е тази фаза за 10 дни и използвал ли е лекар за целта?  Thinking
Сега да си призная! Аз направих 10дни ударна и то защото си мислих, че  първите 5 дни от 2 фаза са 5П... Не ми беше трудно и не се чувствах зле, но като гледам, всички дюканки съветват старт от 5 до 7 дни макс. Статистика обаче точно за тези дни и свалянето нямам. Sad
Перле, много гот! Mr. Green

# 554
Момичета, само 29 ли ще бъдем на срещата в Стара Загора? Чудна работа - като гласувахме за датата, поне 50 момичета бяха за тази newsm78
Не че е важно количеството, а не качеството, но ми е доста странно - все едно си правим градска среща  newsm78

Кри, в списъка, който правя, фигурират 23 даже... Но ще има доста гости. Колкото и да сме, все ще е весело  Grinning

Сигурно вече ставам досадна, но явно трябва да се казва на всяка страница /като с триците  hahaha /- моля тези, които са гласували и не са ми писали ЛС,  да го направят тази вечер.

МОМИЧЕТА ТУКА САМО МЛАДИ МАЙКИ ЛИ ИМА Rolling Eyes
А ТАКИВА СЪС ПО ДЪЩЕРИ НА 17 Shocked

Keйти, и такива с дъщери на по 17 има, ама сме си млади  Joy Joy Joy

И с по-големи има, ама то вече не знам дали е за хвалба  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт