Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 450
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 765
  • my own world....
играчка-плачка  благодаря пия вода до сега поне около 2 литра а до довечера доста време има..... кога имате време да ги бъркате тия манджи  newsm78
малиииииии май много съм мързелива....ама като се върна от работа към 19 въобще нищо не ми се прави като пребито куче съм и гледам нещо набързо....
ама май така няма да стане smile3511

Ударната фаза я изкарах на готови пържоли и бързи салати - кис мляко, извара и яйца.....сега вече си готвя прилежно....и аз нз кога намирам време...обикновено като си легне домочадието....свиква се - събота и неделя всички у нас ще са на Дюкански манджи - не ме интересува!  Naughty

# 766

Татянка, страхотни мъфини! Peace Сместта като тази за бухтите ли е или от кексчетата?

Не мога сега да кажа по коя рецепта беше, но сложих 3 яйца, 6 л. трици, 4 л. кис. мляко 0,1%, бакпулвер, ванилия, канела, посладител на прах. За 2 дни е.
Но определено в печенето му е цаката, на слаба фурна (170 примерно) и 25 мин.
Иначе със същата смеска при различни температури и времетраяния на печене съм имала и доста плачевни резултати  chef

# 767

Цитат
Ударната фаза я изкарах на готови пържоли и бързи салати - кис мляко, извара и яйца.....сега вече си готвя прилежно....и аз нз кога намирам време...обикновено като си легне домочадието....свиква се - събота и неделя всички у нас ще са на Дюкански манджи - не ме интересува!
Благодаря за съвета аз мойте вече съм ги отбила да си готвят единия на 47 другата на 17 да се спасяват имат си ръчички да си готвят беше то навремето супички манджи сега и за мене трябва малко време newsm62

# 768
малиииииии май много съм мързелива....ама като се върна от работа към 19 въобще нищо не ми се прави като пребито куче съм и гледам нещо набързо....ама май така няма да стане smile3511

И аз съм така. Е снощи до 9 съм готвила за мъжа ми и докато си наготвя за себе си ми се доспа. И хапнах 2 готови пилешки пържоли и си легнах. Пих един билков чай за лека нощ. Иначе през събота и неделя, ако имам муза  Mr. Green,  въртя манджи. Общо взето на готово карам. Но съм решила тази събота и неделя да направя риба.  Mr. Green

# 769
събота и неделя всички у нас ще са на Дюкански манджи - не ме интересува!  Naughty

Joy Joy Joy Joy Голям тормоз им налагаш  Joy Joy Joy Само така!  Peace
А аз да ти се оплача как котарака ми онази вечер ми излапа желираното млекца и останах без десерт  Cry Joy Joy

# 770
Цитат
Joy Joy Joy Joy Голям тормоз им налагаш  Joy Joy Joy Само така!  Peace
А аз да ти се оплача как котарака ми онази вечер ми излапа желираното млекца и останах без десерт  Cry Joy Joy
Играчка-плачка и къде по принцип се събирате тук във Варна вече нямам търпение като ги гледам другите ето на пловдивчанки довечера на купон newsm68
че съм новак новак съм но ми кажете как да се справя с таз линийка smile3511

# 771
  • Варна
Ужасни сте в този форум. Само за ядене и храна се говори тук, ама ха.
 smile3515
И тъй като яко ми засилихте слюноотделянето -въпрос към Варненки : "Някой да знае къде продават  такова шкембе , като на снимката на Цвети ? " / има я публикувана на предната страница /

# 772
Цитат на: prysila l
 [smilie=smile3515.gif
: "Някой да знае къде продават  такова шкембе , като на снимката на Цвети ? " / има я публикувана на предната страница /

ха,тУЙ шКембо го продават в нашия квартал ,а аз сега да разбера Joy Joy Joy

# 773
Здравейте, момичета!
Мишле, честито   bouquet - пожелавам ти лека бременност и едно здраво бебче
Минавам само да ви кажа здравейте   bouquet
добре дошли на новичките   bouquet
честито на всички с повод за празнуване   bouquet
Приятен уикенд  Grinning

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 17:00 от Daanitoo

# 774
  • Варна

Дразни ме ти  , дразни ще взема да ти дойда на гости  eat

# 775
Преси, в Кауфланд предната седчица видях, за Пикадили не съм сигурна.
keiti1402 Искаш да си сложиш линийка, така ли? Примерно, кликни върху моята и ще ти стартира страница, където си въвеждаш ръст, стартово тегло, желано тегло ит.н. Когато натиснеш бутон "Генерирай линийка", копираш BB кода . Ако се задрудниш, свиркай  Peace

Тук наистина мога да стоя гладна. Тъкмо хапнах и като чета за разни шкембета, мъфини и т.н., взех да преглъщам  Joy

# 776
  • Oslo,Norway
привет на вси4ки слабеещи  newsm44 ето го и първият паднал кг за два дена дюкан.хахах не можете да си представите колко съм щастлива днес мисля да пробвам това парфе или пък някакъв друг десерт 4е съм пред МЦ и знаете за какво сатва  въпрос
ИГРАЧКА ПЛАЧКА наистина днес нямам такъв апетит права беше Hugа пък за стара загора така ми се идва на сбирката аз съм от тук обаче на 27.06 ще водя мъжлето на почивка в турция и се връщаме точно на 05.07 мамка му .иначе ягодките еи ги каде са за колко ще отскоча с хавтомобила ОБАЧЕЕЕЕ май няма да я бъде.абе може и да я направя някаква евентуално на 06.07 обаче за целта ще трябва някой да си даде телефона за контакт ама то има вереме де.хайде да ви поизчета записките че пак сте се постарали да ме затрудните и да бягам да си правя някоя сладка вкуснотийка Grinning

# 777
  • Варна
играчка-плачка , мерси. Това във фризерите на Замразените храни ли си го видяла ?
Като преглъщаш не ти ли и пристъргва. Ядох точно преди има няма час и .... пак огладнях.

# 778

Дразни ме ти  , дразни ще взема да ти дойда на гости  eat
заповядай Partyпу утре ще си го издирвам Mr. Green

# 779
играчка-плачка , мерси. Това във фризерите на Замразените храни ли си го видяла ?
Като преглъщаш не ти ли и пристъргва. Ядох точно преди има няма час и .... пак огладнях.
Точно така. Където са замразените фенери, свински шкембета и други.
Ами престъргвами....все се плюнча  Joy  Joy Joy Е аз така, нещо иска стомаха-я мръве, я яйца  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт