Колко деца имате?

• 11 049
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Едно дете имам,в очакване на второто съм.

# 211
За сега-едно Simple Smile

# 212
Едно с тенденция за второ.

# 213
за сега имаме 1 палавник,но си мечтая за една принцеса.не е хубаво да се остава с 1 детенце(това си е мойто мнение).винаги сам искала 3 деца,и дано ги имам,но засега изчакваме да поотрасне Жоро.моята майка казва*както ще сипеш на 1 дете, така може да сложиш и на 2 или 3 деца да ядат*  newsm64

# 214
Ама изобщо не си луда!  Simple Smile

Твърдо си мисля че не трябва да има сами деца, защото те порастват, ние остаряваме и всеки по реда си, а те остават с братята и сестрите си! Това е много важно и те един ден ще са ти благодарни че са две, а ако са три - още по-добре!  Hug

Винаги мечтата ми е била да имам три дечица. Засега имам едно, но въпреки че напредвам с годините, не преставам да мисля за второ и съм сигурна че скоро ще се решим  Simple Smile Ако стигнем и до трето, ще съм най-щастливата жена на света  Grinning Пък да не говоря ако второто са две......... леле какво щастие, сигурно ще полудея от радост  #Crazy   Joy

И само да ти кажа - понеже забелязвам че масово отговорите са 1 дете - като питаш колко деца имат майките, взимай си едно на ум, че поне 95% от всички тук са в детеродна възраст, ако не и повече. Да не говорим че може би повече от половината са под 30 - не знам, но имам такива наблюдения. Та колко още деца ще има всяка от тях никой не знае  Hug

# 215
Имам породени дечица и бих родила още едно, да не кажа 2!За сега плануваме трето след някоя и друга година, дай Боже да сме живи и здрави!

# 216
  • София
едно, засега  Laughing

# 217
Три.....но искам и 4-то.....

# 218
И аз искам още един син, ама второто и третото са ми породени, така че няма да ми стигнат силите.

# 219
Едно дете и едно коте. Wink

# 220
  • На едно ветровито място...
Две момчета и един татко Wink

# 221
# 222
Две и чакам 3-то, ама аз съм много луда! Joy

# 223
  • Разград
Аз съм с 2 деца.

# 224