ОКТОМВРИЙСКА мама хапва таратор, а месото й мирише на обор

• 13 205
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от мен.

Имам предложение за утре за срещичката, ако, както го дават случайно завали да се чакаме 11:30 точно отдолната страна на ЦУМ лечко в страни от ТЕХНОМАРКЕТА, защото там поне ще сме на сушина. Ако не вали то е ясно на фонтана)))

А как ще се познаем незнам, едва ли ще има друго струпване, ама... аз като не съм ви виждала Embarassed

# 196
Здравейте хубавелки! Hug Hug

Аз да се включа в обора  Heart Eyes,...

Joy Joy Joy
Здравейте!
Мисля,че ако пуснем една анкетка как е вашето лично име най-много ще сме ние с името Нина.Krusteva ,аз също съм Нина с момченце на почти 5 годинки.В един момент почти се припознах ,че говориш от мое име Joy
Момичета от Пловдив ,надявам се да сте изкарали добре,не знам как спонтанно решихте срещата да е за петък при положение ,че на два пъти съм писала ,че аз през седмицата не мога да дойда.Не сме толкова много за да не можем да се съобразим с ангажиментите на всички,пък и на анкетата доколкото видях имаше три гласа за неделя?Надявам се другия път да изберем време ,в което и аз ще мога да дойда!

# 197
Здравейте Simple Smile Днес явно всички са се отдали на почивка и на никой не му се пише във форума Simple Smile Аз нещо много се ядосвам Sad Вчера първо ме ядосаха в офиса, ама го нямаше човека който оплеска нещата и му се размина. После моя мъж беше на една вечеря с партньори, а аз изпаднах в истерия и си го изкарах на него като се прибра Sad Така му се накарах за тази вечеря без да знам защо. Добре че не ми се сърди Simple Smile Ама така си повиках, че сигурно са ме чулу до 13тия етаж  Embarassed

# 198
mimisofia Дано след викането днес си се поуспокоила Hug   bouquet, и аз избухвам без причина, ей така, добре че мъжлето ми е търпелив и ми е свикнал на магариите, че иначе #2gunfire

Имам предложение за новата тема:

Лято иде, после есен, а ОКТОМВРИЙСКИ мами чакат с песен!

# 199
Здравейте, момичета!Реших и аз да се включа най-после.В края на 12г.с. съм, миналата седмица ходих на БХС за първи триместър,Кременски по телефона ми каза,че резултатите са добри. Вие правили ли сте вече това изследване?Колко е NT/нухална транслуценция/ при вас?
Аз го правих на 12+3 г.с.... NT /нухална транслуценция/ беше 1.2 мм. При теб колко е?

# 200
Здравейте,
аз пък да ви се оплача не избухвам, а ме е обхванала една депресия, една апатия-много ми е смотано последните 2 дни-приятелките ми викат усмихни се-навън е пролет, птички пеят, очакваш бебче, но май сега нищо не може да ме зарадва. Дайте идея за повдигане на духа на бременни мами  newsm78

# 201
  • София
Абе мацки,албумчето за бебета за ехографски снимки ли го направихме?
Че аз го гледам празно и качих последната снимка на бебо  Confused
Ако е за другите дечица на мамите ,кажете,ще я изтрия  Heart Eyes

# 202
  • София
ааа,и още нещо се сетих,да вярно е че ехографа смята седмиците по размерите на бебо. На тази снимка бях точно в 11г.с по ПРМ, а ехографа ме смята в 12,3 г.с
и на мен ми промениха термина на 23-ти,ама не искам да го сменям засега  Hug

# 203
  • София
Здравейте, мами! Днес е хубаво времето навън и май всички сте на разходка  Grinning
Аз съм сама у дома и от сутринта съм се заела с пролетно почистване на апартамента - миене на прозорци, пране на пердета, одеала и т.н., развъртяла съм се с парцалите и препаратите та чак пушек се вдига.  Laughing
майка ми ако разбере, ще ме дръпне една лекция,ама аз не мога да търпя ......и така.....
Аз не мога нещо да качвам снимки в албумите, не знам защо, опитвах се няколко пъти и все не успявам.  Sad
За утре прогнозата за времето е за слънчево и топло време, без дъжд, дано да са прави.....
След малко и аз слагам удобните обувки и излизам на разходка в парка.

# 204
Привет и от мен  Hug
И аз днес съм се отдала на малко пролетно почистване, че не може така...спах 12 часа  Rolling Eyes, но пък сега кипя от енергия направо  Laughing
Засега отвътре се наслаждавам на хубавото време, но само си мисля каква разходка да си организирам Grinning
sisilia, страхотна снимчица си имаш, аз още се ядосвам че си нямам, ама май скоро наистина ще отида в някой мед.център, където могат да ми направят  Mr. Green
Че моя мъж още не е виждал никакво доказателство че ще става татко  Mr. Green
Има ли някоя мама, която ходи на ЖК в Св. София?
Хубав и усмихнат ден ви желая  Hug

# 205
Ама сме чистници, явно не съм сама, и аз съм се развихрила, чистене, пране, добре че мъжо го няма да ми се врътка и да се суети)))

И да не забравяме, че не трябва много да се преуморяваме, макар че мен кръста така ме боли  #Crazy ама трябва да се свиква...

# 206
Здравейте!
Мисля,че ако пуснем една анкетка как е вашето лично име най-много ще сме ние с името Нина.Krusteva ,аз също съм Нина с момченце на почти 5 годинки.В един момент почти се припознах ,че говориш от мое име Joy

И аз забелязах, че сме доста, пък две сме и с един термин даже  Simple Smile Все пак не мисля, че Марии-те ще се дадат толкова лесно  Mr. Green
Nikozi, и телешки майки сме даже  Joy /аз съм си и теле шестомайско/ , сметнах ви на 2ри май - имен ден за нашия Борис, той пък е на 9ти. Ще видим новия едишън какво ще представлява  Laughing

Има ли някоя мама, която ходи на ЖК в Св. София?

Офф, голяма съм заспа, взместо Св. София съм чела София...Изтрих си коментара, че смисълът се беше изменил.

Чистници - много хубаво  Grinning! Аз съм малък маниак на тая тема, но днес е престъпление да чистите вместо да разхождате кореми навън  Sunglasses

Приятна разходка на всички мами  Mr. Green

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 00:51 от Krusteva

# 207
  • София
Еййййййййй, браво, все едно сме се наговорили за днешното пролетно почистване,а ... Wink
Ина, мила, права си че не трябва да се преуморяваме, трябва дя го даваме по лекичко и да се пазим....на мен на няколко пъти ми се зави свят и си давах малки почивки.

# 208
Здравейте и от мен. АЗ също не пиша много често, но от работа честно казано не ми остава много време  Confused
Относно купуването на дрешки рано, бих казала, че не е точно суеверие. По - скоро е в резултата на това, че недай си бое се случи нещо, после ще седиш и ще гледаш дрешките и така..... Аз лично си набелязвах първия път нещата, но ги пазарувах, след като влязох в осми месец.
Относно книжките - първия път си купих "Аз съм бременна" 1 и 2 и съм много доволна, само дето ми стигна за три дни  Joy а бремеността е 9 месеца  Grinning
И аз съм се разчистила нещо днес, но по тежките задачи ще ги оставя за мъжа ми - напатила съм се от първия път за вдигане на тежко и правенето на геройства.
За суеверията относно пола на бебето не вярвам - при нас по всички суеверия трябваше да си имаме сега розов щъркел, пък той син се оказа  Confused Важното е да е живо и здраво бебето, пък каквото Господ отредил  Praynig
Яд ме е донякъде, че сега всички ще почнат да ме убеждават как няма смисъл да купувам дрешки, при условие че от баткото има много останали, а на мен това ми е болна тема, понеже съм второ дете и винаги доизносвах дрехите на брат ми и на братовчедка ми и съм си казала, че няма да го направ с мойте деца  Crossing Arms

# 209
Като ви гледам как се разчистихте ще взема и аз  smile3503 След малко отивам на пазар ама после като се развихря  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт