ОКТОМВРИЙСКА мама хапва таратор, а месото й мирише на обор

• 13 210
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте хубавелки! Hug Hug

Аз да се включа в обора  Heart Eyes, след дълго отсъствие /ако разбира се не сте ме забравили/.
Всъщност незнам защо не драсвах по едно редче, ама знам че се чувствах ужасно Sad.
От седмица може би ме мъчи едно главоболие от което не мога да си намеря мира през деня, а ноща да не говорим. Не съм спала и през тази седмица и това сигурно утежнява положението. А да не ви обяснявам от това смотано главоболие как през един час се козех над мивката. И най- странното е че не повръщам, а ми се гади и се напъвам да Sick, защото ми иде отвътре. Това ми се случва за пръв път в живота. Моя мъж се сдухал горкия, от работа се прибира и започва да домакинства и не ми дава да стана да си напълня вода.

Днес понеже се чувствам от обяда малко по- добре, ако може така да се каже та реших поне да му изпека едно пиле и да драсна малко редове във форума.
Иначе има много какво да ви разказвам, но ще се получи едно отегчително писане за мен и също толкова /четене/ за вас.

Незнам дали на някого му се е случвало изведнъж да се разтрепериш ама толкова силно, да ти умекнат мускулите и да останеш в безтегловност , дано не ви се случва, но е ужасно и по-лошото е че незнам какво ми става Sad
Кръвното си ми е нормално в този момент за мен 90/60, винаги съм го поддържала такова и точно това ме ужасява.

Засега това, иначе не съм ви забравила и много ми липсвахте
А сега ви   love001  love001  love001

# 181
Аз също бих си взела книга за отглеждане на новородено.За сега си купувам сп. "9месеца'' и моето дете - има  интересни статии за бременността,раждането ,а и за отглеждане и възпитание на дечицата  Grinning
Сетила съм се да питам,по-скоро мамите с дечица - как усетихте бебето за пръв път,по какво - ебати не знам как да задам въпроса  Embarassed ама вие ще ме разберете  Embarassed чувала съм всякакви неща и исках да питам и вас да знам за какво да се ослушвам  Grinning

Първото ми усещане за бебо беше по-скоро като някакъв гъдел в корема, който се повтаряше през определен интервал..... Беше много странно, но много готино усещане, след това се появи хълцането, а доста по-късно и онези ритници и разпъване, когато си мислиш че отнякъде ще изкочи някой крайник... Но като цяло това са си незабравими мигове... ех, размечтах се  Laughing

# 182
  • София

Незнам дали на някого му се е случвало изведнъж да се разтрепериш ама толкова силно, да ти умекнат мускулите и да останеш в безтегловност , дано не ви се случва, но е ужасно и по-лошото е че незнам какво ми става Sad

Гале, пада ти кръвната захар, за това е така. Разтреперваш се, омекват то мускули и кости и те избива студена пот.
На мен често ми се е случвало преди, даже съм припадала по улиците. Пийни веднага сокче или безалкохолно, мушни един шоколад и скоро ще се оправиш. Някой ми е казвал, ама не съм сигурна, че трябва да се приемат повече калции и магнезии, за да се избегнат тези състояния.

# 183
Сев аз си избрах педиатър преди да родя и говорих с нея тя ми даде телефон и като родих и звъннах и тя дойде в нас на посещение и обясни всичко козметика и каква темп. трябва да има стаята дали е подходяща обстановката за бебето и т.н. за това мисля че си избрала добър вариант да поговориш с лекар предварително.Сигурно съм гледала друга книга newsm78
Аз ще си взема тази която ще е с Моето дете и после ще ви кажа как е Wink

# 184
  • София
Галина, и всички мами с главоболие - понеже и аз страдам от такова изпробвах предложената тук рецепта от вода и изстискан лимон вътре. Сложих и малко пудра захар. Определено има ефект, но трябва главоболието да е в начална фаза.

Моята щерка не риташе много. Усетих я за първи път 18 г.с. докато си лежах в леглото една вечер. първия път се усъмних, че е това, но след няколко вечери като повтори вече бях сигурна какво е. Прилича на някакво бълбукане в корема.
И едно поверие по темата - казват, че към който погледнеш като ритне бебето за първи път - на него ще прилича. Wink

# 185
Аз усетих Дени рабо мисля към 15-16 седмица но вече не си спомням newsm78 Беше все едно имах червейче в корема усещах едно гъделичкане Laughingмного мили като се сетя Heart EyesПосле когато попорасна си показваше крачетата и ръчичките.Както си лежах едно краче минаваше по корема ми и се скриваше, а в маршрутките ми се местеше направо целия корем Laughing
Исках да питам има ли някакъв вход за лекцията в неделя или е безплатна?

# 186
Здравейте хубавелки! Hug Hug

Аз да се включа в обора  Heart Eyes,...

Joy Joy Joy

# 187
  • София
Като чета как описвате първото ритане на бебето искам и аз да я усетя моята бебка, но на мен доктора ми каза между 18 и 22 седмица за първа бременност, така че търпеливо чакам!
Купила съм си няколко книги за бременни ( Аз съм бременна 1ва и 2ра част, Най - важното през бременността на д - р Спок ), купувам си списание 9 месеца и моето дете и отделно ми подариха книгата на Ан бакюс моето първо бебе. Абе не е като да няма какво да чета  Wink на от книгите съм чела само определени неща.
А вие хубаво ме убеждавате да купувам за бебка и току виж съм се юрнала по магазините  Laughing

# 188
galinaig   както Ариана ти е отговорила това е от падането на кръвната захар. Аз имам този проблем от години и е доста гадно, може дори да припаднеш. За това е важно да имаш под ръка някакви бързи въглехидрати. Най-добре е малко шоколад, вафла, бонбон, бисквита, можеш да си носиш нещо в чантата. Хапваш го и веднага пийваш вода, ако има газирано още по-добре. Така се опраяш за минути Simple Smile Не е болка за умиране, така че не се притеснявай.

# 189
elissa_kv, на снимката от видеозона ми пише 14-та седмица, а и лекарката това записа в картона. Може и машинката да е объркала сметките Laughing. Аз самата не бих спорила, не съм чак толкова компетентна, каквото ми каже специалиста вярвам Simple Smile. Радвам се, че има и други все още без кореми, наистина ме успокои  Peace! Абе, първия път нямах никакви притеснения, сега какво ми става newsm78

# 190
  • Варна
elissa_kv, на снимката от видеозона ми пише 14-та седмица, а и лекарката това записа в картона. Може и машинката да е объркала сметките Laughing. Аз самата не бих спорила, не съм чак толкова компетентна, каквото ми каже специалиста вярвам Simple Smile. Радвам се, че има и други все още без кореми, наистина ме успокои  Peace! Абе, първия път нямах никакви притеснения, сега какво ми става newsm78

Алис, едва ли е машинката... И аз смятах едно - лекарката ми каза друго... Така че, ще им вярваме!

А доколкото знам при видеозона се определя седмицата на база нивото на развитие. Там се мери диаметър на главичката на бебчето.

И аз се притеснявам, и сега и преди....  а колко още има до октомври... Tired

# 191
Здравейте мами:)
elina malina аз съм от 16.20 май Simple Smile или от 16  Laughing записах си и си го нося в протмонето Simple Smile а доколкото си спомням Енигма беше преди мен към 14.00-15.00 Simple Smile ама тя Енигма ти е отговорила вече Simple Smile
elissa_kv ......оооооооооооо ей такива много ги мразя.... нали ако майка му не е била родена, е нямало кой да го роди такав сърдит тоя дядо......
mimisofia е мен само веднъж ме гледаха с вагинален 10-та седмица и доктора ми забрани да давам повече с вагинален... и от тогава при другия док. съм си все с през корема... питай ги в твоята клиника дали въобще ще те гледат с такъв... може да нямат, знам ли  newsm78
feel_u искрено се забавлявам с всеки твой пост Simple Smile личи си че си творец човек Simple Smile и за мамата дето е бутала колата и са сливата и краставицата Simple Smile
Здравей Алис и добе дошла  bouquet
айде лека от мен

# 192
Здравейте,мами!
Редовно Ви чета,но скоро не съм писала.Аз вече съм по-добре,но продължавам да съм на хапчета и инжекция на седмица още 14 дни.
Поздравления на всички мами,които знаят пола на бебчетата си.Моят мъж много иска момченце,а аз се моля само да е живо и здраво. Praynig
Мен досега са ме гледали само на коремен ехограф.
Лека вечер и да се намързелувате събота и неделя! smile3524

# 193
Северинка, благодаря за щъркелчето- чак сега го видях.Много е сладко.

Бях на преглед при д-р Димитрова във "Фемина",тя ме посъветва да отида по-рано за БХС, преди 17г.с., така че,в края на другата седмица ще ходя в МД за изследването.Дано всичко е наред.

Весели почивни дни!

# 194
Здравейте, момичета!Реших и аз да се включа най-после.В края на 12г.с. съм, миналата седмица ходих на БХС за първи триместър,Кременски по телефона ми каза,че резултатите са добри. Вие правили ли сте вече това изследване?Колко е NT/нухална транслуценция/ при вас?

Общи условия

Активация на акаунт