ОКТОМВРИЙСКА мама хапва таратор, а месото й мирише на обор

• 13 197
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ина, 2-3 седмици след като разбрах, че съм бременна ми откриха под-остър тироидит. Характерен е със силни болки в областта на гръкляна, особено при преглъщане. Сега вече съм добре, не ме боли, но дълго време утайката ми беше много висока. Другата седмица съм пак на изследвания - до тук общо 3 от както съм се разболяла.
Сега бях при Джи Пи-то и му се ядосах, че не ще да ми води Ж.К-то и да ми дава направления за изследванията, защото "мое си било решението да ходя при гинеколог, който не работи по касата - да се оправям тогава".
Бясна съм му и съм решила през юни да го сменям. Някой ако знае добър общопрактикуващ лекар в Люлин, Западен парк и т.н. наблизо, моля да сигнализира!

Добре дошли на новите момичета и честито на всички, които вчера са видели сини или розови гащета  Mr. Green

# 91
  • София
Ариана, твоето ДжиПи да не си смята задълженията за концерт по желание. Какво значи не иска. Абе я пишете жалби и оплаквания до където трябва, защото ми писна хора които са на работа да те гледат все едно си им влязъл в къщата да им искаш нещо.  #2gunfire Майка ми така наскоро я бяха ядосали в един магазин, подвеждат хората за цената на дрехите и на всичкото отгоре ти държат тон. Беше бясна но реши че в БГ оплакванията са като глас в пустиня. Обаче сестра ми се амбицира и пусна от нейно име жалба до Комисия за защита на потребителите и такава проверка им спретнаха и ги глобиха Mr. Green Сори за ОФФ-а!

kotka_motka, добре дошла сред нас Hug
Nevcheto, честит ви мъж  bouquet Аз да разбирам ли че щом при нас не видяха нищо и нищо не можаха да ни кажат за пола, има по-голяма вероятност да е момиче Mr. Green Винаги съм си мислила, че ще имам момиче, но детето си е дете и каквото и да има/няма между крачетата ще си го обичаме Heart Eyes

# 92
Здравейте момичета Simple Smile Последните 2 дена си умрях от притеснения с тия иследвания, а реално не е имало за какво. Оказа се, че в общи линии са ок. Хемоглобина е добре, кръвната захар, само малко повишени левкоцити, ама нали бях болна скоро. Много странно ми стана, че са ме изследвали за един куп инфекциозни болести, СПИН, Сифилис, Хепатит Б и Ц, не знаех, че се правят толкова подробни иследвания.  Сега следващото приключение е в понеделник. Най-после ми дойде ред за преглед Simple Smile
За неделя бройте ме и мен с мъжа.
Добре дошли на новите момичета. Нашия отбор май е най-големия вече Wink

# 93
Мерси mylili... Simple Smile... Много се вълнувам...Дано само резултатите утре са добри

# 94
Здравейте на всички!
Добре дошли на новите мамчета! Hug
А на тези, които вече знаят пола на бебчето лееекичко им завиждам, но и разбира се много се радвам за вас. Смятате ли, че в 20 г.с на 3Д ще се види 100% какво ще е бебето?

# 95
Освен това е 90 % вероятността за пишле Simple Smile , защото пъпната връв му беше между крачетата Simple Smile

# 96
Здравейте на всички!
А на тези, които вече знаят пола на бебчето лееекичко им завиждам, но и разбира се много се радвам за вас. Смятате ли, че в 20 г.с на 3Д ще се види 100% какво ще е бебето?

100 % се вижда какво щеще бебето само като се роди... до тогава всички вероятности са под 100 %  Simple Smile

# 97
Ариана аз пък съм с Хашимото... и ми го откриха преди година и малко, но в началото като не ми беше регулирам хормона и много лошо.... няма да пълна темата с тъжни неща... но сега като забременях доки каза да ходя често и общо взето на месец и половина съм на контролен.

# 98
  • Варна
Ариана аз пък съм с Хашимото... и ми го откриха преди година и малко, но в началото като не ми беше регулирам хормона и много лошо.... няма да пълна темата с тъжни неща... но сега като забременях доки каза да ходя често и общо взето на месец и половина съм на контролен.

Сега си пиеш лекарства за Хашимотото предполагам.

# 99
Здравейте на всички!

100 % се вижда какво щеще бебето само като се роди... до тогава всички вероятности са под 100 %  Simple Smile

Ами аз четох в една тема, че Мчарков винаги познава на 100 % какво ще е бебето, досега не бил бъркал, ама не помня точно в коя седмица поже да каже категорично. Но може би да, наистина остава някакъв процент съмнение.

# 100
ПуканкаZ о, не съм спирала, откатко ми го откриха до ден днешен, но за това и ще ходя толкова често на прегледи защото по време на бременост те се менят, и съответно трябва да ми се регулира дозата. Доки каза, че при правилно следене, на бебчо не би трябвало да му има каквото и да било, но аз все пак си се притеснявам...и се моля Praynig всичко да е наред

# 101
  • София
Здравейте и от нас сладурки Simple Smile
първо да се похваля  ИМАМЕ СИ ОЩЕ ЕДИН МЛАДЕЖ В ТЕМИЧКАТА!!! Северинка,може ли синичко щъркелче?  Hug

Та така,днес бях на преглед,малкия сладур само чакаше да го погледнем и моментално се разкрачи за снимка  Laughing
Рано рано се показа,даже и аз не вярвах че ще разберем толкова рано  Laughing
Всичко му е наред засега - 2 крачета,две ръчички,две очички,видяхме му сърцето,пикочния мехур,гръбначето и даже и физиономията Simple Smile
С таткото се скарахме на кой прилича  Laughing
на мен си е пък  Crossing Arms  Flutter
Ох много съм щастлива,вече ми е разрешено да маам гащи насам натам,не трябва да лежа постоянно  Simple Smile
бройте ме за неделя,водя преговори да дожеда и таткото,ама ще видим  Grinning
Честито на Трикси за първата дама,както и на мамите от моя ( синия отбор ) Много сме,силни сме  Laughing

# 102
  • София
Сисилия, браво за мъжлето  bouquet Мамите на девойки по-късно явно ще разберем какво има между крачетата Wink Нямам друго обяснение за 99% сини гащи  Laughing

# 103
Здравейте на всички бременеещи момичета  Grinning !

Чета си аз от два месеца, но все чаках за да пиша...Забавно и малко презглава е всичко при вас, но бременните са така по мои наблюдения  Wink

Аз съм Нина, имам син на почти 5 години и сега чакам второ бебе, тоя път ще се надявам на разнообразие  Joy

Приятно бременеене и от мен   bouquet

# 104
Здравейтеееееееееее,
и аз да се запиша в новата,, почти изписана тема Simple Smile Аз покрай това учене не мога да влезна да ви видя какво правите Sad
много съм щастлива за всички вас, които вече знаете пола на бебчето... толкова се вълнувате и радвате и аз все едно съм на ваше място....
Аз днес бях на чичко доктор Simple Smile ще се пие желязо Sad доки ми се скара че ми е ниско кръвното... ама в 8 ч. сутринта как да съм? и ми се скара че не закусвам Sad да ям малко повече ми каза  Whistling ама аз толкова се тъпчаааа.... корема или там връх ли какво се мери ми е порастнал мнооого от 15 на 22  #Crazy ама ми се пишкаше и може допълнително да съм се надула за прегледа  Embarassed
Никози питах доки за флуорната профилактика и той вика.... ми да ...почвай да пиеш, не е лошо и за теб и за бебето Simple Smile  Hug мерси много, защото докитата явно са много заети и позабравят всичко което могат да ти кажат  Whistling
та така, предписа ми Зимафлор май се казваше, 1/4мг 1 таблетка след хранене на обяд Simple Smile
пак ме пратиха на урина... не разбрах защо при условие че се изследвах  newsm78 (мен май ще ме пуснат 1 път повече прегледи, защото първите са ми от доброволното здравно осигуряване Simple Smile
нещо интереснооооо, а да каза ми че мога да ям фъстъци...
вече сме 10.4 см и сме 122 гр. Simple Smileвидяхме му ръчичката как си подпира главата и пръстите мууу... ама е срамежливо, някакси настрани все седи... все като го хвае доки на тясно и се извърта.... ще вземе да ми се падне някоя срамжлива госпожица... ама нали все за батко се надяваме Simple Smile
Днес емоциите ми бяха много... искам да си купя ехограф и да си го гледам денонощно Simple Smile
На новите мами, добре дошли Simple Smile  bouquet Hug
аз може би ще дойда в неделя с таткото, но още не съм съвсем сигурна  Crazy
Сиси, много се радвам, че вече си по-добре и можеш да излизаш  Hug
айде че много се разписах... надявам се да смогна преди следващата тема!

Общи условия

Активация на акаунт