ОКТОМВРИЙСКА мама хапва таратор, а месото й мирише на обор

• 13 191
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мария Д, ми ние с теб съученички се оказахме.  Grinning Сега те познах по снимките от срещата.
От Английската, аз съм Рени /Райна/ от "б" клас. Преди разделянето бях от "е" клас. Ако не се сещаш ще пусна някоя снимка, иначе ме има и в Атол.

Ще се радвам да се видим на някоя от срещите, а и на събирането на випуска тая година.

Извинявам се на другите за отклонението по темата ни.  Hug

# 76
  • София
Привет момичета! И аз бях вчера при Марков, макар че е много много рано, но нали имах проблеми с щитовидната жлеза исках да се уверя, че всичко му е наред на бебочето.
Мен ме гледа само с 2Д ехограф, защото каза, че няма смисъл за 3Д на тоя етап, но видя всичко - качета, ръчички, пръстета, сърчицето и камерите му, гръбнака, ребърцата... Слава Богу каза, че за сега нямам поводи за притеснения  Hug Praynig
За сега (макар че все още е много рано да се каже със сигурност) сме в отбора на сините щъркелчета  Heart Eyes dance  Hands Clap.
Записах си пак час при него в 20 седмица, тогава ще е много по-вълнуващо предполагам.

# 77
Здравейте момичета,
Сев - поздравления за кумата, ще я поздравим и в другото подфорумче Hug Wink
Трикси - честити розови гащи, още много вълнуващи моменти ти желая.

# 78
 #Cussing out Бях написала един пост и уиндоус-ът реши да си инсталира ъпдейтите, даде ми рестарт и всичко отиде на кино!

Но...

Ариана, Манана, честити ви младежи и дупе да ви е яко! Хубаво е да имаш момченце и да го гледаш с каква енергия и жажда за приключения открива света! Ама си е и доста търчане, де Simple Smile

Трикси, поздравления за девойката! Най-накрая и едно момиченце тук... ако погледнете форума на Октомврийки 2007, там момчетата са повече...при все това, че в БГ процентно се раждат повече госпожици.

На мен според Китайската таблица ми се пада момиче, предния път улучи, както и за моята приятелна, половете си съвпадаха, ама сега... ще видим... този път нямам никакви усещания.

Мами от Варна, някоя от вас ходила ли е при доц. Балев от клиниката на Темелков? Мисля да си запиша час другата седмица, ако успея да се вредя, ама информацията ми е от 2006 г и не знам дали нещо се е променило... Гледа ли на триизмерен или си е още на 2D? Какви са цените? Ако някоя от вас има инфо, моля да сподели   bouquet

# 79
  • София
Аз току що се излюпих Embarassed Голям сън му дръпнах днес. Добре, че си изключих телефоните защото после се оказа, че са ме търсили доста хора.
Никой не ми е отговорил по въпроса с ниската плацента, затова ще считам, че няма други в моето положение.
Все повече щъркелчета се появяват, дамата надявам се скоро да си има компания от други розови гащички, че незнам как ще си я поделят младежите Laughing

# 80
И нашето щъркелче е синьо!

# 81
Честито на всички които вече не са в неведение и аз искам да знам какво ще е вече бебчето Embarassed
Бройте ме и мен за срещата

# 82
  • В моята приказка
Привет момичета,
аз се разболях  Sad и все още не съм оздравяла. В понеделник съм на лекар и ще видим доки какво ще каже.
Притеснява ме, че до този момент не ми е правила никакви изследвания.
За срещата няма да мога да дойда, защото мама има рожден ден.
Поздрави

# 83
  • София
Цвети, не се притеснявай за изследванията. Те повечето показатели са за Васерман, сифилис и други рядко срещани неща, които се предполага че нямаме Wink Ако си се чувстваш добре, в смисъл не се чувстваш анемична най-вероятно всичко е наред. Няма точна седмица в която се пускат тези изследвания. В брошурата, която ми дадоха от болницата пише, че се правят еднократно в първия триместър. Може би сега ще ти ги пуснат. Някои болици дори не записват на женска консултация ако не си минала 11-12г.с. Гледай да се оправиш и да си изкарате хубав рожден ден на майчето Simple Smile

# 84
  • София
Здравейте, мили момичета!
Искам да се присъединя към вашия задружен отбор. Аз също, живот, здраве и късмет ще съм октомврийска мама. Моят термин е на 16.10, и без това гледам, че това е единствената свободна дата .... : )))

От известно време ви чета и ви се радвам. Научавам нови неща от вас.
Много бих се радвала, ако ме приемете при вас и ако мога да ви бъда полезна, със съвет, опит, добра дума ...

Леко бременеене, само хубави емоции и здрави, умни и сладки бебета през октомври пожелавам на всяка една от нас!

# 85
  • София
Здравейте, мами и от нас с малката госпожица! Надявам се, че скоро ще има и други розови гащи и го пожелавам на свяка от вас, която иска да връзва панделки! Тя е още неродена мома обаче имам двама кандидат зетове  Joy  Joy Joy
Благодаря пак на всички за поздравленията!
Честито на всички останали мами които знаят пола на бебчетата, не искам да изреждам, защото с моята празна кратуна ще пропусна някоя, а не искам......  Heart Eyes
sunny_77, благодаря за уточнението за нас неразбралите, аз също ще дойда / този път не съм на козметик  Joy /, надявам се да се познаем!
elina malina, добре дошла, дано да се чустваш комфортно в нашата компания   bouquet
 TTsvetySS, бързо оздравяване ти желая!

# 86
Привет   bouquet
Мойта госпожица още спи и докато я чакам ви прочетах  Grinning
Добре дошла на Елина Малина в октомврийския отбор!!!!!
Честито на разбралите пола на бебчетата.Аз се надявам в края на април да го разбера.С предната бременност го разбрах в деня на секциото.До тогава веднъж гинеколожката ми каза ,че ще е момче,после не се виждаше ииииииии излезна момиченце.
Този път силно се надявам на синьо щъркелче  Praynig

# 87
Здравейте момичета Simple Smile
Ходих на този ултразвуков скрининг за хромозомни аномалии в първото тримесечие на бременността (11-14 седмица от бременността) в МЦ Фемина при д-р Милена Цолова... май мина доста добре....гледа ме на някакъв много хубав уз...двуизмерно, триизмерно....много яко   newsm44    Гледа ме около 40-45 мин. и видя всичките му неща на бебенцето - ръчички, крачета, пръстчета, костите, нослето (костицата е каквато трябва да бъде), измери там отзад на вратлето гънката или както се казва - 1.2 мм. ... Каза ми, че 90 % е мъж    bigdance2  След това ме изпрати на БХС в МД...каза 4е този ранния БХС бил по-точен от по-късните.. И сега чакам резултати...по принцип трябва да са готови утре..
Това е  

# 88
Здравейте, чак сега се вписвам. Премествам се на нова работа и е голямо тичане. А за напрежение да не говорим.

Кръста и мен много ме боли, даже мис е случи един, два пъти почти да не мога да стана, все едно краката ми отказват, направо се шашнах.

Ариана   и аз съм с проблеми с щитовидната жлеза, кажи как се чувстваш и колко често ходиш на изследвания и хормона колко ти се е променил?

TTsvetySS Бързо оздравяване, и добре дошла, чак сега те виждам   bouquet

А, забравих, минах днес през магазинчето под колоните на Пиротска, но честно казано нищо не ми грабна окото, имаше дънки, но са дебели, не са изкарали от по-тънък плат, имаше и панталони в светло бежово и кафяво, но са 50-60 лева.

Снимах си коремчето сутринта на гладно и жадно, качила съм снимката в албумчето. Бая голям ми изглежда корема, поне така отстрани като се гледам.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 16:59 от ina.gg

# 89
Привет и от мен бъдещи мами  Hug
чета ви от седмица, ама е време и аз да се включа и запиша в темичката ви, която между другото е страхотна  Peace
Ако всичко е наред и аз ще ставам мама през октомври, сега съм 12 г.с, а термина ми определиха за 27.10.
Това ми е първа бременност и съм естествено много притеснена от случващото се с мен, но и много щастлива Simple Smile
Днес си взех първите изследвания и се у успокоих че всичко е наред, видях и бебчо как маха с ръчички, шава...не очаквах че толкова добре и ясно се вижда, явно видеозона беше добър...само дето не прави снимки и съм малко разочарована, та се чудя дали да не си платя и да отида някъде, където правят, да си имам Simple Smile
Пожелавам на всички леко бременеене и усмихнати и здрави бебчета през октомври  Hug

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 17:25 от kotka_motka

Общи условия

Активация на акаунт