за мамите от ПЛОВДИВ 15

• 18 035
  • 400
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив

Преди време бях питала, пак да го направя - имам един монитор за подаряване. Не гарантирам колко ще изкара, но в момента си работи. Може ли да влезе в употреба някъде?

Месля че в Калофер ще му се зарадват най-много Peace

# 151
  • Пловдив
Привет на всички отпочинали и напразнували се  Hug

Да ви кажа при мен има доста дрехи за бебета и малко за Асеновград, багажникът ми е пълен - мога ли някъде да ги разтоваря?

Мили - отделила съм за близнаците само кажи кога да ти ги дам.

# 152
  • Пловдив

Да ви кажа при мен има доста дрехи за бебета и малко за Асеновград, багажникът ми е пълен - мога ли някъде да ги разтоваря?

Джони, давай за бебетата тук.  Тези за Асеновград, ако трябва и те да постоят няма проблем.

Мили, ако става дума за същите близначета, за които пише Джони, мога да ти донеса и аз това което съм заделила. Или ако няма къде да ги държиш докато ги занесеш, и тях да донесе тук Джони, а ти ще вземеш всичко от нас, поосвободи се място и може да събираме отново.  Grinning . Ако знаех къде живият можеше аз да се наема с носенето и да не те ангажираме с всичко.

# 153
  • Пловдив
В момента багажника ми е пълен с чаршафите и не мога нищо да взема, но след като занеса нещата, няма проблем.
Утре смятам да отида до Асеновград, а за следващата седмица ще планувам Зелениково. Ако има желаещи да свиркат Hug

# 154
  • Пловдив
Привет и от мен,
момичета, какво стана с Широка лъка???
Нещата там ли са вече, вчера моята приятелка ме попита, а аз нищо не знам Embarassed

# 155
  • Пловдив
Привет и от мен,
момичета, какво стана с Широка лъка???
Нещата там ли са вече, вчера моята приятелка ме попита, а аз нищо не знам Embarassed

Нещата още са тук, надяваме се с Вяра този петък да успеем да ги пратим. Дано само се уреди транспорта, че последния път покрай Великден, когато имаше камион, аз бях извън града.

# 156
  • Пловдив
Момичета, аз може като латерна да звуча, ама пак да си предложа услугите.  Mr. Green
Баща ми пътува няколко пъти в седмицата до Пампорово, колата му е голяма, предложи си услугите човекът за Широка лъка, давайте да ги кара най-сетне тия неща. Ако не се съберат наведнъж може и на няколко пъти да ги пратим, той и без това ходи до там. Че то докато се натутрим и ще трябва зимни дрехи да събираме  Crazy

# 157
Здравейте и от мен Hug
Много празници, та чак на човек не му се тръгва на работа Mr. Green
Мили, в четвъртък - за Асеновград? За колко часа го предвиждаш?Ако мога да се измъкна...ще е супер!И аз понасъбрах дрешки-не са много - една - две торбички, ама май не са вече за бебовци.Може би - за деца на 3 -5годинки...Хванала съм и зълва ми да ми дава дрешки от племенника Mr. Green вместо да ги хвърля на кофата

# 158
  • Пловдив
Момичета, аз може като латерна да звуча, ама пак да си предложа услугите.  Mr. Green
Баща ми пътува няколко пъти в седмицата до Пампорово, колата му е голяма, предложи си услугите човекът за Широка лъка, давайте да ги кара най-сетне тия неща. Ако не се съберат наведнъж може и на няколко пъти да ги пратим, той и без това ходи до там. Че то докато се натутрим и ще трябва зимни дрехи да събираме  Crazy

bugaboo, може и да се наложи да те ползваме, защото най-вероятно в събота ще ми се наложи отново да пътувам към Русе за около 20тина дни. Ще пиша на  Вяра след малко дали има вероятност за петък да има транспорт и ако няма ще пиша. И аз искам възможно по-скоро да отпътуват дрехите за дечицата, че доста се замотахме. Кажи в кои дни пътува баща ти.

# 159
Здравейте и от мен. Съжалявам за утре не мога да реагирам, но за Зелениково ще дойда и ако има нужда да се товарят багажи, съм на линия. Peace

# 160
  • Пловдив, но иначе от Бургас
ЗДРАВЕЙТЕ и от мен
вече съм на линия, а от другата седмица Момчил е на ясла и съм изцяло на разположение
виждам че се готвим за пътуване така че бройте и мен

# 161
  • Пловдив
Чухме се днес с Мария Ангелова от детска къща. Имат нужда към 40лв. за закупуването на декори и украса за тържеството си. Но най-голямата им нужда е от осигуряването на голяма торта за около 100 души. Ако нямате нищо против да им помогнем, аз ще отида на място да се срещна с жената и да уточним подробностите.

# 162
  • Пловдив

bugaboo, може и да се наложи да те ползваме, защото най-вероятно в събота ще ми се наложи отново да пътувам към Русе за около 20тина дни. Ще пиша на  Вяра след малко дали има вероятност за петък да има транспорт и ако няма ще пиша. И аз искам възможно по-скоро да отпътуват дрехите за дечицата, че доста се замотахме. Кажи в кои дни пътува баща ти.

Брат ми в момента е в Широка лъка, днес 2 коли са пътували натам. Баща ми ще ходи другата седмица, каза че няма проблеми да се уговорим да ги натовари в колата и като тръгне ще ги занесе. Ако някой се притеснява, че няма да се справи баща ми, ще гледам да се организирам и да отида с него. Той ще се оправи естествено, но все пак ако държите да присъства някой от нас, не е проблем  Peace

# 163
  • Пловдив
Днес Вяра ми се обади, че за утре ще има превоз за Широка лъка. Ще се уточним кога да дойдат утре да натоварят. Ако случайно нещо не се събере и остане ще пиша. Ще ви държа в течение.
Мили, аз лично нямам нищо против да се помогне с пари за тържеството. Ако се уговорите , казвай каква ще е крайната сума заедно с тортата, да се включваме кой с колкото може.

# 164
аз също ще се включа в помощта за тържеството с пари и каквото има нужда. А иначе тук директорката на детската градина предложи да организираме една акция за събиране на дрешки и обувки за 1-ви юни, защото тук има много майки, които биха дали дрешки от децата си.

Общи условия

Активация на акаунт