за мамите от ПЛОВДИВ 15

• 18 040
  • 400
  •   1
Отговори
# 165
Но най-голямата им нужда е от осигуряването на голяма торта за около 100 души.

Тук съм. Тортата им е осигурена, вече  Wink
Миленка,  ще се чуем да уточним подробностите.
Помислете за кола с по-голям багажник за транспортирането на тортата до Коматево,
защото аз фалирах от към транспорт  #2gunfire за два дни ни блокираха два двигателя  ooooh!
Та по този повод, внимавайте с дизела от бензиностанции Еко!

# 166
  • Пловдив
Уау Черна Перла - това с дизела е много кофти  #Cussing out дано бързо ви оправят колите  Peace

Както винаги съм сигурна, че тортата ще е НЕВЕРОЯТНА и огромна   bouquet

Мими кога е тържеството в Коматево?
А в Зелениково  кога ще се ходи?

# 167
  • Пловдив
Тържеството в Коматево е на 21.5., а ходенето в Зелениково е за следващата седмица, но не съм уточнила ден. Може би понеделник или сряда. Аз вчера ходих в Детска къща, децата са страхотни.

4erna perla

# 168
от колко часа е тържеството в Коматево? Ще гледам да си освободя време и аз да дойда. С какво мога да помогна?

# 169
Черна Перла, благодаря за тортата!  bouquet
Миленче, мерси, че реагира така бързо, че чак си отишла и до там...
Дано не съм нахална, че все вървите по моите ангажименти ooooh!, останаха големите момчета от Мария Луиза.
Парите за пица са в мен, само трябва да се обадя за киното, кажете кога ви е удобно.

# 170
  • Пловдив
Ходих до Асеновград. Занесох 20бр. комплект чаршафи, 10бр. блокчета за рисуване, 5 бр. флумастери, 2бр. книжки за четене, 2бр. кубчета рубик, 2бр. не се сърди човече, нещата са дарени от фондация Деца на България.

Каспър , нека и някой друг да каже кога ще му е удобно и да се разберем за датата.

Чакам от Асеновград да ми дадат списъка с рождениците за месеците април и май и ще плануваме парти към 20,21,22 май, една от тези дати.

# 171
  • Пловдив
Току що дрешките за Широка лъка тръгнаха. Всичко се натовари, дажи и за още имаше място.  Mr. Green Следващия път ще напълним буса.
Мили, мислех да дам на Джони парички за тържеството в Коматево и да ти ги даде заедно с дрешките, но забравих. Сега пък Вяра я нямаше с момчетата, мислех на нея да ги оставя и тя да ти ги предаде. Ще се включа финансово за нещо друго, като се върна от Русе.

# 172
  • Пловдив
Току що дрешките за Широка лъка тръгнаха. Всичко се натовари, дажи и за още имаше място.  Mr. Green
Емимими, нали и проходилките изпратихте с дрешките?
Мили, аз мога вторник, нали за по обяд става въпрос за пицата и киното  или тогава ще са на училище  newsm78 Може би ще трябва да се съобразим и какви филми ще дават тогава?
Мили, видя ли двете сладурки, които бяха в болница, добре ли са вече?

# 173
  • Пловдив
Мили, аз мога вторник, нали за по обяд става въпрос за пицата и киното  или тогава ще са на училище  newsm78 Може би ще трябва да се съобразим и какви филми ще дават тогава?
Нека Каспър да каже по кое време ще е удобно за децата и да видим колко от нас ще са свободни и да решим за кой ден.

Мили, видя ли двете сладурки, които бяха в болница, добре ли са вече?
Видях ги, но поради изтекли обстоятелства няма да коментирам тук такъв род неща, а само  лично като се виждаме.

# 174
  • Пловдив
Всичко се натовари, Доника. И проходилките, и лопатките, всичко от твоята приятелка и всички дрешки.
Приятно прекарване с децата, момичета. Като се завърна ще се присъединя и аз към предстоящите мероприятия и посещения.

# 175
 аз също мога да се включа за киното и за Зелениково. Само кажете кога. И с пари за партито в Коматево.

# 176
  • Пловдив
За партито в Коматево трябват 40лв. за декори и украса. Нещата ще се закупуват утре, ще дам пари от касата, а ще събираме другата седмица допълнително, че рожден ден в Асеновград ни чака.
Тортата за партито е осигурена от Черна перла.

За киното ще трябва Каспър да каже кога е удобно за децата.

# 177
Здравейте момичета Simple Smile
Отдавна не съм писала, макар че нося чат-пат това-онова на Верчето Simple Smile Ама нещо не съм я мяркала напоследък..
А имам един куфар и като казвам куфар - голям с дрешки - около 20тина роклички за момиченца 3-4-5 годишни (май там някъде) чисто нови са. И 10тина комплектчета (може и по отделно) къси дънкови панталонки и дънкови якета - те са за по-големки може би.. хм 12-16 годишни  newsm78 и те са нови Simple Smile Не съм ги броила, може и повече да са.. може и по-малко, но като ориентир това са бройките Simple Smile
Идея на кой кога къде мога да ги занеса  Blush

# 178
  • Пловдив
duhi_puhi , кажи на теб къде ти е удобно и ще видим кой да вземе дрешките.
Благодаря ти  bouquet

# 179
     mili.m, от кого зависи датата за Асеновград?

Общи условия

Активация на акаунт