Сред цъфнали цветя играят ПЛОВДИВСКИТЕ ни деца (Пловдив - 17)

• 16 863
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,мамчета!Ще има ли място и за нас във вашите редици?Ние сме мама Деси и бебе Никол родена на 20.01.2008.Живеем в Тракия до Мебелна къща.Надявам се тук да намерим нови приятели! Wink
Здравей Деси, аз съм бъдеща мама и живея в новият квартал на Тракия. Скоро излизам в майчинство и може да се разхождаме из квартала  Peace
Пепи, тортите са просто невероятни   chef Не се чуди излишно и си отваряй един сладкарски цех, бъди сигурна, че ще съм ти редовен клиент  Grinning

# 196
http://today.bg/news/17196.html
Тук може да прочетете за 2000лв.
 Здравейте,аз живея до Пловдив!

Моето бебче скоро ще стане на 2 месеца,пращат ни на ортопед.
Дайте координати за ортопед в Кичука.
Чудя се в МЦ"Кючук Париж" дали има!

http://catalog.bg/company.php?company=8826

Погледни тук, дано да ти помогне

# 197
Дима 78, и аз извиках Янакиев да дойде в къщи ... по-удобно отколкото да ходиш с бебо по болниците. Не работи по ЗК но дори тези които работят ще ти прегледат детето без ехограф ... ако го гледат така, пак си плащаш, т.е ЗК включва ръчен преглед така да се каже.
Знам че д-р Янакиев има сайт ... самият той ми го набра на лаптопа ама беше преди 5 месеца и не знам как да го открия сега. Но ако се разтърсиш вярвам ще успееш да го намериш в нета.

# 198
Ние ходихме на ортопед в клиника Надежда с направление(не помня името на лекаря), гледаха децата и на ехограф и не са ни искали пари Peace

# 199
Ние ходихме на преглед в частна детска поликлиника Вела, не помня името на лекаря Embarassed

# 200
За ортопед и аз ще препоръчам Янакиев.
На бъдещите майчета пожелавам проектът за еднократната помощ от 2000лв. да бъде приет по-скоро   bouquet
Аз да се оплача-вчера ме скъсаха на кормуването  ConfusedБез обяснение или нещо подобно  ConfusedМай искаше нещичко изпитващия  Confusedама като не разбирам от намеци  Crossing ArmsСтискайте палци за следващия път  Praynig

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 13:14 от PocuTa

# 201
здравейте мами да се впишем и ние.И нас ни пращат на ортопед.Някой знае ли координатите на др.Хазбун или на др.Янакиев къде точно се намират кабинетите им?Търсим мами родили през април и от кв.Изгрев

# 202
  • Пловдив
Д-р Хазбун, моб. тел 0888523185, намира се на бул. Христо Ботев, като тръгнеш от Сточна гара към ВСИ се пада от ляво, нещо като тунелче в кооперация 1-2 пресечки след Военна болница, отгоре пише ХАЗБУН + с големи червени букви, но той и по телефона ще ти обясни  Peace

# 203
  • гр. Пловдив
Ние ходихме на преглед в частна детска поликлиника Вела, не помня името на лекаря Embarassed
valeria.k ние ходим всеки месец на консултация там. Понякога имам чувството, че не са много компетентни.  Rolling Eyes Ти с какво впечатление си?
PocuTa , в никакъв случай не се повлиявай от намеци.  Naughty Така правят наистина и все с цел да им бутнеш нещо.  #2gunfire Една моя приятелка взе листовките без нито една грешка, а на кормуването я къса поне 3 пъти и тя се беше отчаяла, но онзи ден ме черпи, че зора е минал вече Simple Smile
И аз съм чувала много хубави неща за Хазбун. Обяснява всичко човека. Нас във Вела ни е преглеждал ортопед, но доста набързо. Да мине номер.  Confused Поне аз с такова впечатление останах.

# 204
Роси,хич да не ти пука. Миналата година и мен ме скьсаха на кормуването. Но той изнструктора още по време на часовете си ми каза колко ще струва взимането от пьрвия пьт. Пратих много поздрави на майка му и го взех от втория пьт.

# 205
Роси,хич да не ти пука. Миналата година и мен ме скьсаха на кормуването. Но той изнструктора още по време на часовете си ми каза колко ще струва взимането от пьрвия пьт. Пратих много поздрави на майка му и го взех от втория пьт.
LaughingПросто човека реши да ме накара да отбия и ми каза: 'Оценката Ви е Не.Причините няма нужда да обяснявам.'Но така и не я писа.Помълчахме няколко секунди през които той ме гледаше многозначително и аз слязох от колата демонстративно и му тряснах вратата.Сега се чудя обаче, ако е същия изпитващ и следващия път... ooooh!Както и да е, все някога ще го издържа този проклет изпит... Whistling

# 206
Здравейте пловдивски мами   bouquet

Искам да Ви помоля за малко помощ. Скоро ми казаха, че трябва да си отстраня и двете сливици. Бях чувала, че се прави лазерна такава операция, но в Плевен не. Една мама ми даде адрес на клиника в Пловдив, но нейната информация е отпреди 3 години.

ul. sofiq 64
Plovdiv
reg. 032953870 ili 032952051
doc. Ilian Doikov  0888204060

Може ли някой да ми каже нещо или евентуално ако наскоро се е сблъсквал с подобен проблем да ме посъветва нещо. Аз в понеделник ще звънна на дадения ми телефон, но не ми се чака до тогава.
Благодаря Ви предварително  Hug
Лека и спокойна нощ.

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 22:13 от rummi_pl

# 207
  • Пловдив
Клиниката е Каспела и е собственост на доц. Илиан Дойков. Както за всеки друг лекар и за него предполагам ще чуеш противоречиви отзиви. Това, което аз съм чувала е, че е добър специалист, но нямам личен опит. Ето го сайта на клиниката: http://www.kaspela.com/index2.html. На Контакти има актуални телефони.

# 208
Благодаря ти  katjushka  bouquet

# 209
LaughingПросто човека реши да ме накара да отбия и ми каза: 'Оценката Ви е Не.Причините няма нужда да обяснявам.'Но така и не я писа.Помълчахме няколко секунди през които той ме гледаше многозначително и аз слязох от колата демонстративно и му тряснах вратата.Сега се чудя обаче, ако е същия изпитващ и следващия път... ooooh!Както и да е, все някога ще го издържа този проклет изпит... Whistling

Споко.Обикновено са различни.

Общи условия

Активация на акаунт