Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява третата сливица и защо понякога е по-добре да не се оперира?
Какви са причините за проблемите с третата сливица и какви са възможните решения?
Какви са препоръките за кърмеща майка, която изпитва депресия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява третата сливица и защо понякога е по-добре да не се оперира?
-
Какви са причините за проблемите с третата сливица и какви са възможните решения?
-
Какви са препоръките за кърмеща майка, която изпитва депресия?
-
Какво представлява бета таласемията и как се диагностицира?
-
Какво представлява прикрепена плацента и какви са възможните последствия?
.
, отваряше и затваряше уста, пипна си личицето с ръчичка. Направо ще се разтопя
. За кг ми каза, че засега съм ок. Както си лежах по гръб така ми прилоша, неможех да дишам, док каза да се обърна настрани, плода притискал аортата и не достигал кислород до мозъка ми. Ще ходя на ендокринолог, всеки път пулса ми бил 120, да отхвърлим съмнения за проблеми с щитовидната жлеза. Наистина в 7 месец мерят тоновете на бебето с нещо, незнам какво е
. Както и да е отговарям и на двата въпроса. Засега ще ходим: Саксофончето, Нова Бъдеща Мама, Дуци, Тони 79 и аз. Ако пропускам някого, моля да ме извини. А срещата е организирана от Еврофутбол за разискване правата на бременните. От 12 часа, в кафето на втория етаж

Ама защо не те вкарат малко в болница...скъсяване на шийката, плюс плацента превия, плюс кървене...не знам, на мене доста опасно ми се вижда
) и плацентата ми била прилежаща (ако някой е на ясно да обясни, моля), каквото и да означава
, сега като гледам май месец ще ми се съберат 3 поредни седмици да съм на преглед с видеозон (на ЖК ми казаха, че трябвало вчера да ме гледат, но доктора бил дежурен в окръжна и го нямаше, така че остава за другия път, освен това в 32 седмица, което е следващата след консултацията съм на ФМ и после си мислех последната седмица на май да отида на преглед, при лекаря, при когото ще раждам), мислите ли че е опасно за бебо? Дали да се опитам да отложа някой или да пропусна този на ЖК, той и без това е доста старичък и не знам какво вижда доки 

Само че е седалищно, както беше преди 3 седмици. Доктора ме наплаши че е малко вероятно да се обърне, понеже вече бил голям. Аз много не му вярвам, та нали дори и дни преди раждането се обръщат бебоците, но все пак се разтревожих.