КаК ТренираХ-5

• 34 084
  • 957
  •   1
Отговори
# 750
Еми,  според мен по-добре по-леките, ама аз не разбирам много. Като ходех на аеробика , водещата и по-тренираните си слагаха, аз така и не издържах, защото правехме много повторения .
Отчет за вчера - крос под открито небе - 50 мин.

# 751
Днес-трапец+корем+30 мин пътека Peace

# 752
20 мин крос-тренажор

# 753
Аз си взех вело  Mr. Greenи още тази сутрин го сефтосах Peace,не е нищо от тези които показах Wink,щото една приятелка ми продаде нейния  Sunglasses и така карах го на 1 степен 30 мин./сутринта на гладно на 1 кафе/,сега да ви досаждам със въпроси това за начало добре ли е?Нямам мускулна треска,доста намокрих тениската Laughing и накрая ,ако е верен индикатора пулса ми беше 230 Rolling Eyes искам да отслабна казвайте как се кара,доколкото знам на малка скорос колкото може по бързо,верно ли е това? Rolling Eyes

# 754
крака, бицепс и 35 степер  bouquet

# 755
  • София
Ето ме отново след втория грип, който беше много тежък без антибиотици  Tired
Днес лека загрявка преди отново да се върна в залата - 56етажа/4*14ет.  running

# 756
Днес времето е разкошно - само за зала, тръгвайте и довечера да се отчетем Heart Eyes Hug

# 757
Днес съм в заслужена почивка,даже и мукулна тресчица си имам,щото поувеличих тежестите вчера.Утре отново съм на линия Peace

# 758
  • Габрово
Днес крака + корем. И на мен тренировката за крака ми е най-тежка, защо ли съм я сложила в петък  newsm78.
В понеделник карах колело /предвид хубавото време/ по баирите, над 15 км. Така ми се бяха надули краката, едвам си обух дънките след коло-кроса  ooooh!

# 759
Аз си взех вело  Mr. Greenи още тази сутрин го сефтосах Peace,не е нищо от тези които показах Wink,щото една приятелка ми продаде нейния  Sunglasses и така карах го на 1 степен 30 мин./сутринта на гладно на 1 кафе/,сега да ви досаждам със въпроси това за начало добре ли е?Нямам мускулна треска,доста намокрих тениската Laughing и накрая ,ако е верен индикатора пулса ми беше 230 Rolling Eyes искам да отслабна казвайте как се кара,доколкото знам на малка скорос колкото може по бързо,верно ли е това? Rolling Eyes

Добре е  bouquet  bouquet
Точно така се кара Peace
Важно е тениската да е мокра,не чакай мускулна треска Peace  bouquet

# 760
Днес......
Сутрин-кардио-колело-30 мин Peace
Преди малко-гърди-пътека 20 мин Peace...размазан съм Mr. Green

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 19:06 от Поци

# 761
Днес крака + корем. И на мен тренировката за крака ми е най-тежка, защо ли съм я сложила в петък  newsm78.

Аз затова гледам краката да са в понеделник /ако съм почивала събота и неделя примерно/ и ми е по- лесно, отколкото ако ги направя по средата, повече енергия имам след почивката. Даже и корема го правя понякога с друга група, щото след краката съм толкова изтощена, че не ми оставят сили да си направя качествено упражненията и ги претупвам.

Днес гърди и корем Hug

# 762
Краката ги правете първи Peace
И кардиото го правете преди да тренирате тях Peace  bouquet

# 763
Понеделник ,четвъртък и петък тае бо по един час  Peace

# 764
40 мин крос тренажора
100 коремни
15 вело

Общи условия

Активация на акаунт