Къде в Пловдив??? - 3

• 159 413
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Чух нещичко за Новотела, ама нищо конкретно. Някой ако има инфо, да казва.

Сега да питам: Търся хубави детски халатчета за баня????Къде мога да открия? Виждала съм някъде в комплект със хавлиени чехличке и сега не мога да досетя. Помагайте,че и времето ме притиска, а е за подарък.

# 61
  • Пловдив

Сега да питам: Търся хубави детски халатчета за баня????Къде мога да открия? Виждала съм някъде в комплект със хавлиени чехличке и сега не мога да досетя. Помагайте,че и времето ме притиска, а е за подарък.
В Хипо ленд с/у Метро има точно такива с чехлички, иначе има и във Вис Виталис, но са по - обикновенни  Peace

# 62
В един магазин с/у халите,  съм виждала на витрината бебе манекенче, облечено в сладко халатче, но не зная какви са цените там.

# 63
Момичета, знаете ли къде се премести магазина на Geox, който беше на главната?

# 64
  • Пловдив
Момичета и аз да попитам знаете ли къде има богато разнообразие на анцузи - памучни с кант мъжки и дамски ме интересуват - изключвам дино и метро не си харесахме оттам. Сега навсякъде има някви ишлемета на адидас но полиестирна леко лъскава материя не харесвам.
Търся анцунг  да преобладава памук и да е без подплата със кантове отстрани... Ако някой се сеща да пише ...

# 65

Незнам колко са хубави, но такива с чехлички съм виждала на Азис бебе. Имат складче на брезовско, в малката Тракия, съвсем в началото в дясно е. Може там да погледнеш.

Момичета и аз да попитам знаете ли къде има богато разнообразие на анцузи - памучни с кант мъжки и дамски ме интересуват - изключвам дино и метро не си харесахме оттам. Сега навсякъде има някви ишлемета на адидас но полиестирна леко лъскава материя не харесвам.
Търся анцунг  да преобладава памук и да е без подплата със кантове отстрани... Ако някой се сеща да пише ...
А в Дайманд дали няма да имат такива модели  newsm78 Под халите в една от страничните улички в дясно беше като складче, а на самата малка главна имат магазин.

# 66
  • Зеленият рай в сърцето на България

В Джъмпър по принцип има много модели и дамски и мъжки, но не знам в момента дали има точно такива модели, от каквито се интересуваш.

# 67
Пак по главната,надолу- посока към Марица,след халите ,вдясно,малко магазинче

# 68
  • Някъде там...
Аз онзи ден мерих такива в Търговския център до Евмолпия, но не Гранда, а другия по-малкия. Там на първия етаж е първия магазин вдясно, ако влизаш от Тримонциум. Има много моделчета и са български.

# 69
  • Пловдив
Благодаря  Peace в събота ще по обиколя магазините които ми казахте

# 70

Аз онзи ден мерих такива в Търговския център до Евмолпия, но не Гранда, а другия по-малкия. Там на първия етаж е първия магазин вдясно, ако влизаш от Тримонциум. Има много моделчета и са български.

И аз там съм мяркала хубави моделчета, но мисля че има само мъжки /или поне преди беше така/  newsm78

# 71
Момичета от къде мога да си купя колан за след раждане?

# 72

http://shop.danet.bg/

http://a271642.obiavi.portal.bg/Kolan_Za_Sled_Razhdane.html

По линийката ти виждам, че отскоро имаш   ylinfant     Честито!     bouquet

# 73
Пак по главната,надолу- посока към Марица,след халите ,вдясно,малко магазинче

Много благодаря!  bouquet

# 74

http://shop.danet.bg/

http://a271642.obiavi.portal.bg/Kolan_Za_Sled_Razhdane.html

По линийката ти виждам, че отскоро имаш   ylinfant     Честито!     bouquet

Нямах в предвид от интернет , а от магазин , че едва ли ще си улуча размера!

Общи условия

Активация на акаунт