Къде в Пловдив??? - 3

• 159 442
  • 1 933
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Пловдив
О Каспър....не им обръщай внимание.....то няма и на кой,ако искаше можеше поне да пише от регистрацията си не да се крие като Гост......
Аз да питам някой виждал ли е от тези продукти http://www.perilis.com/preparati/prep_po4_sanit_kotl_ryzda.php
похвалиха ми ги,а май никъде не съм ги виждала  newsm78

# 1 831
Е, Поля не се връзвай толкова,приеми го като градивна критика,човек трябва да се интересува от мнението на клиентите си,това би му било само от полза,абсолютно никакви мои интереси не си настъпала.А по повод това че пиша като гост,еми често идваме в другия ти център и не искам затова да се гледаме накриво Wink,а и  факта че всички съфоромки почват да те защитават,чули недочули,разбрали недоразбрали,кой с рейса,кой с двойката,ама и те хората мнение имат.Интересно ми е Кремена колко пъти ще се накани да отиде с рейса,сигурно пътите ще се броят на пръсти.

# 1 832
  • No Line On The Horizon
Не че нещо искам да ти кажа, но като ходиш толкова често до другия център Тон Бонбон, ми е интересно къде паркираш  Joy

# 1 833
Ако идваш, сигурно знаеш, че се интересувам от мнението на клиентите си повече от необходимото дори.
Щом е градивна критика, можеш да ми го кажеш направо като се видим, знаеш, че никой никога не гледам накриво.
Не се заблуждавай за анонимността на гост. Прекрасно вече знам кой стои зад писанията, въпреки това, вярвай отношението ми няма да се промени, защото си клиент, а аз уважавам клиентите си.
Връзвам се винаги когато някой съветва хората да си правят сметката дали да идват в центъра ми.
Много ми е интересно като идваш на другия център където паркирането е мисия невъзможна, как точно се подразни в случая.
Защото там и пари да искаш да даваш за платен паркинг няма кой да те пусне.

# 1 834
Ами затова написах"И в новия ти център проблема с паркирането остава"това е от първия ми пост,разликата е че ходя на главната не само заради твоя център и тогава не ми е проблем да се отбием за час да речем,докато сега идваме целенасочено в центъра за игра(дано си ме разбрала)Аз ти давам съвет,но ти явно не искаш да го приемеш,ок,тогава.Пак ти казвам нищо лично,аз бих се радвала ако някой ми казва къде и как може да се пипне.Няма смисъл да ти го казвам лично в очите щом си разбрала кой/я съм.
Ако искаш може още да продължаваме,но мисля че това е за твоя сметка.

# 1 835

Аз да питам някой виждал ли е от тези продукти http://www.perilis.com/preparati/prep_po4_sanit_kotl_ryzda.php
Сис,в Сани-то в Гранд-а има със сигурност.Аз ползвам тоя за петната и съм много доволна/отдавна смених Ваниш-а с него/...сега съмсе наканила да пробвам и другите.

# 1 836
Интересно ми е Кремена колко пъти ще се накани да отиде с рейса,сигурно пътите ще се броят на пръсти.

Да не би твоите 10 лв ,които ще оставиш,ако отидеш с колата си струват повече от 10-те лв на онзи,които отиде с градския транспорт?
Доста снобарско прозвуча.

п.с Аз сьщо се возя с кола,но нямаме проблеми с паркирането в центьра. Човек като си купи кола си прави сметката ще може ли да я позлва ,кьдето му е нужна. А явно твоята не си я  направила. 

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 21:32 от kremena

# 1 837
  • Пловдив
Момичета, не се дракайте.
Каспър си знае работата, и то много добре, чак ми е чудно защо се впряга този път.
В нейния център винаги ще е пълно, защото екипът и винаги е добре подбран, децата се забавляват страхотно, всеки получава персонално внимание и не на последно място - тя не спира да се старае, да работи и да се развива.

А сега бих искала да ви поканя на
БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР
Заповядайте
на 20ти и 21ви декември от 10-19ч.
в Търговски център „Екселсиор”
и
на 21ви декември от 10-18 ч в Търговски център „Форум” в ЖК Тракия

На базара ще намерите голямо разнообразие от ръчно направени сувенири и коледни играчки за децата. Уникалните плетени украшения за елхата, коледните венци, плетените  шалове и рисуваните стъкленици са само част от красотите, които могат да бъдат видяни и закупени на базара.

Купувайки дори само една картичка,  правим добрина, защото парите от Коледния базар отиват за децата, лишени от родителска грижа  в домовете в Зелениково, Асеновград, Нареченски бани и Калофер.

# 1 838
Ами затова написах"И в новия ти център проблема с паркирането остава"това е от първия ми пост,разликата е че ходя на главната не само заради твоя център и тогава не ми е проблем да се отбием за час да речем,докато сега идваме целенасочено в центъра за игра(дано си ме разбрала)Аз ти давам съвет,но ти явно не искаш да го приемеш,ок,тогава.Пак ти казвам нищо лично,аз бих се радвала ако някой ми казва къде и как може да се пипне.Няма смисъл да ти го казвам лично в очите щом си разбрала кой/я съм.
Ако искаш може още да продължаваме,но мисля че това е за твоя сметка.
Peace
И без да ми казваш, гледам и сещам. От твоите деца реших да отделя храната - чипсове и бонбони от залата за децата, понеже знам колко се дразниш като си взимат чипсове, не си само ти примерно. За паркинга отдавна съм проверила -ако имаше начин, щях да имам осигурени места само за мен. С проблема съм се справила за момента. Всеки акъл, искан или не, съм го взела предвид. Просто не обичам да ми омаловажават труда така снизходително. Simple Smile
Кое е за моя сметка - мога да си го преценя сама. В случая - благодаря за рекламата.

# 1 839
Ние пък днес бяхме в  детския център. Понеже нямаме кола си ходим пеша Grinning Но видях, че точно срещу центъра има паркинг. Предполагам, че там ще има места. А пък това не знам дали да го коментирам - ''А относно платения паркинг 2лв на час,сядаш пиеш кафе и гледаш часовника,пресрочиш ли още 2лв, е мерси за такова развлечение,разбирам да плащам паркинг ако съм спряла да си върша някаква работа,ама да играят децата... '' -  Явно сме различни хора, защото аз пък бих дала пари при положение, че водя детето ми да се забавлява и го правя щастливо. Освен това всеки ден гледам как масово паркират в градинката пред нас вместо в платения паркинг на Гранда..

Иначе на мен центъра ми хареса. Ива е още малка и много не разбира, но удряше играчките, катереше се по секцията, гледаше другите дечица, момичетата от центъра се занимаваха с нея. Пак бих я завела Peace

# 1 840
Ох, на мен така ми се води някъде също да поиграе детето, но засега се въздържам от събиране на много деца на едно място, може да ви се стори излишно, но при първото и единствено ходене във Форума в Тракия първо се надишахме на цигари, то тям е ясно защо, повече на кафене ми прилича, а не на място за игра на деца, а отделно хванахме вирусче веднага, първото ни досега, мина леко слава богу!
Като гледам какви претенции има към паркоместата, надявам се и повечето майки, посещаващи такива места освен за паркирането на колата, да взимат под внимание и това, че там се събират доста деца и не е нужно тяхното като е болно примерно, да се заразяват и другите дечица там! Peace
Това пък е моят съвет не към Каспър Wink, а към майките, посещаващи такива места и водещи болните си деца там!
Успех на Каспър и на пролет с удоволствие ще дойдем да повилнеем там! Grinning

А аз искам да поканя всички на един благотворителен концерт в помощ на Ива на 10 януари в Драматичния театър,с участието на Теодосий Спасов и Биг Бенд Пловдив!  Hug Heart Eyes В подписа ми има повече инфо за Ива! Благодаря ви от сърце! Hug

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 22:40 от ORHIDEA

# 1 841
Не разбирам защо този паркинг е толкова голям проблем. Ако нямаше никаква възможност за паркиране в близост, наистина би било неудобно, но ако има и просто не ти се плаща, е съвсем друг въпрос. В края на краищата, нито си водя детето всеки ден в такъв център, нито пък ще спя там, дето се вика, така че 4-5лв за паркинг ще отделя, ако наистина няма свободни места. Надявам се в предстоящите почивни дни и ние да успеем да заведем малката да полудува в нова обстановка.

# 1 842
  • Пловдив

Сис,в Сани-то в Гранд-а има със сигурност.Аз ползвам тоя за петната и съм много доволна/отдавна смених Ваниш-а с него/...сега съмсе наканила да пробвам и другите.
благодаря ти мила Simple Smile скоро ще го посетя задължително,че да ги пробвам Simple Smile

# 1 843

Като гледам какви претенции има към паркоместата, надявам се и повечето майки, посещаващи такива места освен за паркирането на колата, да взимат под внимание и това, че там се събират доста деца и не е нужно тяхното като е болно примерно, да се заразяват и другите дечица там! Peace
Това пък е моят съвет не към Каспър Wink, а към майките, посещаващи такива места и водещи болните си деца там!
Аболютно подкрепям мнението.Моите деца също бяха болни след посещение на детски център Peace

# 1 844
В Технополис са на дребната техника (ама и аз как се изразих!) направо вървиш и последните регали вдясно, но най лесно е като попиташ някой от консултантите, дано случиш на някой от по-знаещите. Ще пишеш ли после на каква цена са, защото на мен май ще ми трябва нова.
Днес бях до Технополис за стригалка. Изобщо не ми трябваше да питам консултант, защото по описанието ги намерих от първия път.
Имаше няколко модела. Лайка-11 лв./такава взех аз/, Фагор-19 лв. и Таурус 22 лв. За Лайката трябваше да си купя батерии отделно/може би и за другите трябва, не знам/, които бяха към 4 лв., така че излиза 15. Между другото, в упътването на машинката са объркали размера на батериите и вместо R-20 са написали R-14, така че, ако някой си купува същата, да го знае. Вече я пробвах и върши страхотна работа.

Общи условия

Активация на акаунт