Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 327
  • 907
  •   1
Отговори
# 195
Перличка ми то мойта щерка на 17 малииииииии да вземем да се сватосаме  Laughing

# 196
Деата, любима моя, - все забравям да ти кажа, че гледах Love Actually най-сетне /оказа се, че съм го гледала и преди, но защо пък да го помня Laughing/, та Орелията там ич ми на аресва Crossing Arms hahaha
Ето - и на теб ти е ужасяваща третата Close Нали си там? Или наужким само? hahaha Кои са тези, дето са накрая и не се дънят, ама и не качват, а си задържат теглото, да ми пишат моля Praynig
Стига вече съм ревала, като дойде време ще му мисля, много отрано почнах психонастройките аз Tired
Амери, домашната работа имаш предвид, значи - аз понеже не съм на нормирано работно време и я върша когато мога, не е задължително да е уикенда. Пък ти си имаш помощнички, ай не се оплаквай Laughing Hug
Цоци Hug
Перле, чак сега прочетох за голата мацка Joy Joy Хубав е синът ти, и позата му е хубава, хъ-хъ-хъ Laughing

Ай, засватосвахте се, ще има тигани, струва ми се Thinking

# 197
Перличке как прикачвате снимки ...че сега се мъча да ти върна жеста ..."мама с дете" .... моето сега ще направи 20 .

# 198
amerie   като ти гледам лентичката ...ти си на "финалния спринт " ...до поставената цел ....нооооооо ти си на късите дистанции ..( малко килограми гониш ".....аз съм от дисциплината "маратон "......целта ми е 25-30 кг .... но тук не се състезаваме ..тук целта е ДА ФИНИШИРАМЕ ...всеки в "дистанцията в която се е захванал "  smile3521  261uu
Точно това, имах в предвид  Peace
Цоци, не те познавам лично, но от постовете ти личи, че си много упорита и съм сигурна, че ще финишираш  Hug
Ори, да ти ги пратя тез мойте помощнички  Mr. Green Срам ме е да си пусна снимка в къщи - все едно е минало торнадо  #Cussing out Да са ми живи и здрави  Praynig

# 199
 Цоци,трябва да ги качиш през програма Аз ползвам тази http://www.imageshack.us/

# 200
keiti1402 ..... и аз доста се колебах преди да се регистрирам в този форум защото си мислех че е за "млади майки" с дечица на по няколко годинки ....и в началото ми беше малко неудобно да си призная ...че аз съм с попораснало детенце  smile3521
amerie....аз залагам на ината ..... и досега само две неща са ми се "опряли " да не ги постигна ....успех с диетите и с английския ( така и си останах на ниво ръчно крачен макар че ми трябва в работата ) ....та сега съм решила да се поправя поне с диетите .... защото обичам да се самоуважавам ...

# 201
  • София
Мамица, и аз ползвам за сладкото само сода. Нещо ми нагарчаше последния път с бакпулвера  newsm78 . Предполагам, че и за соленото няма проблем да е със сода.
Амери, ами на мен ми дожаля за брат ми, защото той има няколко приятелчета и явно те си трупат листенца помежду си, защото ми каза много отдавна, а е събрал само малко над 100 листа. А иначе в темата за априлските бебоци цъкаме за някои батковци и каки на априлчета и имат по над 1000. И викам, да взема да ударя и аз едно рамо на брата (тайничко) и да го зарадвам като види колко му е пораснала горичката.

Покрай новата работа падна едно мерене на наличните ризи. Повечето са малки или неподходящи. Посъбраха се 3-4 читави и още 2-3 дето след -5 кила ще са перфектни  Laughing . Но ще трябва и да си купя накакви, а и сако. Май в момента съм 52 размер някъде, съдейки по премереното  Embarassed  Embarassed  Embarassed . Като стигна 48 ще черпя наред. Искам от графа слон, в графа- човек  Whistling .

# 202

Това не е програма Simple Smile Това е сайт за хостване на изображения Simple Smile

# 203
не се справих с качването на снимките ..........ще чакам помощ от домашния интернет експерт които сега е на дискотека

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 00:40 от баба Цоцолана

# 204

Това не е програма Simple Smile Това е сайт за хостване на изображения Simple Smile
Е има ли значение какво е. smile3534 smile3534 smile3534
Аз през него качвам Whistling Whistling

# 205
  • Sofia
Влизам набързо, че по принцип чертая, но все към вас ме дърпа. Laughing
  И да кажа, че колата ми е същата като тая на първата страница, черната Mr. Green Ама аз не съм такава мацка... #Cussing out Т.е. излиза, че половината цел е изпълнена. Joy

И да споделя, че вчера 2 семейства ни бяха на гости и от 6 човека четирима бяхме на Дюкан. Ометохме една тенджера телешки кюфтета, които лично смелих в къщи. Жалко, че само аз не ядох салата, защото те са вече в 3-та фаза, а на мен ми беше последен ден от П. Едната жена е отслабнала около 30 кг./ от 98 сега е 69 кг/. това го пиша за тези, които се тормозят, че са около 100 кг. Направо се изумих, защото не се бяхме виждали поне година. Другия наш познат е смъкнал 25 кг. за година...Абе бяха като рекламни лица на диетата... Laughing

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 00:13 от Жана /bg_paint/

# 206
  • UK
  Хелооууу и от мен!
  само да кажа, че Русенки все се раждате едни такива слаби и дългокраки, ей! Като чуя русе и се сещам за Глория и като гледам и вие сте с нейните форми Peace
  Някой питаше за 1П-1ПЗ. Аз от началото съм така и съм доволна, за 1.5мес съм минус 6кг. Само да подчертая, че спортът при мен е ежедневен и активен и затова си избрах така да ги редувам дните. но съм сигурна, че ще действа и без спорт Simple Smile
  лека нощ на всички Hug

# 207
  Хелооууу и от мен!
  само да кажа, че Русенки все се раждате едни такива слаби и дългокраки, ей! Като чуя русе и се сещам за Глория и като гледам и вие сте с нейните форми Peace
  Някой питаше за 1П-1ПЗ. Аз от началото съм така и съм доволна, за 1.5мес съм минус 6кг. Само да подчертая, че спортът при мен е ежедневен и активен и затова си избрах така да ги редувам дните. но съм сигурна, че ще действа и без спорт Simple Smile
  лека нощ на всички :hug

Лека нощ голямо сладурче на снимкителлл Hug

# 208
Лека нощ и от мен момичета ...само хубави сънища на всички smile3507 Hug

# 209
според племенницата ми сега съм се справила http://www.album.bg/nadepetrova

Общи условия

Активация на акаунт