Дюканки сме стриктни и засмени - пролетно вталени - 96 тема

• 37 134
  • 907
  •   1
Отговори
# 780
Добро утро, сладурани!  Hug
Мама Веси, успешна 3-та фаза!  Hug
Дидочка, честит рожден ден! Всичко най-най-хубаво ти желая от все сърце!  newsm59
КатеДжин, Лени плд, благодаря за кафенцата!  Hug
Дидка74, браво!  smile3501
Скорпи, Зайка, Мими, Дивана, честити намаления!  Hug
Горгона, и моята кожа беше ужасно пресъхнала във 2-ра фаза. Мисля, че ти спокойно можеш да минеш вече в 3-та фаза.  Peace
Ани жи, добре дошла и успех!   bouquet
КриHug thumbsup

Хубав ден на всички!  Heart Eyes

# 781
  • Бургас
Здравейте!   bouquet
Честит рожен ден на Дидочка! Да си жива и здрава,щастлива и много обичана,бързо и лесно да постигаш целите си!  newsm59
Да е живо и здраво на Дамянти детенцето!  nbirthday  Tada
Честита трета  фаза на Мама Веси!   bouquet
ani_ji Добре дошла и успех!
Гууди,и аз пропуснах снимките,но съм сигурна,че изглеждаш супер!Нали си Дюканка!
Кри   Hug
Сънче   Hug Как си ,миличка?
Лек и весел ден на всички!  newsm51
П.П.Да ви се похваля и аз -за три месецана режима днес закръглих точно -20 кг  newsm44 

# 782
Добро утро момичета,
при мен нещата с килограмите са в застой седя си на 59 и не мърдам.Прочетох за изказванията на Емилова ,че си докарваш болести и т.н. пълни глупости.бях ви споменала ,че батко ми и той започна режима на Дюкан.За 7 дена ударен свали 4кг. , сега е на ПЗ и е свалил още един килограм.Това да го похваля ,но по важното е че имаше проблеми с кръвното изравняваше границите и припадаше.От както е на режима си следи кръвното внимателно и каза ,че няма проблеми и най важното ,че се чувства много добре.
Това е засега ,желая ви лек и отслабващ ден.

Дидочка, честит рожден ден! Да си жива ,здрава и слаба.  bouquet

Честито и на всички с минуси днес. Hug

# 783
Деница 17, браво за -20.Отличен резултат. Hug

# 784
Добро утро!
Да ви кажа как съм псувала кантара днес, ще бъде грубо и невъзпитано за благопристойните форумни уши Joy, та само ще отбележа, че отново съм 61,5 кг. А го отнесе кантар естествено, а не гадното пушено месо, което тъпках в неделя! Пфууу! Сега да се тръшна ли, че от 4-ти април съм толкова newsm78 hahaha
Та в тая връзка, Мими Георгиева, честито и майната им на кантарите тъпи! Hug

Честит рожден на Дидочка newsm59
Кри thumbsup
Аз козунак никога не съм обичала и изобщо не ме блазни Rolling Eyes А за околоочните кремове имаш право, то аз не съм и преставала да се мажа, че малко съм откачена на тема бяла козметика.. Crazy
Боби, Сънче, Дивана, Деница17, Даниа, Майка Зайка, Бейби дол, Мамица, Дулцинея и всички Hug Hug Hug

Тичам, че ме викат. Close

# 785
  • Oslo,Norway
добро утро момиченца кокиченца newsm51
снощи гледам сте разисквали теми каоито доста ме вълнуват обаче съм с такава ангина че не мога да си кажа името newsm45
пише ли повече за овулацията в книгата че аз нямах много време и я чета етап за етап и сутринта като видях малко се поуплаших иначе резултатите ми са на лице още един кг замина в миналото,но тъй като аз имам един спонтанен аборт  зад гърба си и то в 6ти месец и сега вече го превъзмогнах доколкото е възможно и си мисля за нови опити и малко се поуплаших с тези неща за овулацията та някой ако знае дали има по подробна информация в самата книга  моля да ми каже че все нямам време за това пък да не ви занимавам и с моите проблеми.
приятен и отслабващ ден на всички
оф боже на последък съм толкова разсеяна
ДИДО4КА честит празник много здраве щастие и любов от сърцети желая  bouquet newsm59

# 786
Деничка, браво!  smile3501 Добре съм, мила, благодаря ти!  Hug
Цвете12, чудесно е, че батко ти се чувства добре с режима и е успял да подобри здравословното си състояние!  Hug
Ори,  Hug
Дени Кали, честито намаление и бързо оздравяване!  Hug За проблемите с овулацията, най-добре се консултирай с лекар.  Peace

# 787
Добро утро банда  Hug
Днес съм много натоварена в работата, но не мога да не вляза да ви кажа здравейте и благодаря че ви има. Hug  Hug  Hug
На режимно хранене съм от вчера - резултата е 1 кг. по малко днес. Не мога да повярвам след всичката вода с която се налях вчера(а това е нетипично за мен) да съм по лека с килограм ..... УРА - действа  newsm44 newsm44 newsm44 newsm10
Благодаря за подкрепата и за идеите за меню и за всичко.   bouquet
По-късно ще ви чета, че сега много работя  #Crazy  #Crazy  #Crazy smile3523 smile3523

# 788
Здравейте, момичета!
Отново хубав ден с рожденници!
Дидочка, Честит рожден ден! hbday Пожелание за много късмет и хубави емоции!
Дамаянти, Честит рожден ден на Влади! bdbaloni Много радост и обич да ви носи!
Кри202uu и аз не мисля да се провалям с козунаци, дано успея!
Мама Веси, много готин аватар! Peace Честита 3 фаза! newsm51
Честити минусчета на Дидка74, Скорпи, Мими Георгиева/ много се радвам за добрите изследвания/, Дивана, Дени Кали, Валето. smile3501
Амарето, здравей! Давай по-сериозно де! Party
Ани Жи- добре дошла при нас официално! Супер резултат! smile3521
Деница 17, а за теб - нямам думи! Страхотно се справяш! newsm10
Хубав и успешен ден на всички! Kissing Heart

# 789
Момичета да ви се похваля, но снощи сготвих мусака и стана перфекциозна просто.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.new#new

# 790
Добро утро и от мен!

Имам 10мин., докато тръгна на работа  Mr. Green, но да се запиша и аз в челните редици. Благодаря ви за пожеланията!
Дидочка, Честит Рожден Ден, миличка! newsm59 Много постигнати мечти ти пожелавам!   bouquet

Честито за минусчетата и лек ден от мен, да бягам! Hug

# 791
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро и от мен момичета!

Честито на Дидочка    bouquet.

Дамаянти, честит рожден ден на твоето сланчице   party023 Tada

Честити минусчета на всички.

За Емилова - нямам коментар. Моя близка беше на нейната диета, с цел лечение. Но ... на 63 години (след доста години прекъсване) и се появи цикъл, който прерасна в кръвоизливи.......  Shocked Така че........ последно тя може да коментира вредите от който и да е друг режим.  Naughty

На Деничка  smile3501

Спорен и лек ден на всички, и много минусчета  Hug

И малко пролетно настроение в този дъждовен ден: http://www.vbox7.com/play:fc3fb7a4

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 10:38 от Tatitt

# 792
Здравейте и от мен  Simple Smile
Честит рожден ден на всички рожденници, да сте живи и здрави и вашите семейства също   bouquet
Днес на мен ми е втори ден, чувствам се леко отпаднала, а и кантара не е мръднал нито грам..., но пък за сметка на това успях да си закопчая копчето на дънките, без да си прибирам корема Laughing
Айде чао засега че работа ме чака Hug

# 793
Здравейте момичета, днес кантара отново ме зарадва с още -1кг. Така че резултат от 03.04. до сега -5кг. newsm44
Не е ли много бързо свалянето newsm78

# 794
Здравейте момичета, днес кантара отново ме зарадва с още -1кг. Така че резултат от 03.04. до сега -5кг. newsm44
Не е ли много бързо свалянето newsm78
Ми зависи колко кг си и изобщо....
Не забравяй, че 3 кг са само вода.
Чакай да минат още 10 дена и ако си свалила още 5 кг до тогава е МНОГО наистина, но не ми се вярва. Спокойно Laughing

Общи условия

Активация на акаунт