Козуначна тема 2008- II част

• 74 823
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Забравих да се похваля, че днес си купих 3 пакетчета кулинарен маргарин Калиакра + подарък провоъгълна форма за кекс Joy която ще използвам за козунаци съвсем скоро.

# 91
  • София
Някъде четох,че белтъците правели конците,а на друго място,че те тежат и затова се слагат само жълтъци. Да му се не види май ще пробвам със  8 жълтъка и две яйца на 1 кг брашно...пък да видим .Или май са много. Как да изчисля и аз не знам....Но, за Цветница ще пробвам,нал съм цвете ,да цъфна с един козунак. #Crazy

# 92
Някъде четох,че белтъците правели конците,а на друго място,че те тежат и затова се слагат само жълтъци. Да му се не види май ще пробвам със  8 жълтъка и две яйца на 1 кг брашно...пък да видим .Или май са много. Как да изчисля и аз не знам....Но, за Цветница ще пробвам,нал съм цвете ,да цъфна с един козунак. #Crazy
8 яйца няма ли да са много  Thinking ако пробваш да споделиш после  Peace Аз го правих моя козунак с 4 , но домашни и стана върха  Heart Eyes и беше много жълт  Whistling,а този който правих с купешки бял,бял   Sick

# 93
  • ВАРНА морето сините вълни

# 94
mersi labrex

# 95

# 96
мм, мисля, че няма нужда от 8 яйца...пробвай например 1/2 доза от козунака на Джемма (мисля беше с 6 яйца цялата). Половин доза на мен ми излезе един доста голям козунак и гарантирам, че по нея стават конци. Давам линк към един мой коментар по рецептата..така както аз лично го направих...дано да ти е от полза Peace
тук

# 97
Здравейте момичета! Искам да ви поздравя за страхотните козунаци който сте направили искрено ви се възхищавам браво  bouquet   Покрай вас и аз се амбицирах и реших да запретна ръкави направих козуначено тесто по рецептата на Тандори/Скарлет О Хара излязоха ми 2 тави кифлички и един козунак който в престараването си препекох, но стана супер сладък и на конци много благодаря за рецептата  bouquet и само да кажа че идеята за ел.възглавничка е много добра използвах нея при втасването.Желая приятен и успешен ден на всички Hug

# 98
момичета имам един въпрос тъй като си падаме по по- сладичкото може ли освен указаната доза захар да прибавя и подсладител- това ще се отрази ли на втасването иначе съм много доволна от резултатите които съм ви и показала по горе а и още нещо в кой точно момент се слагат стафидите
 Grinning Grinning Grinning

# 99
  • да има едно лесно - на мотора
Невероятни козунаци
  bouquet
Миналата година направих само 1 , който се изяде за секунди , дано имам време тази година за повече  Rolling Eyes

# 100
  • Варна
Здравейте!
Страхотна тема!  bouquet
Тази година и аз мисля да пробвам да направя първите си козунаци. Разгледах доста рецепти и начините за приготвяне. Дано успея. Доста труд ми се вижда месенето, но ще се пробвам определено  Peace.

# 101
момичета имам един въпрос тъй като си падаме по по- сладичкото може ли освен указаната доза захар да прибавя и подсладител- това ще се отрази ли на втасването иначе съм много доволна от резултатите които съм ви и показала по горе а и още нещо в кой точно момент се слагат стафидите
 Grinning Grinning Grinning
Честно да ти кажа аз слагам по 4 пакетчета вани лена захар  Peace не знам да пречи  NeWS78 Обичам да ми е по-слатко  Crazy иначе ще заслабна  много  Whistling Whistling Whistling

# 102
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ момичета вижте от тази вечер  Blush http://www.snimka.bg/album.php?album_id=227193&photo=15

# 103
nani m, страхотни конци виждам аз...Браво! Засърбяха ме ръцете вече да замеся и аз един козунак Joy

# 104
nani m   bouquet  bouquet  bouquet супер са много са хубави  Peace а и сладички  Crazy  сега си хапвам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт