Шарена Стара Загора - 49

• 18 537
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
Аз ги слагам да съхнат върху празната кора от яйцата                                                                   .

# 136
Моите са от село и нямам кутия.Ще пробвам върху салфетки да ги нареждам.

# 137
Питам, щото Асето се подреди на опашка да ги краде мъжете барабар с нероден Петко. Ама и казах, че е след теб наред. Joy

# 138
Асето да си гледа работата, а не чуждите зетьове  Mr. Green

Боядисахте ли яйцата, бе хаймани?
Аз в събота ще ги правя. И курабиите, и козунаците... Сега съм капнала.

# 139
  • Стара Загора
Мама ще боядисва яйцата Mr. Green (нали ще сме на село, задачата се падна на нея).

# 140
sladka hapka защо така са те налегнали за трето тия хора направо не ги разбирам-то и две като че ли ще са ми предостатъчно Mr. GreenВечернице аз на такива мами ентусиастки браво им викам HugДа не би в Германия децата да не би да се гледат по-лесно че и зълва ми още неродила второто приказва за трето-чак се стресирам като я слушам #Crazy

Яйце днес успях да боядисам едно,но Любо му разказа играта когато бях отделила поглед от него за около 3.5 секунди-другите в събота че да са по-пресни.Козунаци и курабии мисля че по магазините продават по-хубави от евентуалното мое производство така че това ми отпада като ангажимент Laughing

# 141
Гери, зависи. Едно дете може и с много, може и с малко. Зависи как ти самата си свикнала и как го научиш.
След това решаваш дали можеш да си позволиш второ или трето. Но то си е и до подготовка в самата глава. Или искаш много деца или не искаш. Аз не мога да се сърдя на някоя жена като каже, че не иска повече от едно. Толкова е преценила, че са и силите, толкова иска да има.
А че тук се гледа по-лесно, гледа се. Особено в по-малките градове, където обстановката е много задушевна и спокойна. В по-голям град, ако живеехме сигурно щях да умирам от шубе и нямаше да искам да имам повече деца. Ама знам ли? Whistling

# 142
Гери, зависи. Едно дете може и с много, може и с малко. Зависи как ти самата си свикнала и как го научиш.
След това решаваш дали можеш да си позволиш второ или трето. Но то си е и до подготовка в самата глава. Или искаш много деца или не искаш. Аз не мога да се сърдя на някоя жена като каже, че не иска повече от едно. Толкова е преценила, че са и силите, толкова иска да има.
А че тук се гледа по-лесно, гледа се. Особено в по-малките градове, където обстановката е много задушевна и спокойна. В по-голям град, ако живеехме сигурно щях да умирам от шубе и нямаше да искам да имам повече деца. Ама знам ли? Whistling
Дааааааа изключително съм съгласна с това че всичко е в главата.

# 143
Ами то и г.с са ти малко. Може би към шестия месец ще се види по-добре. Но какъвто и да е полът, важното е да е живо и здраво, малко, сладко човече.
Как 4ак към шестия месец бе жена Shocked.На мен ми казаха още в 12 г.с какъв ще е полът Rolling Eyes

# 144
  • Стара Загора
Яйцата ги боядисахме вчера...и то без нито една жертва. Слави беше зает със задачата да разруши къщата на баба си и прахосмукачката и та не счупи нито едно яйце Mr. Green
Вече няма ацетон в урината  Flutter и малко живна. Та съм леко по-спокойна вече.
Снощи реших по случая да отида на турския ресторант с Лалка...и да го затворим Mr. Green
Ами то и г.с са ти малко. Може би към шестия месец ще се види по-добре. Но какъвто и да е полът, важното е да е живо и здраво, малко, сладко човече.
Как 4ак към шестия месец бе жена Shocked.На мен ми казаха още в 12 г.с какъв ще е полът Rolling Eyes
Абе в 12 г.с въобще за какъв орган може да говорим...та камо ли за пол  Naughty

# 145
....Абе в 12 г.с въобще за какъв орган може да говорим...та камо ли за пол  Naughty
Може,може и на мен тогава ми казаха че ще е момченце,но докторицата не беше 100% сигурна  Peace

# 146

Искам да помоля знаещите да ми дадат акъл:като си боядисвам яйцата как да направя така,че да не остават по тях следи като ги извадя и оставя върху нещо да съхнат?Стана ли ясно какво искам?

В темата за яйцата четох , че една мама ги оставяла на метла  Thinking не оставали следи по яйцата.

# 147
Определянето на полът на бебето зависи първо от ехографът, от позицията на бебока и от опитността на акушер-гинекологът. Въшните полови белези се формират към 12-13 г.с.,което означава, че би могло да се определи и полът на бебока, НО на 2D ехо си е чисто налучкване. Има си и други начини за предположение на пола, като сърдечна дейност и др. Така, че да ви кажат в 12г.с, полът на детето си е чисто налучкване. Peace

# 148
  • у дома с любимите си хора
Боядисахте ли яйцата, бе хаймани?

smile3521 и курабиите направихме,и козунаци замесихме.....

# 149
  • Стара Загора
Моите яйца ги боядисаха децата, защото майка им трябваше да пребоядиса 50 менюта А3 двустранно Embarassed
Тази вечер пък, вместо козунаци ще замесвам кит, за да китосам винтовете на една табела.

Та, така тече моят Великден.
Радвам се, че вашия е по-... стандартен.

Общи условия

Активация на акаунт