НОЕМВРИйските ни слънчица, ще са най-красиви на света!

• 10 679
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • София
 Ей, няма угодия  Wink "няма заглавия...", "много заглавия..."  Crazy
 Wink hahaha Laughing
[/quote]
ха така, tonesska сега не можеш да си избереш от всичките, а ние се старахме ... Stuck Out Tongue

# 256
Мили мамички, видях сърчицето Grinningтака се развълнувах, подскачаше и аз се смеех и то се тресеше, поуспокоих се и сега съм мнооого щастлива Simple Smile ЗА обрива ходих на алерголог, беше готина докторката, според нея може да е от дуфастона, изписа ми кортикостероиден мехлем и нахткерцен да се мажа.От там тати се притесни нещо и реши да отидем в частния кабинет на докторката, посетихме го, тя беше много мила и любезна, включи видеозона към телевизор и аз го гледах как си плува, крачетата му бяха свити до главата-акробатче.Каза че всичко е наред и няма за какво да се притеснявам и да спирам дуфастона.Оф, олекна ми, сякаш товар ми падна от гърба, нали до сега никой нищо ен ми каза за сърцето и ...разбирате ме.
Валя, честито за работата!Мишле, не им обръщай внимание на твоите колежки, пей и си свиркай!Толкова им е акъла...Софи, обрива е много гаден, пъпките понамаляха, но съм червена като светофар и кожата ми се лющи, суха, нещо като себореен дерматит.Алерголожката каза да си хапвам всичко и сега отивам за сиренце и млекце, грейпрфрут.ПАк да се обадя, ако има проблем.Дано поотмине.Много съм красива Laughing
Тонеска, ми хапвай си закусчици щом ти се ядат, на бебчо това му се харесва.НА мен ми се гади по обяд и сутрин, вечер съм ок и си дремуцам до 12-1 и гледам телевизия,щот оне работя де, иначе си поспивам.ЛЕжерно...Много хубави заглавия.Хайде да се обадя на мама да й разкажа и на нея да се зарадва жената Laughing

# 257
Нелчо честито за всичките хубави новини Hug

Ей спрете се вече с тези заглавия, че няма да можем да ги оползотворим всичките Wink
 Wink hahaha Laughing
Много сме докачливи нещо, добре де тогава си  smile3505 smile3534 smile3534

# 258
  • София
Ноември е далече, а Великден чука вече, мама яйчица подрежда и мили думи на бебчо нарежда.

Ей, като ми вдигнат кръвното и ставам поет  Sunglasses

# 259
Здравейте, мамчета!
Надявам се не сте ме забравили...
Ама всички как сте се развихрили Laughing
Аз бях започнала много да се шашкам, така умирах от страх и само сънувах, че се случват лоши неща с бебчо. Но геройски си дочаках последния преглед и вече май съм доста по-спокойна и започвам да вярвам, че този път всичко ще е наред.
Вече казах на повечето колеги, само счетоводителите още не знаят. В това отношение си нямам проблеми с тях, защото аз съм гадната шефка (фирмата е моя), но още имам накои ужасни спомени от предишни колективи и невероятно лицемерие, заради което все напусках.
Много се радвам за новите ни мами welcome

# 260
  • София
Иии, като не съм прочела и пак се изложих  Embarassed
NELCHO , честито сърчице  Hug Много се радвам за теб!
Няма да се ядосвате на тъпите колежки интригантки и да си разваляте настроението, аман от ограничени хора  #2gunfire

# 261
Лейди преработи го малко, че е много дълго това заглавие Simple Smile

# 262
  • София
NELCHO, браво! честито сърчице Two Hearts
наистина сме били поетки smile3501.  hot lady  newsm10

mimi, добре дошла отново, радвам се че всички е наред

# 263
Да попитам мамите от Пловдив,дали в неделя работят частните клиники там и дали ще има някой генеколог ,за да ме прегледа-просто така,ще идвам в неделя до Пловдив и се питах дали не мога да посетя и друг лекар,за да видим какво прави бебчо?

# 264
Мими радвам се за теб Hug сега вече чакам инфо за списъка Wink

# 265
Тонеса,моля те,кажи ми как става това с календара?Искам и аз да се включа ако е възможно..! Embarassed

# 266
Благодаря на всички Simple SmileДа ви се връща и на вас, който не си го е видял макар че май не останаха такива.Мислете си положително и се радвайте, аз не мога да спра да се усмихвам,много ми е хубаво.На 09.05 съм на ЖК и тогава бебчето щяло да е още по-голямо.Ще ми пуснат всички изследвания, даже  и алфафетопротеини за риска от ДАун и ако те са завишени не дай си Боже, ще ме пратят в София на доктор.
Много сте поетични Simple SmileОтивам да си забъркам едно мюсли, че огладнях пак.

# 267
Ей спрете се вече с тези заглавия, че няма да можем да ги оползотворим всичките Wink
 Wink hahaha Laughing
Много сме докачливи нещо, добре де тогава си  smile3505 smile3534 smile3534
Еееееее  Shocked не ми казвай, че си ми се възала  Naughty Аз се шегувам само, мила  Hug  Heart Eyes

Ноември е далече, а Великден чука вече, мама яйчица подрежда и мили думи на бебчо нарежда.
Хот лейди, стига вече, че Тонеска ще ни бие вече  hahaha Joy  Wink Wink Wink

# 268
Нелчо, честитооооо   Heart Eyes  Hug  bouquet

# 269
  • Стара Загора
И аз щях да се разписвам по-често уж, пък какво стана - предната тема я пропуснах, без малко и тази Laughing Ама и от първия преглед на 31.03 не съм ходила повече, така ми каза лекарката - след 2-3 седмици да отида, та в понеделник живот и здраве, точно на третата седмица съм на преглед. След първия уж се бях успокоила, че всичко е наред, сега пак си вкарвам разни сценарии, ама май като гледам, на доста от нас ни е притеснено Simple Smile
Аз продължавам да се чувствам сравнително добре, като изключим, че от една седмица стомахът ми е станал доста капризен и ми става тежко и лошо,дори от малко храна. Нищо не ми се яде, а като не ям, така започва да ми стърже стомаха, че чак ми се гади... Познато, нали Simple Smile
А как чакам и аз с нетърпение дините и черешите, и май най-вече гроздето. Това е единственото нещо, откакто съм бременна, което да ми се е прияло много. Също и раци ми се ядат, ама тях, ако не си ги наловя сама, май-май няма да ме огрее Laughing
Цветя и аз обичам, но за съжаление всяка зима има по няколко жертви Simple Smile
А относно линковете, които не ви се публикуват, това мисля, че е защото такъв вид сайтове се водят като спам, и след като ги публикувате, след вас модератор ги коригира.
Това от мен засега, пак ще се включвам Hug

Общи условия

Активация на акаунт