Цветята пищно скоро ще празнуват, БУРГАЗлийки канят се да лазаруват - 53

• 11 703
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Привет,
Честито на всички именици днес, да са живи и здрави!
Честито и на Снежи и Радост!
Базара е много хубав и аз се сдобих с някои неща!

# 226
Снежи,Радост честит рожден ден! Много здраве и любов! Hug  bouquet

iveto_ бързай утре за базара, че за радост има голям успех. Party

аХ`Не! успех и на утрешния изпит!  Peace Ти да не беше в БСУ днес, защото имаше приемен изпит и беше голяма лудница #Crazy

Честит празник и на всички именници!  bouquet

# 227
Хахаха да .Днес бях в БСУ по БЕЛ, но беше лекичък изпита. Утре по история ще са мъките.  Simple Smile

# 228
Хахаха да .Днес бях в БСУ по БЕЛ, но беше лекичък изпита. Утре по история ще са мъките.  Simple Smile
Утре ще стискам палци повечко тогава. Hug Ако ти е за БСУ кахъра, по мои наблюдения,който не е кандидатствал той не е влязъл. Само Право като специалност си е по сложничко,но то където и да е си е все гърч.

# 229
  • Бургас
Благодаря за поздравите, момичета! Не ми остана време да вляза в нета от гости и емоции!
Честито днес да кажа на всички именнички, да са живи и здрави и да бъдат нежни като имената си!
/почерпки и букети не слагам да не дразня тези, които не харесват по три страници картинки... /

Дари, успех на изпита и само спокойствие!

# 230
Снежи, Радост, бъдете здрави и щастливи!   bouquet

Честит празник на всички цветни момичета и момчета!
Ах,не, роклята е супер готина! За бижутата не мога да взема отношение- не нося и не раzбирам.

Успех на изпита. Сестра ми и тя ще го "държи" Mr. Green

Моята рошла днес става на три, но ще вдига наздравици с антибиотик, че лошо кашля. Празненството е отменено, но аз сам самичка спретнах една торта и дори я надписах  bowuu. Реакцията на мъжа ми беше показателна: Ааааа, ама то пишело нещооо ooooh!
Пожелавам ви хубав ден!

# 231
  • у нас
Честит имен ден на всички, които носят имена на цветя! Да сте все така красиви като цветята!   bouquet  bouquet  bouquet

Кате, честита ти рожденничка! Да е здрава й пожелавам най-вече! Много игри и безгрижно детство! Да оздравя бързо!  bigdance2 newsm59 newsm59 Gift

# 232
Честит имен ден на всички

# 233
  • Бургас
Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави!
Кате, да ти е жива и здрава рожденничката! Щастливо и безгрижно детство и бързо оздравяване!  hbday

# 234
КатКа, Честит рожден ден на Ава! Да е жива и здрава,много да ви радва и още повече - да ви слуша!  Simple Smile

Не знам сестра ти дали е харесала темата,но се падна Ранно Възраждане,а аз не съм я взела още.Следователно стоях 1 час и си тръгнах заедно с половината зала.  Confused

# 235
Честит рожден ден на Ава! newsm59  bigdance2 Tada

# 236
Честит празник на всички носещи име на цвете.  bouquet

# 237
Честит празник на всички, които празнуват днес!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 238
Кат, честито!Да ти е жива и здрава малката щерка!Много щастие ви пожелаваме с Н!

# 239
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА АВА и на ПО-ГОЛЕМИТЕ  РАДОСТ и СНЕЖИ  Heart Eyes

Да са живи и здрави, много щастие и късмет   bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ , НОСЕЩИ НЕЖНИТЕ УХАЙНИ ИМЕНА НА ЦВЕТЯ   bouquet

два дни честитки, а никой не почерпи  Mr. Green

айде пу да съм аз  Wine Glass cook cook cheers newsm38
така по-скромно, довечера повече  Mr. Green

ooooh! иии ама Радост хем днес я видях и нали изтрещях вече, забравих да я почерпя  Embarassed и да и честитя и лично 

Лекси - ми ти що не се обади бе, еее

Виж Мегата - дори пак ми се представи  Embarassed - че нещо гледах, гледах и докато я вдяна, наложи се помощ от публиката - отслабнала, боядисана, направена  Peace пу пу - как да я познае човек, като не съм я виждала сигурно от лятото  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт