Кипърските мами, татковци, бебета и техните приятели (6)

• 18 582
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • Larnaca, Cyprus
Ауу уу Гери само така бика за рогата.... Peace
Ама а тия мъже ли ще ни се опъват....Докато да ги чакаме да се престрашат ....ууууф ще остареем Joy Joy

# 226
Оффф, най-сетне да се докопам до компа, че днес пак тоя интернет спря нанайсет пъти #Crazy, два-три пъти спря и тока  Bulb  Еййй,аман!

Ама тук съм вече де Mr. Green  ---- Пък гледам вие и нови теории сте развили...

Кати, добър опит, ама когато срещнах любимия /по-точно когато той ме намери Wink - лек жокер/, отдавна вече си бях изплакала сълзите заради бившия, демек всички драми там бяха отдавна зарити..., та няма как сюжетът да е бил в стил "Утешителят на ридаещата красавица" Mr. Green  Ама иначе добър литературен опит де! Laughing

Геринце, мило, през живота си не съм бачкала подобно нещо като сервитьорка. А и да не дава Господ да ми се налага, че ми липсва тотално похват в носенето на табла и току виж съм се хързуууууллллнала негде, па съм напра`йла шпагат - за сеир на цялото заведение Joy Joy  Та и това не е, де Mr. Green                    Пък за срещата ви с Мъжо, като прочетох как от пръв поглед си си казала "Това е моят мъж!", леко ме побиха тръпки. Верно си е, да му се невиди, че жените имаме развита интуиция... Аз навремето така като срещнах на Лора баща й и в себе си вече знаех, че този мъж ще бележи живота ми... И го беляза - беляза го и още как, само с горчивина обаче Twisted Evil                        Когато пък се срещнахме с любимия, не получих веднага подобно силно интуитивно усещане, но в последствие, анализирайки поредицата от събития, които са ни отвели един до друг, наистина добих онова чувство, че всичките неща са се случвали сякаш някой е подреждал пасианс, за да се стигне накрая до този момент - да се намерим.... Heart Eyes /Точно като в оная песен на Т.Върбанов, където се пее:
"Колко години без шум са сближавали двата машрута
колко причини в света са създавали тази минута..." ----> точно това почувствах/       Айде, пак се разкиснах.... Two Hearts

Мимче, и ти нещо взе да ми хитрееш Naughty  Че то какъв е тоя уточняващ въпрос бре: "Вие лично срещали ли сте се?" newsm78...... Ми че то ако му отговоря, направо ще стане ясно дали твоята версия отпада! Т.е. ако кажа "ДА"- отпада, ако пък отговоря "НЕ"- значи направо я потвърждавам и тогаз вече Муцка ще фалира със залозите #Silly rotfImbo rotfImao

Ей, Муце, без малко да забравя за това дето си ме питала doh  Ми то аз да ти кажа, срам-несрам, ама хич не мога да си го сетя кой е тоя хотел Форс Embarassed  А иначе в близост до началото на ул."Лермонтов" /предполагам имаш предвид от където започва номерацията/, има два други хотела по-нови "БУЛАИР" и "ЛУКСОР", ама в тях не съм отсядала, щото нали си живея предимно вкъщи... hahaha hahaha ... та нямам впечатление на какво ниво са /би трябвало да са прилични, щото са 4-5 годишни и са строени и обзавеждани по по-скорошни стандарти/ 

# 227
  • Larnaca, Cyprus
блонди айде мился че с две версии аз се отчетох.... вече ми се спече литератУрния мозък....и за да не ме обвинявате в мнооого развинтване на фантазията ми смятам да спра със личните си опити време е да се включат малко и дрУгиТе ...... Thinking Thinking
то не че се свършиха........ Naughty версии назряват оооооще..... Party Party Party

# 228
Здравейте мами! Най-после и аз да се включа. Приятно ми е да се запознаем . Надявам се да намеря приятели сред вас. Страхотна темичка!!! Поздравления! Hug  bouquet smile3525

# 229
houp, добре си дошла Hug

# 230
Момичета, до преди малко чатихме с любимия...

Аз едно се надявах да ми съобщи, но той съвсем друго - открили на баща му рак в доста сериозна форма...

Беше адски разстроен, беше плакал и мисля че продължаваше да плаче докато чатихме.... Имал нужда да поговори с някого и съм трогната, че от всичките си приятели, братя и прочие, избра мен за целта......  И аз съответно нищо друго не можех да направя, освен любезно да му предоставя рамото ми - да си изплаче болката на него.....

Естествено, че нищо не попитах за отпуски и прочие - щеше да прозвучи супер нелепо и дори жестоко егоцентрично.....

Знам, че трябва да ми е мъчно за човека /за баща му/... и наистина ми е мъчно,...... но в момента рева защото не съм на себе си....., чувствам се адски зле ... и ме е срам от егоистичното ми самосъжаление..., но наистина не съм на себе си.......... усещам само, че душата ми се разкъсва отвътре...........и не разбирам, а не мога и да мисля.............мозъкът ми е блокирал......... Не мога да повярвам, че след всичките премеждия и чакане, сега се случва и това.........

Ако позачезна тия дни, просто да знаете, че се опитвам да си събера душата, щото в момента изобщо не знам на кой свят се намирам.............

П.П. Добре дошла,  houp!

# 231
  • Larnaca, Cyprus
добре дошла и от мен houp  bouquet  bouquet  bouquet
блонди мога да ти кажа че времето достатъчно узря за да отидеш вече в кипър сама без да чакаш никого ......сега още повече когато половинката ти ще има нужда от подкрепа .....щом са открили рак на баща му тук процедурата за лечение на раково болни е много сложна и се чака дълго за дори най обичновенни месечни химииотерепии които трябва да се проведат постоянно казват по новините че хора чакат от месеци за това...тъй че хич няма да се учудя ако заминат във чужбина за второ мнение и за евентуална терапия обикновенно кипърците ходят в израел или англия...тъй че мила няма кво да чакаш кажи на любимия че искаш да си до него в този труден момент той няма да се поколебае да ти изпрати билета...  bouquet
сега като ме четеш може би си мислиш ма сега няма да е удобно да отида и т.н.......напротив точно сега ще имат нужда от теб и ще оценят и кипърци и половинката истинските ти чувства....успех блонди....аз съм с теб....  bouquet

# 232
честит празник на всички ни добре дошла и на  houp и извинете ако някой се чувства пренебрегнат,но искам да обърна особенно внимание на блонди.И почвам:Аааа не  Naughty ,това започна да ми заприличва на много тъп сапунен сериал,не че казвам,че не е възможно,но ако са се случили толкова много неща ,за да бъдете събрани заедно,то защо сега да се случват толкова много,които да ви пречат да сте.Ще се кача  най накрая на самолета и ми иде лично,да отида да проверя какво става,чак започнах да се изнервям.как така ще си събираш душата бе мила,я по спокойно,не може така.Ако е истина се моли по скоро да се оправи човека,а недай си Боже да те лъже(което ако искаш питай Кати е напълно възможно,те не признават много много като нас де) тогава направо незнам,не мога да ти опиша с думи.Е,нагневих се рано,рано на празника ама нищо де,ще ми мине.Ама имам и още да знаеш  #Cussing out  #Crazy  tantrum  Banghead и т.н. Току що видях и отговора на Катинка Съвсем точно,както винаги    bouquet   ,така че вземи я послушай най после,лош съвет не ти е дала,тъкмо най после ще разбереш какво в действителност става и ако всичко е истина ще си до любимия си и да-ще имат и твоята подкрепа в този наистина труден момент.И не на последно място -извинявай ако всичко това ти звучи назидателно,не се сърди.Просто ние тук изживяваме с теб всичко това.Успокой се и  знай че тук наистина имаш приятели,ако имаш нужда от нещо,каквото и да е за да заминеш,не се колебай да ни го пискаш.Аз също съм с теб  Hug  Hug  Hug .......

# 233
Здравейте и от мен и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК..все още само чета защото малко помалкo влизам в нещата,но всички сте много страхотни и с нетърпение влизам да видя кой,какво и как..Simple SmileНадявам се скоро и аз да се включвам по активно..
 Wink

# 234
Блонди, абсолютно съм съгласна с Тихери и Катето!
Вдигай се и заминавай, пък от там на сетне каквото сабя покаже!
Успех и не унивай Hug

# 235
Здравейте, момичета!

Благодаря ви много за приятелската подкрепа...

Снощи добре, че ми дойде на ум да пийна едно леко успокоително преди да си легна /аз такива хапчета не ползвам освен ако нещо наистина не препаткам, а това Слава Богу, се случва рядко/, та независимо че е слабо, ми подейства и поне успях да поспя. Тази сутрин, от както съм се събудила непрекъснато ме напира на рев, но  поне чувствам съзнанието си избистрено и мисълта ми тече ясно..... И още преди да прочета постовете ви, в мен беше вече назряла идеята, която ти, Кати, миличка, си ми дала като съвет. Наистина като цяло сега там атмосферата ще е тягостна и едва ли ще ми се зарадват от сърце като на гост, но пък това е единствения жест, който съм в състояние да направя - да съм до човека, когото обичам в момент, когато го боли.... Защото всички знаеме как да се веселим и споделяме радостни преживявания заедно, но в бедата проличава кой истински държи на теб. Така че, ще изчакам 2-3 дни ---> той ми каза, че утре ще го вземат /баща му/ в болницата за операция, след което ще започват химеотерапиите. Та ще изчакам резултата от операцията и ще му го заявя това си решение най-недвусмислено. 

Тихери, мислиш ли, че аз не съм си го задала тоя въпрос --->
  ако са се случили толкова много неща ,за да бъдете събрани заедно,то защо сега да се случват толкова много,които да ви пречат да сте.
---> всеки път нещо като се обърка и от болезненото ми минало като сенки изпълзяват страховете и съмненията, че нещо не е на ред.... Едно от първите неща които ми мина през ума снощи е, че това е някаква постановка - предтекст за да се отложи отново срещата ни.... Не мога да ти опиша какво е чувството, сърцето ти да вярва, че нещо е истина, а подсъзнанието ти /тласкано от противното минало/ да ти праща някакви ужасни идеи за жестоки манипулации... Знам, знам, че има много случаи на точно такива манипулации..., че хора, които живеят реално заедно, лъжат половинките си по най-безпардонен начин..., пък какво остава когато са делеч един от друг като нас..... И все пак, струва ми се невероятно отново да съм попаднала на такова нечовечно създание, което да си прави някаква изродска гавра с мен.... А най-невероятно ми се струва заради това, че ако действително голямата ми любов се окаже един жесток манипулатор, добре иска да отдалечи срещата ни, но има поне още 20 достатъчно основателни и сериозни причини, които би могъл да измисли.... Не знам какво същество трябва да си, за да се изгавриш по такъв начин не само с този когото лъжеш, ами и с живота на собствения си баща, измисляйки подобна лъжа....

Мече
, сега виждам, че докато пиша и ти си се включила. Да, точно това ще направя.... и каквото сабя покаже....

Благодаря ви още веднъж за приятелската подкрепа!

# 236
Ей,Блонди,разплаках се ама нищо,искам да ти кажа,че те подкрепям в решението ти да идеш,момичетата са те посъветвали правилно и не вярвам човек да си измисли нещо толкова страшно,за да не те види,чак пък толкоз,много по-лесно е просто да спре да ти се обажда,така че аз мисля,че той наистина ще има нужда от теб...Бягай момиче при твойто момче и си хвани съдбата за рогата...

# 237
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
..Бягай момиче при твойто момче и си хвани съдбата за рогата...

и аз ги подкрепям, Блонди, поне заради силното желание да си до него в труден момент, върви при него  Praynig Praynig Praynig знаете, че и в с моята леля в момента се случва същото, тя мина операция, и след 24 май, малко да позакрепне след оперирането, трябва да започне химиотерапия в София, така че това е много тежък период за близките около един човек, едва ли той ще си измисли нещо толкова кошмарно, човек, който ходи в болницата да търси форумска приятелка на възлюбената си, за да засвидетелства уважение, че е станала майка...

# 238
едва ли той ще си измисли нещо толкова кошмарно, човек, който ходи в болницата да търси форумска приятелка на възлюбената си, за да засвидетелства уважение, че е станала майка...

Освен ако и това не е било лъжа... Но тук изниква въпросът: "Защо му е да измисля подобна лъжа - нито съм го молила, още по-малко пък съм го изисквала от него това, да потърси Роска?!"....

Другото което е, че абсолютно нелогично е привлекателен мъж в разцвета на силите си /а знаете, обикновено при мъжете, чисто физиологично, необходимостта от регулярен секс е доста по-изразена, отколкото при жените/... та защо той вместо да си "потроши краката" от бързане за да сме заедно и съответно да може да удовлетвори тези свои съвсем естествени потребности, ще протака умишлено, измисляйки всевъзможни предтексти?!.............   

Значи, може да кажете, че той например си има с кого да удовлетворява тия потребности на място, а мен ме върти и води за носа......... Ама пак възниква въпросът "Защо му е да го прави това?"- да поддържа месеци наред активно връзка с мен /макар и от разстояние/, да ми дрънка куп небивалици за любовта си, за брак, за купуване на къщи и прочие....... Ако си има реална връзка с момиче там, защо му е да издевателства над нечия душа? ЗАЩО?!

Всичките горни въпроси, понеже нямат смислен отговор, водят само до едно възможно смръзващо кръвта ми заключение - че той е някакъв психопат, чийто болен мозък изпитва извратеното удоволствие от мисълта, че държи в ръцете си сърцето на една жена и може да се гаври с него както си поиска........ НО ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО ЖЕСТОКО, ЗА ДА БЪДЕ ИСТИНА....... Просто не мога да повярвам, че е възможно...... повярвам ли, мисля, че ще полудея.......

Моля ви, стискайте ми палци да не изперкам тия дни, докато картинката почне да се прояснява!
Мими, Гери , благодаря и на вас, че ме окуражявате!

# 239
  • София
Ей, ме на и мен!

Досега чистих като за световно и сядам за малко...

Блонди
, и аз да кажа вече казаното.
Понякота това което виждаме не е това което се случва наистина. Затова хората трябва да си говорят и да изясняват обстоятелствата. Да питат и да получават отговори.
Ти, защо не му споделиш твоите притеснения от това, че все нещо се случва и не можете да се срещнете в България и  че това те кара да се чувстваш несигурна и объркана.

А иначе, изчакай, като мислиш че е редно няколко дни, но вместо да събираш душата си , събери багажа и хоп на самолета.  perko
Картинката ще се изясни само от тебе на място! Аз така мисля и това повтарям от как се знаем! Peace Ако всичко е както ти казва любимият, той  има нужда от теб сега и със сигурност ако има сериозни чувства и намерения към теб не би отказал или поискал да чакаш в България. Ако пък не е истина, ще го установиш много бързо, но ако си ТАМ! От тук можеш да провериш дали наистина работи в  полицията , като по някакъв предтекст разбереш къде точно работи и се обадиш на работата му и поискаш да говориш с него. Ако се окаже,че няма такъв човек, тогава хич и да не си помисляш да тръгваш.

Дано баща му се оправи и колкото му е писано да живее и да ви се порадва. Ако си споменала на любимият ти за нас, когато пак си говорите и ако не е много дръзко го поздрави и му предай, че всички желаем баща му да е жив и здрав дълги години.

Добре дошла Хоуп!!!

Ааааа, Naughty момичета няма да ревете или да се ядосвате. Блонди има нужда от нас и от трезво мислещите ни мозъци (Е, аз съм от блондинковия отбор както знаете, но мисленето ми се отдава Blush!)

Мимито, дано всичко при леля ти е минало успешно. Ако имаш нужда от нещо в София свиркай!

На всички дето ви пренебрегнах, за кратко, в този пост една голяма прегръдка и до скоро! Hug

Последна редакция: чт, 01 май 2008, 17:53 от muzka

Общи условия

Активация на акаунт