Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за даването на вода на бебета?
Какви са мненията за използването на стерилизатори за шишета и биберони?
Какво е мнението за домашното раждане и участието на бащата в процеса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за даването на вода на бебета?
-
Какви са мненията за използването на стерилизатори за шишета и биберони?
-
Какво е мнението за домашното раждане и участието на бащата в процеса?
Мненията относно домашното раждане и участието на бащата в процеса са разнообразни. Някои хора се съмняват дали бащите трябва да участват като лекари или акушерки, докато други оценяват смелостта на жените, които избират да родят у дома. В крайна сметка решението трябва да бъде взето индивидуално, като се вземат предвид личните предпочитания и обстоятелства.
-
Какво е мнението за носенето на бебета в слингове и кенгурута?
-
Какво е мнението за избора на педиатър преди раждането?

Всяка една от нас го чака с нетърпение това бебе и няма начин да не си го гушка и да му се радва. Цялата работа се започна от дискусията за слинговете и това, че няма да го носиш залепено до теб съвсем не означава,че няма да дадеш на детето си цялата любов, от която се нуждае
Така, че не само Трънче и Инчока са ЗА гушкането, ами всички ние тук 

ооох че ми стана смешно кака Мая 
, но беше нещо като семена от копър. Извинете ме ако греша, определено се забравя/ После започнах да забравям да слагам захар във водата, пък и копъровите семена леко подслаждат водата и е абсолютно излишно добавянето на захар. Сега, живот и здраве, нямам идея как ще бъда - дали ще опитам без водичка поне до 6-ия месец или ще давам неподсладена преварена вода, не съм решила. Когато му дойде времето, ще се види. Иначе много, много искам да кърмя детето си възможно най-дълго /Ивайло кърмих до година и три месеца. Отбих го насила - още искаше да си суче милото, ама аз реших - край!/ Усещането докато кърмиш детето си е невероятно. И близостта с бебето неможе да се замени с нищо... А после колко ми липсваше тази невероятна близост с Ивайло 

И аз имам чувството, че чакам първо, въпреки че с каката съвсем сама съм се оправяла с всичко...