Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 504
  • 998
  •   1
Отговори
# 255
Ей,кажете нещо! hahaha Joy JoyСкатахте се в саята.Намерихте свобода hahaha Joy Joy

# 256
Присила, зависи какви пари си готова да отделиш Money От по-евтиния клас козметика - има стягащ лосион на Dove. Ползвах от него известно време. Има приятна, но за мен силна и натрапчива миризма и се отказах. На мен проблемът ми е точно вътрешната част на бедрата в най-горната част. Tired Никъде другаде нямам отпускане.
Търси лосиони на които пише firming - те са за стягане. Peace Гарние също имат такъв, и крем имат, мирише свежо на цитруси - ярко жълта опаковка.

etomira, добре дошла! Няма начин да няма начин Peace

kler, не всички продукти за диабетици стават. Следи въглехидратите и се придържай към режима - точно е упоменато какво може да се яде.

# 257
  • Oslo,Norway
абе момичета как да  го намеря тоя чат публичния имам инсталиран скайп аз си записах ника на кетито ама не знам от къде да вляза при вас newsm78

# 258
  • Варна
Ори, а при теб от мазането имаше ли ефект? Оставам с впечатление, че си ползвала продуктите за които  пишеш. И на мен горната част на бедрото от вътрешната страна ми е проблема и корема, както вече писах. Преди 1г. и 8 м. бях 103 кг. /макар и бременна/, но така или иначе кожата ми се разтегна , сега се отпуска и всичкото това трябва да го прибера някак си. Hug

# 259
  • Oslo,Norway
о боже на моменти чак се учудвам колко простея пратила съм си ника на кети вместо на насти уич smile3538

# 260
  • София
Момичета с проблем при свиването на кожата - носете постоянно стягащи колани, най-добре такива като за след липосукция. Паралелната употреба на стягащ крем също би помогнала.

# 261
Здравейте на всички! Днес е малък ужас в работата и цял ден съм в "разход", а като гледам тези дни все ще е така. Но карай да върви, нали съм в такава работа- при нас е така. Гледам много минусчета - браво на вас.   smile3521  smile3501Честито на всички с повод, нямам време да чета.  smile3525 newsm51 Лека и приятна вечер, щото тя наближава.  Hug

# 262
Приси, честито намаление!  Hug Дано проблемите ти скоро да отшумят!  Praynig Hug
Етомира, добре дошла и успех!   bouquet
Клер, сладкишите за диабетици НЕ са подходящи за режима.  Peace

Приятна вечер на всички!  Heart Eyes

# 263
 wavey, най сетне ви изчетох Whistling
Да се отчета, започнах пак да свалям и минах първата поставена цел newsm44 и сега беж към втората  animal037

lenny_pld благодаря за калкулатора  Hug и той потвърди кг. в които се чувствам най-добре
Поздравления за намаленията на Майка Зайка, vili bets, amerie, Daanitoo, играчка-плачка, Lady_A, Цоци, josefins, marini, Tatitt, Орелия, Не съм, kremena, katyadjin, prysila Peace
Drdesi за запека на мен ми помага топъл чай преди всяко хранене, а пък ако можеш да го пиеш и 30мин. преди хапване е най-добре  Peace
leni27 изглеждаш страхотно  smile3501
haleeva бравооо smile3501. Аз харесвам повече крос тренажора, той тренира цялото тяло
vichi95 да се оправяте бързо baby_neutral, съчувствам ти и моето бебе беше болничко преди седмица ужас е  ooooh!
Дамаянти пий силни витамини и ще се оправиш. При мен подейства надявам се и на теб да ти помогне newsm10
duhi_puhi, Дамаянти, harmony_broken съчувствам ви, да оздравявате бързо и това време да вземе най- сетне да се нормализира, че масово боледуваме  #Cussing out
mondkuss, etomira wavey
Dreamy_world честит месечко  ura
Присила може да не стане само с кремове. Първо трябва да си зачервиш кожата, т.е да активираш кръвообращението. Аз постигам този ефект с една четка от кауфланд, ама да предупредя че е доста неприятно като усещане, но трай бабо за хубост Mr. Green.  Става и с масажи, но се въоръжи с търпение и си плюй на ръцете hahaha

# 264
Момичета да ви попитам продуктите , които са за диабетици, може ли някой неща да се хапват от нас, примерно нещо сладичко , евентуално, не съм мнтого по сладкото , но ако ми се преяде !  Laughing

Аз си направих течен шоколад от това, какао и няколко капки подладител. Стана като истински. Довечера пак ще си направя  Whistling

Честито на всички за намаленията  Hug

# 265
Благодаря ви ! Сега си направих едно кремче от рецептите ви ! Мерси !

# 266
  • София
Лени, Цоци мерси за съветите. От кроса по ще има файда, ама скъпичък. Но вече разбрах разликите, така че ще го мисля.
Дамаянти где си бе душко? Бързо да се оправяш и да се връщах при нас.

Марини, Мамс,Цвети,Дорче, чакайте ме, идааа.
Амери,Насти, Тони,Нелинка,Танчето83 HugГудичкаааа линията е за заблуда на противника, хихи. Официалната дата е 28.01.
Доживех, Ори, доживех. Ша та чакам и тебе там.

# 267
Привееееет    Hug   Hug   Hug
Надявам се денят ви  да е хубааав и щастлииив , както моят    bowuu
Прибирам се аз от работа и се отбивам в едно квартално магазинче , а там ...магазинерката ми
казва ,че съм изглеждала доста повталена ,че и в лице отслабнала, и ме пита дали не гладувам.
О-о-о , newsm26 - вече ме забелязват и други , освен моето обкръжение  newsm44
Моментално отвръщам :"Напротив  newsm25 - ям ! Ям , колкото и каквото обичам , и отслабвам. "
 И тогава тя ме попита дали не съм на протеини и белтъчини - знае за Дюкан от клиентки ,
които пазаруват при нея.Е-е-е , увеличаваме се всеки ден    Joy   Joy   Joy 
И аз се чудя   Thinking , що така напоследък трудно успявам да прочета написаното за има няма ден  hahaha hahaha hahaha
Момичета , за трета седмица задържам ,но не съм се отчаяла - смело напред   tiptoe
Кантарът не мърда надолу , но ... дрехите ми увисват - трябва да си измеря и мерките.
Утре ще накарам щерката да свърши тази работа.Тя ми взе мерки преди 10-тина дена  -
да видим дали там ще има разлика .

Да ви попитам - не видях в рецептите, може ли крем карамел и ако сте правили споделете !

Аз си правя готово нишестено кремче с крем карамел / продават ги с различни аромати /
Става много вкусничко - досущ ,както другият на вкус    chef

Отивам да потърся рецептата за твърдия шоколад ,че искам да си направя шоколадови бонбони    chef   
           А   на  вас ви желая приятна вечер  и   newsm10

# 268
Присила-аз ползвам антицелулитен на avon и спрей за стягане на avon и съм доволна.Сега си поръчах от новите ампули на оriflame.

# 269
Приси, много ти съчувствам за проблема с шиповете. Дано бързо да се възстановиш  Praynig  Hug
Марини, Ори, Съни, Славе, Насти, Гуди, Аби, Перличка, Елена, Ривела  Hug

Общи условия

Активация на акаунт