Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 530
  • 998
  •   1
Отговори
# 285
Goody ...много ми хареса авара който ми предложи но тогава нямах никакво време да се мъча да сменям ...а сега направо не мога да го намеря в дебрите на този форум
keiti1402 ...и аз като теб ... разкарвах кантара из цялата къща да се убедя че показва тези 2 кг намаление ..че и изчаках още един ден ...за да посмея да се похваля ...
Sun perla , nelina, lenny pld,  играчка-плачка, Lady_A,   Tatitt, Орелия, Не съм, kremena, katyadjin, prysila  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
( мола да ме извинят момичетата които съм пропуснала но и за тях много усмивки, цветя и целувки )
охооооооооооо и на ветеранката Бачи   ura

# 286
Мацки, сега прочетох в едно списание бабина деветина против целулит, която ми се струва, че няма проблем да се прилага и от нас: 1 с.л. ситно нарязан магданоз се залива с вряла вода. Изчаква се 5 мин., след което течността се прецежда. Отварата се пие поне 2 седмици по 1 чаена чаша дневно. Не се препоръчва за бъбречно болни и за бременни. Мисля да пробвам...звучи режимно. Wink
Ори, Tanich е ника на мадамата с готиния аватар!

# 287
Привет,момичета! Hug Hug
При нас е весело! hahaha Joy

# 288
Да ви попитам - не видях в рецептите, може ли крем карамел и ако сте правили споделете !

Аз си правя готово нишестено кремче с крем карамел / продават ги с различни аромати /
Става много вкусничко - досущ ,както другият на вкус    chef

щом е с нишесте не става  Confused

В какъв смисъл не става - на вкус или ,че не трябва да се консумира   newsm78

# 289
  • Universe
Мацки, сега прочетох в едно списание бабина деветина против целулит, която ми се струва, че няма проблем да се прилага и от нас: 1 с.л. ситно нарязан магданоз се залива с вряла вода. Изчаква се 5 мин., след което течността се прецежда. Отварата се пие поне 2 седмици по 1 чаена чаша дневно. Не се препоръчва за бъбречно болни и за бременни. Мисля да пробвам...звучи режимно. Wink
Ори, Tanich е ника на мадамата с готиния аватар!

marini, нали и протеините много ни натоварват бъбреците, ако сега се засилим и с това, знам ли newsm78 newsm78 newsm78
Иначе вече нося почти 36 размер за ризка -прекръсти ме - аз питах за аватара-задник hahaha hahaha hahaha

# 290
marini newsm78 Не съм питала коя е мадамата с готиния аватар, ама нейсе Hug
mamce, нишесте НЕ е позволено, с изключение по 1.с.л царевично нишесте за сгъстяване на сосове например. Peace
perlata, къде при вас? Confused

# 291
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 hahaha hahaha ей ти Цоци с И  Joy Joy http://www.friends.bg/files/groups/small/8a08998ab7aa682bbb99f882af161289.jpg
http://i47.vbox7.com/p/63b16ab54.jpg

виж колко съм Гууди   Blush скривам ги лееекичко  Mr. Green

и едно специално за баби под прикритие  Mr. Green

http://www.rockymusic.org/img/vinylsingles/LittleNell-BeautyQueen-FrontCoverS.jpg

мамче - нишесте  не се разрешава, май може лъжичк царевично, но не съм опитвала  Peace

# 292
Здравейте и от мен.
Не пиша,но редовно ви изчитам с удоволствие.  bouquet
Вещи,много благодаря за корекцията на теглото ми и за новата тема! Hug
Духи,благодаря за включването в чата.Само да си инсталирам кирилица и съм там. Peace
С килограмите,нищо ново.Задържам упорито,но не се отчайвам.
Вече доста ми е еднообразно и все поглеждам към изкушенията.
Но си спомням думите на Дюкан,че най-често идват провалите в режима след успешни 3 месеца.
Днес за пръв път се разходих по дънки и блузка,без да прикривам бедра и д..то с връхна дреха.
Голямо удоволствие.Вървях си напето и се оглеждах във всяка витрина.Как ли съм изглеждала от страни? Joy
Усмихнат и отслабващ ден!

# 293
  • София/Осло
 ooooh!
жива съм...мърдам  Mr. Green

# 294
 Ори,Деата,БачиВлизайте в стаята да спамим!

# 295
# 296
С този авар ...приемате ли ме  smile3532 smile3521 smile3534
ако го харесвате .... поздравленията към Goody тя ми го избра ... smile3533 smile3501

# 297
Цоци,завиждам ти! Whistling hahaha Joy

# 298
 Перла newsm12 за какво ми завиждаш ....за килцата на дупето ...или за размера на сутиена  smile3521
защото аз на теб ....за бедрото дето си показала ... newsm10

# 299
А бедро си имам smile3521Ама и сутиена ми вече е с подплънки Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт