Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 768
  • 998
  •   1
Отговори
# 570
хайде от мен наздраве ( с айран ) ............и купона да тече
http://storage2.album.bg/bf8/dsc02919-1_4d507_3354076.jpg

smile3534 smile3534

но аз ..отивам в тръстиката ... newsm45 newsm45 hit hit да бачкам

# 571
Цоци, много си свежа  Hug Само така  Peace
от кога ти е снимката  - вчера?
ще редактрам: то при теб, все купон, та продължавай смело  Grinning
Нещо ги няма, чатърките  Mr. Green Върнете се, бре  Hug
Как да го махна, като се пека на бавен огън  #Cussing out
В понеделник се надявам да се изяснят нещата и ще го махна. То и това овне тъжно гледа - иде Великден   chef

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 00:17 от amerie

# 572
мисля че е от миналата година
...всъшност помня ли от кой купон  newsm12

amerie    ....защо не махнеш този надпис под ника си "кълбо от нерви"....не ти отива ...ти си сладур

# 573
  • София
Цоциии   купонджийке, да вземеш да го махнеш тоя ник .По ще ти отива smile. newsm62

# 574
ПУСНЕТЕ НА БТВ......................... ДАВАТ "ИСУС СУПЕР ЗВЕЗДА ".....ХЕЙ ПО МЛАДИТЕ ...ВИЖТЕ НЕЩО СУПЕР ХИПАРСКО ...мисля че е някъде от 1968 год ...но ми е любимата рок опера  newsm44 newsm44 newsm44

# 575
ко стаа уаааа Mr. Green

Направо ви изгубих дирите ooooh!

Аз съм си все същата.Всеки, който ме види ми казва, че съм отслабнала, обаче аз освен умствено, не виждам другаде да съм свалила Joy

# 576
Ла Бомба, къде се изгуби и ти?
Мацки лека, и отслабваща  Hug

# 577
Да са ни живи и здрави днешните рожденнички!

Дамаянти, Честит рожден ден!                        Ривела , Честит рожден ден!

Весел празник!

# 578
Вещи ...пак ме конкурираш ....в нощните часове .... ... кога спиш бе жена ...как се явяваш пред дечицата сутрин свежа ...
сега чух един хороскоп за мен ...утре ме чакали проблеми на пътя ...малееееееее а аз ще пътувам ...май мак ще имам разправии с органите на КАТ .... а вече карам с два "сертификата за качествено шофиране " ( акт за неправилно изпреварване и за превишена скорост ) ...... охххххххххх ще трябва да лазя като буболечка ...ужас

# 579
  • Пловдив
Хич мога и да не легна. Ама сутрин едва ставам, та затова по туй време вече си налагам да се паркирам хоризонтално 

# 580
и аз съм така ...... сутрин мен звън на обикновен часовник не може да ме събуди .... а иначе мога и да не лягам въобще ...и понякога ако ми остава само час час и половина за съм предпочитам да не лягам въобще

# 581
  • Universe
Хайде, преди да потъна в обятията на бог Хипнос, да Ви почерпя с едно сутрешно кафе, с пожелания за усмихнат и много минусов ден

И кантарчето да Ви отвърне с любов   Peace Peace Peace

за Дамаянти и Ривела по случай рожденият им ден !!!                         

# 582
  • Бургас
Добро утро!   bouquet
Лени ,мерси за сутрешната доза кофеин!   bouquet
Дамянти,Ривела,честит рожден ден!Да сте живи и здрави !  newsm51 newsm59
Цоци,много лъчезарна мацка си!

Леки и приятен ден на всички!

# 583
Добро утро,
Лени, мерси за кафето и колата Hug
Дамаянти и Ривела  newsm59 много здраве, късмет и любов!
Цоци, наистина си голяма свежарка  Hug

Да ви се оплача тръшна ме един вирус и няколко дена бях ужасно зле, не съм яла нережимности, но като цяло малко хапвах плюс много лекарства и сега дето нямам минус ами и  #2gunfire плюс ми се е появил  #Cussing out, дано да е от задържана вода, ще видим. Оплаках се  Embarassed

Лек ден и мнго минуси!

# 584
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Добро утро прекрасни дами!

Сърдечно благодарим за кафето и колата!  Hug

Дамянти, Ривела ЧРД, много здраве, щастие, късмет и всичко най-най!

Сутринта като станах и се метнах на кантарю и бях 67кг, което означава още 1кг надолу!  Flutter Flutter, та ако ги задържа ми остават още само 7 до 10кг.  Mr. Green

Сега имам един тъп въпрос, ама кво да се прави - руса съм. Та така, ако в някой от дните ям нещо нережимно (да речем жито) после отначало ли да почвам или да продължа и да си чакам последствията? Ъ? Какво ще ме посъветвате?

Общи условия

Активация на акаунт