Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 770
  • 998
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добро утро, момичета!
Болните да оздравяват! Инвеститорите да свалят! Наближава 20-ти, да видим дали ще има дъжд от минусчета! Според фазите на лината трябва да е така  newsm78
Лео Hug, честито ти килце! smile3525 Внимавай, доколкото знам, не е хубаво да се пият лекарства с триците, защото пречат на усвояването! Ако трябва да пиеш лекарство сутрин, яж триците на обяд. Грах и царевица чак в трета фаза и то в дните на нишестените  Sad
Цоци, свежарка си ни ти! smile3525
Дамаянти, Ривела  Hug Hug  bdbaloni newsm38  Gift  bigdance2
Не съм, ще те посъветваме да не ядеш нережимно! hahaha

# 586
добро утро момичета
То се видя,че темата няма изчитане.За един ден-една тема Laughing
Явно и на мен започна да ми идва времето за Дюканското отслабване.За един месец и нещо-3кг,а сега за 3 дни- 2 и то при условие,че съм на смесения Crazy
Направих си Дюканските изчисления и те ми показаха 65 кг Rolling Eyes/Та аз винаги съм била около 50-55.Сега съм 75.Защо ли е така.Това значи ли ,че под 65 не мога да стана newsm78

# 587
черпя,според математическите изчисления на Перлитка
днес ставам  на 24+3 Joy Joy Joy

Дамаянтиии ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.много здраве и любов

# 588
Хоп, троп. Леко Ура! От радост, ще полетя! 77 кг.

# 589
Добро утро, милички! Благодарности за хубавите кафенца.  bouquet
Искам да ви питам нещо- нищо не е написано за охлювите. Те са си протеини, но все пак може ли да се ядат в трета фаза и някой готвил ли е охлюви? Ако може да ми отговорите на лични, защото няма да съм в офиса тези дни и ще ми е трудно да ви изчета после. Мерси предварително и приятен ден!
Това е за всички вас! Hug

# 590
  • Стара Загора
Добро утро момичета!!!
Честит рожден ден на Дамаянти и Ривела!!!

Много здраве и да постигнете всички свои цели!!!
Ривела в евро или в лева Joy Joy Joy
Още съм болна пия лекарства и имам малък плюс ама като изобщо не ми се яде ,а и карам вече цяла седмица на ПЗ.
Пираня хляба го правя в МФ за 5 мин. 2 яйца,2 лъж. извара,3 лъж. трици и 1/2 бакпулвер.
Честито на всички с минусчета  bouquet

# 591
Привет! Най-накрая мръднах с половин кило, да не кажа цяло  Party

Честит рожден ден на Дамаянти и Ривела! Много здраве и всичко най-! 

# 592
Добро утро!
Лении, кога легна! ooooh! Tired Hug
Честити намаления, момичета!  bouquet

Честит Рожден ден, Ривела и Дамаянти!!! Много усмивки ви желая! Hug

# 593
Добро утро!

Честит рожден ден на Дамаянти и Ривела!

Mamica, Atrakcia, честити намаления!    bouquet

# 594
  • София
Ривелка  сладурко, да си ни жива и здрава. newsm67
Дамаянти колежке, и на теб,скъпа, ти желая много здраве и радост.
 nbirthday
Мамица лети, лети душко, казах ти аз, че ще ти казвам и аз браво.
Лео, Атракция, Ани69 честити ви намаления.
Рокипагане някой беше писал преди няколко страници, даже имаше цитат от книгата, че охлюви могат да се ядат по всяко време.

Приятен и слънчев ден ви желая, момичета. Днес съм си в къщи, така че ще ви наглеждам от време на време.

# 595
Дамянти , Ривела Да сте живи и здрави милички , обичани и много щастливи.

Поздравления за всички с минусчета  Hug , инвестиращите да не се предават и при тях слънце ще огрее Hug

Лек ден момичета  bouquet

# 596
Добро утро  Laughing
падна и 13-я килограм  Party

L е о deni_kali  ani69 Mamica Atrakcia
superslavy браво 9 килограма е добра цифра  Laughing продължавай в същия дух  Hug

Дамянти и Ривела честит рожден ден   bouquet

# 597
Здравейте момичета!
Сигурно вече съвсем сте ме забравили,но аз вас не Flutter
Чета ви,но нямам с какво да се похваля и за това нищо не пиша.Болна съм вече втора седмица и не мога да се оправя Tired Ужасно е,моля ви пазете се Hug
Не спазвам 4 фаза ами 2 Embarassed СЛед 2 поредни гали качих 2 килца и вече повече от 10 дена не мога да ги махна #Cussing out Тука само се караме с лекарката-тя ми вика яж банани и филиики,аз викам -НЕ!.....ей такива работи...
Желая ви прекрасен и усмихнат ден!  bouquet

# 598
Добро утро !!!!!!
Напоследък никак не ми остава време да ви чета,а да не говорим за писането Laughing
Но сега не мога да не споделя с вас падането на още един килограм,вече са - 11(даже -11,800),но няма да си сменям линийката докато не стане пълно число newsm44
Пък и следващата седмица ми се съчетават ПЗ с МЦ,та не се знае дали няма да кача някое грамче newsm53
Още веднъж ви благодаря че ви има  bouquet
Лек и успешен ден на всички!!!!

# 599
Честит рожден ден на Дамянти и Ривела. Момичета от сьрце Ви желая здраве и любов. Весел празник.

Аз сьщо имам минус днес.

Общи условия

Активация на акаунт