Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 36 706
  • 998
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Ори  Hug
Сън,  мерси   Hug Heart Eyes

# 691
Здравейте момичета! Аз съм от тези, които за сега само ви наблюдават безучастно, но първата крачка я направих - КУПИХ СИ КНИГАТА и сега я чета. Искам да ви попитам нещо... как се справяте с липсата на алкохол? Не ме разбирайте погрешно, не съм страстен любител, но когато сте в компания позволявате ли си чаша бяло вино или малка биричка.... Почти съм сигурна, че ще сте категорични, но... аз да си питам.

# 692
Орелия много ти благодаря за поста, успокои ме . Помислих си че трябва да спра тренировките да не задържам от там, ма все пак е добре и като се свалят кг, да се постегна малко. Още веднъж благодаря smile3525
e недей така де  Rolling Eyes чак пък да спреш
аз не съм спряла да тренирам от декември  Wink но само кардио
от скоро започнах да тренирам гърдите и корема защото се вижда че увисват  Confused а това никак не ми харесва  Tired

# 693
  • Пловдив
Здравейте, момичета!  Hug От един час пиша пост, като същевременно нанасям корекциите в таблицата, а днес за щастие са много   bouquet Само че преди 5 минути ми спря тока и километричния ми пост отиде в небитието  #Cussing out Нямам нерви да го пиша пак, така че
Честито на многото свалили   bouquet
Добре дошли на новодошлите!   bouquet
На Милена бях писала, че тъй като всички са добри е необходимо да има и един лош и да се кара  Mr. Green
И по този повод се скарах за картинките на Лабело - не го казвам с лоши чувства, просто темата е много натоварена и не я товарим допълнително. Е , има и изключения, но те не са без повод.
Още съм ядосана на НЕК  #2gunfire

# 694
Ели_74, добре дошла и успех!   bouquet В компания пием вода. Може да си я наливаш във винена чаша и така да си доставяш естетическото удоволствие от питието без да нарушаваш режима.  Peace

# 695
  • Universe
Здравейте момичета! Аз съм от тези, които за сега само ви наблюдават безучастно, но първата крачка я направих - КУПИХ СИ КНИГАТА и сега я чета. Искам да ви попитам нещо... как се справяте с липсата на алкохол? Не ме разбирайте погрешно, не съм страстен любител, но когато сте в компания позволявате ли си чаша бяло вино или малка биричка.... Почти съм сигурна, че ще сте категорични, но... аз да си питам.

Добре дошла, elly_74   Hug !
Прочети 1 стр. на темата /всичко е синтезирано/  едновременно с книгата Peace
За алкохола- абсолютно забранен по време на І и ІІ фаза, а в ІІІ - евентуално 2 пъти седмично / на галите/. И да споделя - аз не пия алкохол от 20 год/ а съм ресторантьор/ и това не ми пречи да посещавам кръчми и дискотеки. Някои момичета споделиха, че за да не се натрапват с въздържанието си, при семейни и други събирания, си поръчват нещо и само го допират до устните.  Трикът е особено полезен при протоколни събития hahaha hahaha hahaha /изпробвано е лично  Wink/
Вещи, мерси за корекцията  Peace, майната им на ЕОН  #Cussing out
Орелия Hug, хубав пост!
Специални благодарности на Духи-Пухи и съпруга й за направата на чат-канала    bouquet

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 15:10 от lenny_pld

# 696
Здравейте момичета,

най-накрая преборихме гадния вирус и ми дойде настроението да пиша. Странно е как чувството за безпомощност ме срина тия дни. Оказа се, че детето трябваше да се бори 6 дена с гадния вирус и моите опити и тези на лекарката да й помогнем не бяха от най-успешните. Но вече свърши това чудо. В крайна сметка тя е с 3 кг по-слаба (от 19 стана 16 кг на ръст 110 см), а аз инвестирам. Как пък не поотслабнах малко? Уж внимавам, но нещо бавно идват резултатите.

Честит рожден ден на Ривела и Дамянти! Да са живи и здрави!

Вещи  Hug. Не се ядосвай за НЕК, в училище са ти достатъчно ядовете.

Честито и на отслабналите момичета!

На останалите пожелавам търпение!

# 697
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Благодаря момичета и за съболезнованията, и за съветите!   bouquet

Днес се полакомих и сега 1 голямо парче дроб седи и ме чака в хладилника. Ама и аз съм една лакомия, все гледам да се натъпча като прасе, да ми е жив и здрав др. Дюкан, че количествата са колкото ми душа иска! Hug Hug

# 698
Това с гърдите си е гадно , аз имам стегнат и голям бюст, ма сега гледам че е понамалял малко , и малко се е отпуснал ма нормално 5 кг свалени няма начин , ма въпреки това има  още на къде Simple Smile вчера се мерих беше - 104 см, талия 74, ханш 100. Тъкмо имам да свалям по 10 см от обиколка и ще бъде супер newsm44

# 699
Честит рожден ден на Ривела и Дамаянти - само хубави неща да ви се случват и усмивката да не слиза от лицето ви. newsm51
Честито и на месечинките и на всички с минуси, и скорошно постигане на целта. На инвеститорките - търпение Hug.
Днес аз правя 2 месеца, откакто ви открих и ето 12 килограма ги няма, от обиколките са изчезнали - гърди - 7см, талия- 12см , ханш-10см,   бедро-6см, коляно-4см. newsm44.
Благодаря ви и да почерпя
.

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 17:25 от iki

# 700
И кога домакина ще благоволи да ме допусне в чата ??  Crossing Arms Thinking

# 701
Ики , браво !
Разликата е страхотна. Резултата ти е по-добър от моя, а си почнала след мен . Супер! само така!

# 702
Маша24, радвам се, че вече сте добре!  Hug
Ики, честити 2 месеца! Страхтни резултати! Браво!  smile3501

# 703
# 704
  • Бургас
Ики,чудесен резултат!Браво!  newsm10
Вещи,благодаря за промените в тебличката!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт