Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 560
  • 998
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте   bouquet
И днес съм си режимна смъкнах 1.100кг но знам че е вода така че не се радвам много много Crazy
Ама не се оплаквам де така да продължава и за напред Whistling

# 211
Гуш, ДЗ, браво!  smile3501 Дано този път да успеете да изкарате режима до край!  newsm10
Хармони, бързо оздравяване!  Praynig Hug

# 212
Понеже предполагам, че mIRC клиента няма да е познат на повечето.. Предполагам пък, че повечето имат скайп.. Там също може да се създава обща стая за разговори..
Ако имате активен скайп и кликнете на линка - създадена е стая Дюкан в скайп..
Предполагам, че така ще е по-удобно  Rolling Eyes
http://www.skype.com/go/joinpublicchat?skypename=ocakateh&to … vkyraUEDEBlKNj4n6

# 213
Давам веднага, доколкото мога, щото май не ме бива много в обясненията.
1. Сваляме от нета mIRC
2. Инсталираме и стартираме, като:
2.1. В прозорчето, което излиза в началото, пишем nick и други подробности ( кутийките са именувани, та е лесно) и избираме ОК;
2.2. В статуса (големия прозорец, в който се изреждат куп буквички) долу избираме сървър, като командата е: /server irc.spnet.net
2.3. След като вече сме се закачили, пак в същия прозорец пишем /j #dukan
Готово! Peace Другото, свързано с регистрирането на ник и настройките, са подробности, които могат да се добавят в движение. Само сефтето е по-засукано, после вече само със стартирането на mIRC-aта е възможно да се влиза направо в канала. Whistling
В Skype съм постоянно, по-лесно от това няма. Правили сме си Продавалнишки чат там, що не и Дюкански? Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 13:37 от NastyWitch

# 214
Понеже предполагам, че mIRC клиента няма да е познат на повечето.. Предполагам пък, че повечето имат скайп.. Там също може да се създава обща стая за разговори..
Ако имате активен скайп и кликнете на линка - създадена е стая Дюкан в скайп..
Предполагам, че така ще е по-удобно  Rolling Eyes
http://www.skype.com/go/joinpublicchat?skypename=ocakateh&to … vkyraUEDEBlKNj4n6

Duhi puhi аз съп твърдо за ...skype  Peace

# 215
Нали съм на служебен комп и не ми позволи инсталация на mirc-ата  Confused Сега да вими дали със skype ще стане  newsm78

# 216
  • Тракийка в Софийското равно поле....
И за мен е много по-добре със Скайп. Но нещо не мога да се справя с линка.

От къщи може и mIRC да си инсталирам де.

Какво трябва да се случи, като отворим линка?  Embarassed

# 217
Нали съм на служебен комп и не ми позволи инсталация на mirc-ата  Confused Сега да вими дали със skype ще стане  newsm78

Нещо не се справям...

# 218

Аз също хем ми е отворен скайпа Sad

# 219
Като се отвои линка ви пита в едно поле искате ли да отвори приложението..
Или има една друга препратка, ако не е успало да се отвори Re-open the public chat "Дюкан"
Би трябвало да стане..  Rolling Eyes

# 220
Дайте си никовете в Skype на ЛС, ако искате. Laughing

# 221
И Скайп не дава  Cry Явно на домашния ще потърся чат-стаята. Но къще ще е чата-в скайп или мирката?

# 222
Дайте си никовете в Skype на ЛС, ако искате. Laughing

# 223
Айде малко улеснение..
Ника ми в скайп е ocakateh добавяте го и на инфото ми пише Дюкан - което е активна препратка.. Щракате там и се отваря общата стая..
Я така пробвайте  Rolling Eyes

# 224
Здравейте момичета Hug,
Честито на всички с поводи и намаления. Аз съм в МЦ и днес сам даже пулс, но скоро всичко ще е под контрол Wink.
Имам въпросче към вас и главно към всички 'неврозни лелки' - свалих известна част от излишните килограми, но за останалатът част са ми главно на дупето. Мислете ли че е разумно да премина на 2/0 за да продължа да свалям само от дупето. Също така имам притеснения като мина от 5/5 на 2/0 да не започна да качвам?
Предварително ви благодаря момиченца.
Лек и ползотворен ден на всички  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт