Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 521
  • 998
  •   1
Отговори
# 240
ЦОП при вас  Hug Лелееее нямате милост към работещите ей...... кога ги изписахте тия страници......не мога да ви изчета бе мацикиии  smile3515 много работа имам тия дни....
Сега да ви питам набързо правилно ли диетствам  Embarassed  newsm78 Сутрин ям една палачинка-Дюканска разбира се, но не ям трици с мляко например, а на обяд вече втори ден ям тричкави кюфтенца с млечен сос. Това ок ли е? Тоест щом ям нещо с трици , не е нужно да ям голи трици с мляко на закуска, нали? Ох сори за тъпия въпрос, ама нали ми е трети ден и мЪй страх да не съгреша.  newsm78

# 241
Тъй, я да си задам въпросчето тук че "там" не става.
Направих 10 П за начало. Колко ПЗ да направя и на какъв режим да мина след това? Мисля за 5/5, щото имам много кила за сваляне...Мнения? Плиииийз....

# 242
  • София
Сутрин ям една палачинка-Дюканска разбира се, но не ям трици с мляко например, а на обяд вече втори ден ям тричкави кюфтенца с млечен сос. Това ок ли е? Тоест щом ям нещо с трици , не е нужно да ям голи трици с мляко на закуска, нали? Ох сори за тъпия въпрос, ама нали ми е трети ден и мЪй страх да не съгреша.  newsm78

Ако не преминаваш дневнодопустимата дажба от 3 с.л. трици - да

И аз закусвам тричава палачинка, със шунка 3% мазнини и екскуиза. Палачинките ги правя така: 6 яйца, 6 с.л. овесени трици и 3 с.л. пшеничени трици, на ден си позволявам по 2 макс. 3 палачинки (от сместа излизат 10-ина обикновено, в тиган с малък диаметър). 

# 243
  • Universe
rali_smiles, отговорихме ти и там - почти всички препоръчаха да почнеш с 5 ПЗ и да караш 5/5  Peace
valeto  -   3 суп.л. на ден- дали ще е кекс, палачинка, кюфте - ти избираш, но по-добре да са до обяд  Naughty

# 244
ОК - мерси за бързите отговори, май за сега се справям добре   bouquet
аз понеже не ям месо и ми е малко трудно да си измислям обяд и за това си нося на работа тричкави кюфтаци, ама то не може всеки ден това, поне риба ям....
ако пък се наложи ще мина и на пуешки пържоли, мисля да свялям рецепти от вас  Hug
вчера врътнах много як крем от кисело мляко с желатин, чак мъжа ми закусва днес с него  Peace

# 245
  • Варна
Здравейте
Виждам днес много минусчета - браво  smile3501

# 246
Сутринта ви писах за моите психични отъклонения, как чакам да се съмне, че да с еметна на кантара....
Сега имам ново. Винаги когато карам си измислям фрази в рими. Сега обаче тези рими са за Дюкан. Измислих евентуално заглавие. Много ме изкефи.

"При Дюкан няма калпазанки, а ЯКИ мацки-фиданки"

# 247
  • Варна
Писах, писах и всичко ми се изтри.
Почвам наново.
Напоследък имам много ангажименти и затова не успявам да прочета всичко написано, за което се извинявам  Peace
При мен свалянето продължава с около кг. на седмица и сега  да се похваля, че имам още 1 кг минус и вече съм 71 кг. Очаква ме преодоляването на психологическата граница от 70 кг. и с нетърпение очаквам да видя 6- чката на кантара.
И сега да ви се оплача. От известно време ме боли дясната ръка горе в рамото и се оказа че имам ошипяване в областта на врата. Така ,че няколко дни ще ми бият инжекции. Гадното е, че ми слагат 3 наведнъж, едната от които е доста болезнена. Не стига ,че ме боли ръката , ами и там където ме бодат, оплаках се  Sad
И въпросче ? Тъй като изобщо не ставам за упражнения в момента, почнах да се мажа с едно антицелулитно кремче, но имам подобрение само от външната страна на бедрата. Някой да е мазал с нещо корема и бедърцата отвътре и да има ефект, че там много ми висна кожата ?

# 248
Мила, не искам д ате отчайвам, но си е до кожа, до еластичност, дебелина и тн.
Аз например от 50 кг станах 116. Еми нацепих се само малко по корема и на едно място на крака горе бедрото.
Не съм се мазала с нищо. Сега близо 40 кг. по-лека аз нямам нови стрии, нито ми виси нещо.
Една позната отсалбна само 10 кг. и увисна цялата.
Това е до ГЕН според мен.
Не знам. Пак, ще си говорим като смъкна тия 15-20 кг. които съм запланувала.

Браво на минусите ви момичета. Точно това исках да видя дали сега около пълнолунието, ще мръднат кантарите. След 20-ти, ще се радваме повече Simple Smile ( а дано)

# 249
  • София
Здравейте и от мен!

Малко плахо, но ще се включа във Вашата тема.

Изкарах 5 дни на чисти протеини и днес ми е 5ти ден протеини и зеленчуци. Чувствам се страхотно. Вече съм 3 кг на минус. Има още 5 до заветните кг, но аз съм съгласна и на 4. Няма начин да стана като преди 5 години и една бременност.

Искам да споделя, че няма друга диета при която да съм се чувствала толкова добре!

# 250
  • Бургас
Добре дошла,etomira !  bouquet
Чудесен резултат!

# 251
Бързам да ви кажа какво измислих днес - не откривам топлата вода де....  Laughing   Laughing  Laughing може би ви е познато, но да споделя. Понеже прясното мляко ми е безвкусно малко, започнах да си слагам в чашата с мляко по няколко прашинки степче и вкуса му става много приятен.
Изказах се  Wink

# 252
  • Варна
Мила, не искам д ате отчайвам, но си е до кожа, до еластичност, дебелина и тн.
Аз например от 50 кг станах 116. Еми нацепих се само малко по корема и на едно място на крака горе бедрото.
Не съм се мазала с нищо. Сега близо 40 кг. по-лека аз нямам нови стрии, нито ми виси нещо.
Една позната отсалбна само 10 кг. и увисна цялата.
Това е до ГЕН според мен.
Не знам. Пак, ще си говорим като смъкна тия 15-20 кг. които съм запланувала.

Браво на минусите ви момичета. Точно това исках да видя дали сега около пълнолунието, ще мръднат кантарите. След 20-ти, ще се радваме повече Simple Smile ( а дано)

Това ми е ясно.
За  експериментите , които  тялото ми е понесло кожата ми е сравнително добре. Стриите са ми само по краката, но бедрата ми бяха по дебели, отколкото талията на някоя манекенка. Корема ми висна от отслабването, щото съм свалила 20 см от там , но по него нямам стрии, трябва ми нещо което да помага точно в тези зони и да стяга. Надявам се,все пак да съществува такова кремче, знам ли  newsm78.

# 253
  • Варна
Валето, Страхотно е така. Аз препоръчвам Болеро червено грозде - някаква фантазия е.

# 254
Момичета да ви попитам продуктите , които са за диабетици, може ли някой неща да се хапват от нас, примерно нещо сладичко , евентуално, не съм мнтого по сладкото , но ако ми се преяде !  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт