Тук сме се събрали да слабеем, все Дюканки сме и хубавеем - 97 тема

• 35 512
  • 998
  •   1
Отговори
# 270
  • София
И тогава тя ме попита дали не съм на протеини и белтъчини

е щом е питала и за двете  Laughing

# 271
  • sofia
Момичета днес е шестият ми ден Дюканство и съм с пет килца надолу , нищо като се има предвид че имам около  30 излишни,но все пак това е голям стимул че намерих режим които да действа, ще изкарам още 4 на ударня и минавам ПЗ и P .УСПЕХ на всички.Виждам че има страхотни резултати.
 Hug newsm44

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 18:23 от sreburna

# 272
sreburna добре дошла

# 273
  • sofia
Благодари дано да успея,но като има толкова много поддръжници е много по лесно.

# 274
prysila пожелавам ти да се оправиш бързо!
Аз също се страхувам за отпускането на кожата ,за сега ползвам лосион на Дева за отслабване и стягане ,измазах  една туба но не мога да кажанищо още , като резултат нямам кой знае какви впечатления.

# 275
  • Oslo,Norway
момичета помогнете ми да си коригирам линийката че нещо не ми се получават нещата уж я коригирам изписва ми 4е корекциите са направени и че ще ги видя на следващия де обаче никаква промяна не вижадам да е станала.със сигурност не правя нещо както трябва дано някоя от вас ми помогне че като знам че съм свалила три а пък тая линия ми показва един    smile3511ииииии
благодаря предварително
  bouquet

# 276
Момичета с проблем при свиването на кожата - носете постоянно стягащи колани, най-добре такива като за след липосукция. Паралелната употреба на стягащ крем също би помогнала.
Къде могат да се намерят такива колани и ориентировъчно на каква цена ?

# 277
deni_kali какво искаш да й коригираш

# 278
  • Oslo,Norway
deni_kali какво искаш да й коригираш
килограмите миличка нещат пустите му и кг да се коригиратако искаш на лични че да не пълним страниците с моята невежест
 newsm78

# 279
  • Universe
Яяяяяяяяяяяяя, докато ние чатим Wink  тук имаме доста нови попълнения newsm78!
Кураж момичета, дошли сте на правилното място и сред правилните хора   bouquet Желая Ви успехите на четвъртофазничките Hug Hug Hug

deni_kali , направи си нова линийка  Peace  Аз също не знам как да коригирам моята  ooooh! и като мръдна надолу с килограмите  правя нова  #Crazy

И като някакъв цербер, да питам, коя беше дюкесата с аватар - голям задник в бяла рокла на пейка newsm78 newsm78 newsm78. Кефеше ме тоя аватар, пък нещо не го виждам във форума /нещо като Таня беше май Embarassed Embarassed Embarassed/

# 280
  • Oslo,Norway
Яяяяяяяяяяяяя, докато ние чатим Wink  тук имаме доста нови попълнения newsm78!
Кураж момичета, дошли сте на правилното място и сред правилните хора   bouquet Желая Ви успехите на четвъртофазничките Hug Hug Hug

deni_kali , направи си нова линийка  Peace  Аз също не знам как да коригирам моята  ooooh! и като мръдна надолу с килограмите  правя нова  #Crazy
абе каде чатите бе сладури дайте и аз да вляза

# 281
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да ви попитам - не видях в рецептите, може ли крем карамел и ако сте правили споделете !

Аз си правя готово нишестено кремче с крем карамел / продават ги с различни аромати /
Става много вкусничко - досущ ,както другият на вкус    chef

щом е с нишесте не става  Confused

# 282
 wavey Привет хубавици!

# 283
  • sofia
Направи си нова аз така направих след като се измъчих със старата.

# 284
ФЕН напиши в гугъл КОРСЕТ ЗА СЛЕД ЛИПОСУКЦИИ цената е 69лв. (не пускам точен линк, че ще стане реклама)

Момичета когато копирате линка на линийката накрая трябва да имате числа едното от тех са сегашните ви кг.Само ги променяте и готово  Mr. Green
 Embarassed вашите не са от тези които се коригират лесно Confused

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 19:00 от tan4eto83

Общи условия

Активация на акаунт