Страхотни прически за малки дами

• 331 993
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
# 166
very nice , много е хубава!
А отзад само една опашка ли е?
Ако е само една за прави коси май няма да стои толкова добре.
Отзад е подвито като рогче. Аз почти винаги й правя така опашката, защото е много дълга и да не й поти врата. Ако не е ясно какво е, обяснявам-правиш си опашка по нормалния начин, само че на последното завъртане с ластика не изваждаш цялата косата, а само до половина. не знам дали стана ясно нещо
hamelionche, отзад опашка ли е? а другото с кука ли го прави,за да стане толкова стегнато?
не съм се сещала и отдолу да правя малки опашчици #Silly

# 167
Ами само на първата снимка е опашка, която подвих за да не й е горещо. Иначе на другите две снимки - сплитам с малка кукичка или както се казва там - купих я от магазин за аксесоари за коса. Сплитам отгоре докато се образуват 2 или 3 (ако са по-малки опашчетата) реда, след това продължавам от двете страни зад ушите и отзад - само отдолу. Косата която остане свободно - вземам и вързвам заедно с крайчетата на опашките които съм направила отзад. Стягам с ластичка, после плета плитка и пак завързвам долния край на плитката с ластичка. СЛед това плитката навивам като на кокче около основата и слагам една ластичка прозрачна за да я държи там (пак за да не и е горещо) и за да показва образувалите се като лъчи опашчици от горните опашки които сплетох с кукичката Simple Smile уф не знам дали се разбра - малко объркано го обясних - дано е станало ясно Simple Smile Радвам се че ви е харесало - взех идеята за сплитането с кукичката от темата, а от там започнахме да си експериментираме Simple Smile Ще качвам пак снимки ако има нещо интересно.

# 168
разбра се.
май ще си купувам и аз кукичка, досега ги правех с ръка, но не става така стегнато.

# 169
  • Варна
very nice, браво за рибята кост! Страхотно си се справила - особено на двете плитки! Hug Кукичка видях в Мол Варна, на последния етаж - в магазина за фибички и аксесоари - имаше по-малки и по-големи. Peace

hamelionche, много оригинална прическа се е получила, ще пробвам и аз непременно!

# 170
разбра се.
май ще си купувам и аз кукичка, досега ги правех с ръка, но не става така стегнато.

А къде ги има тези кукички?Обиколих цяла Сф,никъде не намерих?! Rolling Eyes

# 171
Невероятни прически сте показали  Peace.
Започвам да ги следя и аз, дъщеря ми се роди с дълга коса и винаги отгоре и е вързана по различни начини, а дължината и я подстригвах но спирам вече

# 172
Скоро не съм писала, но ето една от последните прически на моята дама:
Още тук: http://thedragonbg.multiply.com/photos/album/8/8#

# 173
Лелеееееее, кво доживях! ooooh!
Доживах това, че напипах тая тема чак от Гугъла! ooooh!
Баси! Веднага се записвам за участие. Whistling

...още сега започвам да практикувам  Whistling

# 174
Ето и моя първи не много сръчен опит Blush
Държа да се оправдая, че това го направих много на бързо,
а освен това косата й е прясно измита и се хлъзга.... Crazy
Обещавам, обаче от утре да започвам да се доусъвършенствам... bowuu

# 175
Браво на Сикони и Биба!Справили сте се чудесно·
Моята щерка има страхотна коса и търпение( слава богу),
та за това ми се щеше да понауча някоя нова плитка·

# 176
  • София, център
Руске, въобще не ти е несръчен опита.

Страхотно.

Аз тази плитка на моята коса си я плета, много яко става. На малкото не мога, че му е къса косицата.

# 177
Руске, въобще не ти е несръчен опита.
...
О, благодаря, ама....днес стана по- добре, де Wink
После мисля да се пробвам на оная- завъртяната,
ама имам съмнения, че няма да се справя...
...много й е дълга косата Thinking

# 178
Ето сега намерих по- стари снимки на мойта голяма щерка
и веднага ще ги споделя с вас Simple Smile

...много се запалих по тая тема, да знаете Crazy

# 179
  • В събота
Дъщеря ми е още мнооого мъничка за прически, но се записвам, че аз на себе си не мога да направя нещо свястно, но за нея трябва да се науча... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт