Септемврийчето целува мама, и денят Великден става и за двама!

• 25 452
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Тонита, Йоана - честити мви годишнини! Дълги години д апразнувате с внуци и правнуци!
Тонита, да знам го този сладкиш, не се пече на водна баня  Peace
Снеже, на мен ми станаха нещата от втория път. Hug
Стес, Щастливке, красиви са ни септемврийчетата-великденчета  Heart Eyes
на Мама Меги, здочно пожелавам романтично прекарване в Барселона  Hug и живот и здраве да си донесете спомен /след 9 месеца  Wink/

Аз съм гроги  Rolling Eyes

# 151
Момичета, хвърлям две-три думи да кажа, че съм на родна земя вече. Пътуванeто беше кошмарно и за двете ни - Мария все още поддържа температура, макар и под 38.0, лекаря каза че няма нищо друго и вероятно бори вирус. Избиха й петна по телцето от температуропонижаващите лекарства и сега пие калциев клюконат и зиртек. За тях и още една опаковка Беналгин + Памперси 54 бр. дадох 50 лева и казах, че се връщам, щото няма да издържа финансово тук.  #Crazy Да не ви казвам колко струват памперсите в САЩ. Бива лудост, ма толкова...
Часът е 1.20, ма на мен режимът не ми се е оправил още. Тия дни ще пътувам до Стара Загора, ще пиша пак след завръщането си.

На всички, които са толкова щастливи с годишнините си пожелавам още дълги години семейно щастие.

И на всичко, които са изкарали чудно празници - една голяма  Hug от мен и Мария.

До скоро!
Есмералда

# 152
  • Пловдив
Добро утро...... Wink

Честити годишнини на патерица на yoana77 и tonitta!!!! Много любов и разбирателство ви пожелавам с вашите половинки!
И моята годишнина наближава................... Heart Eyes
Въобще вече започва сезона на сватбите и абитурентите............................. bowuu Hug

Марлела, добре дошла на родна земя! Съжалявам, че сте пътували зле, но нали вече е зад гърба ви! Май с още неща от БГ действителността ще се сблъскаш.............. Thinking
irinii , почивай си, деееее.............Ще се роди някоя мома - работна и къщовница и няма да може да се освободите от кандидат-зетьове...... Grinning Предполагам, че и теб те чакам събирането на багажите......както и мен.... Blush.....а това въобще  не го обичам!
Мари_Анка, и при вас все прекрасни поводи за празнуване!
Щастливка, интересно прекарване сте имали..... Wink Страхотни са двете ти великденчета!
 mama_meggie, весело прекарване и на теб в Барселона! И да снимаш..... Hug

Стенли е малко болен от вчера - има хрема, но за щастие температура няма..... Praynig Той от тази вечер ще гостува на баба и дядо, а ако е добре ще го водят на Велинград на чист въздух! Аз днес започвам голямото събиране на багажи....неговия и нашия.....  Whistling...а и разни часова за разкрасяване съм си записала....въобще динамичен ден ми се очертава!
На всички пожелавам приятен ден!

# 153
Добро утро, момичета!
 Ние днес подранихме и водих Рая да й вземат кръв за хемуглобин, че отдавна го отлагаме и резултатите са супер - повишили сме го до 128, ама то нямаше как, при положение, че месото ни е любима храна.
Празниците изкарахме страхотно, бяхме в Благоевград и сега оставихме Ради там при баба и дядо.  С едно дете си е направо почивка, отдала съм се на разложение...

Честити годишнини на Мила, Тонита и Йоанка! Много дълъг и щастлив семеен живот .
Марлела, Чочи, добре дошли на родна земя!  bouquet Мария да оздравява скоро, климатизирайте се бързо и може да организираме една срещичка.
Меги, приятна и романтична ваканция ви пожелавам! Чакаме после да разказваш...
Ирини, Весела ваканция в гръцко и да се върнете отпочинали и заредени за пълната програма, която сте наредили напред. Дано все такива да са емоциите около вас. Hug
Щастливка, много свежарка звучиш вече, въпреки лудия Велик ден. Hug
Марианка, и вие открихте сезона на пътешествията,  страхотно звучи - любов и празници Heart Eyes Поздрави и за представянето на Мимка на тържеството! Hug
Стели,  весело изкарване и на вас! Стенли бързо да му минава хремичката Heart Eyes
Допивам си кафенцето и бързам да излизаме...
Хубав ден! Heart Eyes

# 154
Привет мацки!
И аз си допивам кафето с една висококалорична торта и се захващам да пооправя бърлогата, а след нея себе си и багажите.
Стели, и аз като теб много я мразя тази част - събирането и разопаковането при завръщането... Понякога даже някой сак остава полупълен по 5-6 дни след като сме се завърнали  Embarassed Иначе козметичните процедури са изпълнени при мен, сега остава само косата да пооформя. Дано ми стигне времето.
Пожелавам ти страхотна романтика с любимия  Hug
Стес, хубав ден и на вас. Как звучи само:"животът с 1 дете си е почивка..."  Laughing Аз сега се поуморявам, а наесен какво ме чака с 2 бебета  Rolling Eyes
Марлелка, добре дошла!!!  bouquet Ето, че прогнозата на Каролина се сбъдва - след първото завръщане в БГ решаваш, че е по-добре да се живее отвъд океана. Забравям да ти пиша, че отново Каролина беше писала, че нейния Мони е направил такава безпричинна температура след ваксинацията. Реакцията му е била 7-10 дни след поставянето. Та се сетих - дали не е от това при Мария?! дано се оправи и не страда много. А относно цифрите тук...хихи... ми няма да коментирам  Money И аз искам да се запознаем лично - след 6ти когато кажеш!

Спаси е за последен ден с гледачката - прецених, че плюсовете от раздялата ми с нея ще са повече от минусите... и така... Много се вълнувам за това как порастналото ми момче ще реагира на морето - като 10 месечен не се кефеше особено. нещо не можах да намеря памперси за басейни... Та ако някой знае нещо за из Южните райони - да свирне  Simple Smile
Не знам дали ще имам време и сили да се включа по-късно отново, затова предвидливо ви пожелавам чудесни празници.  bowuu

# 155
  • Пловдив
irinii , в Пловдив има във Вис Виталис.....поне имаше преди 2-3 седмици....но вече е късно да ти пращам!
В Гърция ще има 100%, може би в някоя аптека трябва да провериш................... newsm78
Ние ще пътуваме през другата граница,че на Кулата сигурно ще е лудница...... пък и си имаме едно любимо типично гръцко заведение в Александруполис, където мислим да си направим почивка от пътя! Hug
Разопаковането на багажа ми е още по-отвратително от опаковането..................... ooooh!
stes, забравих да напиша,че Рая е станала една красива малка дама! Радвам се,че изследванията са добри! Peace

# 156
Здравейте, мадами-сладурани! Grinning
Еййй, тия козунаци у дома нямат свършване. Що килца качих покрай празниците... ooooh!
Включвам се набързичко да пожелая приятно изкарване на irinii и steli-ssd в Гърция! Ще ни липсвате момичета, но очакваме богат снимков материал. Grinning Събирането на багаж май е всеобщо недолюбвано занимание. Но разопаковането на багажа определено ми е по-неприятно.
Марлелка, добре дошла на родна земя! Hug Съжалявам за неприятното пътуване и дано Мария бързичко да оздравее. Сега ви предстоят все хубави емоции. Grinning
stesHug
Много усмивки! Heart Eyes

# 157
И от мен много хубави емоции и приятна почивка на Ирини и Стели! Hug Завиждам ви благородно и чакам после подробни разкази и снимки естествено. Mr. Green
Добре дошла на Марлелка и дано вече Мими да е добре! Hug
На патерица честита годишнина на Тонита и от мен Hug ,нашите станаха 2,а при вас? Laughing
Децата спят и аз ще се опъна на дивана да почина малко,че после ни чакат игри и тичане навън Party
До скоро! Heart Eyes

# 158
Привет, моми4ета!

snezhka-smeshka, как са Ави и Дани? Наддава ли бебока? Казаха ли кога 6те ги изпи6ат? 4акам с нетърпение да се завърне и да разказва и снимки да показва... Поздрави я, ако се 4уете...  Hug

Ние сме все о6те 2 в 1, но пък има и о6те няколко седмици до термин. За сега се 4увствам добре, разхождаме се ежедневно и наистина времето покрай Филип минава неусетно, не както първата бременност в напрежение и страх.  baby_neutral О4аквам другата седица мама да ми дойде на гости за 2 месеца  Mr. Green , за да има кой да се грижи за Филип докато сме в болницата с бебко и тати. / Той 6те присъства на раждането и има опция да остава да се храни или да но6тува при нас/

Поздрави на вси4ки пътува6ти и празнува6ти! Лек път и весело изкарване  Heart Eyes

4ерпя вси4ки по коктейл, за6тото в4ера приятелката ми от Гана е родила 2 моми4енца Аннабел и Изабел... Да са и живи и здрави , малките кукли...

Последна редакция: ср, 30 апр 2008, 18:14 от MariaF

# 159
yoana77, и при нас това е втората годишнина.  Grinning През 2006та мисля, че това беше първата събота след Великден, в която можеше да се сключи църковен брак. А ние (явно и вие) по обясними причини не искахме да отлагаме много  Wink , че трябваше да си купувам нова рокля.
Май на много от нашите септемврийки им предстои да празнуват втора годишнина  Wink  Hug
Пожелавам приятен път и приключения на всички, които ще пътуват във и извън страната!

# 160
ехооо

Хубаво изкарване на Меги, Ирини и Стели, чакаме с нетърпение снимки и разкази  Peace

Добре дошла на Марлела  Hug След първата седмица у дома ще ти мине  Laughing Само дано Мими бързо се оправи  Praynig

Марианка, и аз съм много фенка на козуначета и днес си купих... то козуначеното дупе трЕбе да си го храня  Mr. Green

Снежка, да поздравиш Ави и Дани и от нас   Hug

МариаФ, стискаме палци и за вас  Peace

А и Чочи дано да се е оправила, и ако има възможност да свирне да се видим, ние тези дни сме си тук!

Днес имАх неблагоразумието да не пусна Ивайло на градина и вече съм на черешата  Twisted Evil

Весели Празници!

# 161
Здравейте, мили приятелки!

Благодаря ви от сърце, за поздравите, пожеланията, подкрепата и куража, които ми вдъхвахте!

С Дани сме вече у дома!!! Той е загладил косъм вече. Саши ми изглежда така невероятно пораснал последните 12 дни под топлите грижи на баба. Всеки път като идваше в болницата вършееше ужасно и не траяха дълго визитите. Гушках го, целувах го и го пусках да си ходи.

На 19и април в 2 и нещо през нощта, както си спях почнаха да ми изтичат водите. Много се надявах, че сънувам, но отлично знаех какво ми се случва, защото и със Саши така тръгна раждането. Казах си, о не! Не съм готова да раждам! Бях планирала на следващия ден да ходя в мазето да си избера сак за болницата, че и багаж не бях стягала. Добре, че Саши беше при майка и татко въпросната нощ. Баща ми ме откара в МД. Трябваше да взема бързо и трезво решение в ситуацията относно къде аджеба ще раждам и бидейки все пак в осмия месец реших, че отивам в МД - все пак там са най-добрите неонатолози в страната. Недай Боже се наложеше! Изобщо не бях си и помисляла, че мога да родя през април! На 7 април ходих на фетална морфология, излишна според моя д-р, но казах, че искам свиждане с Бебко. Тогава по изчисления беше 2100. Та поне това ми вдъхна някакво спокойствие. Веднага събудих Любимия по телефона да му кажа пък и да се попритеснява малко за мен - каква съм лоша!

Родих за 3 часа и 15 минути от момента в който ми пуснаха системата, а имах само сантиметър разкритие! На всички наши бъдещи майчета пожелавам също такова леко и бързо раждане.

Ирини ви е разказала останалото.  Днес се прибрахме у дома. Саши само вика "беби, беби" и разбира се, иска да го пипа - засега му давам само да пипа краченцето и да го целува по главицата. Дойде педиатърът ни да види Дани и мога само да се радвам, че детенцето ни е здравичко, макар и мъничко - днес беше 2400 гр. Пристигна, обаче, новина, че в държавата Х има невероятна пясъчна буря и всички полети са отменени! За момент ми призля - поредната доза неведение, но след много тичане и борби на местна почва, все пак утре ще посрещнем нашия Тати, макар и с променен маршрут.

Признавам си, изчетох всичко, но не съм в състояние да коментирам тази вечер.
Накратко, честит рожден ден на ЦветиР и имени дни на всички на голяма патерица!
Добре завърнали се на Чочи и Марлела!
Приятни празнични пътешествия на всички!
Много целувки и прегръдки от нас с Дани и Саши!

П.П. Качих нашата първа снимка с Дани в албумче "Септемврийски каки и батковци"

Последна редакция: чт, 01 май 2008, 10:15 от Ави

# 162
  • Пловдив
 Ави , ужасно много се радвам, че сте си вкъщи вече!  Hug
Наистина те е изненадал бебко, но се надявам вече вкъщи с тати и Сашко да наддава много и бързо и да стане голям и хубав юнак като батко....... Peace
Аз изпратих вече Стенли при баба и деди и от 1ч стягам багаж, а вече толкова ми се спииии.... Tired
Приятни и весели почивни дни на всички и лек път на irinii !

# 163
Авиииии, добре си ни дошла! Hug Толкова ме развълнува... Да нацелуваш малкият бебок и смелият батко Саши! Heart Eyes И незабравими мигове с тати.

# 164
Ави, много се радвам за вас!  Hug Тези малките човечета са много борбени. Да не се притесняваш ни най-малко. Да растете здрави и послушни! Може и малко непослушни  Wink

Моята Мими взе да се оправя по малко. Няма температура, но е много "петниста". Пие си илачите и чакаме подобрение. Взе да се адаптира, но аз все още не мога - ей го, часът е 5.15. Луда по цялата глава съм. Ще пътувам за Стара Загора след 6 часа, не ми се затварят очите.

Момичета, моята годишнина е чак през юни. Аз пък съвсем отнесох положението тогава. Може би щеше да е и още по-късно, но зелената карта не търпеше отлагане. Та навлякох един бял панталон и в шестия месец отидох с трамвай до залата. Беше ми смешно. Сега обаче не винаги ми е толкова весело - живот, каво да го правим, освен да го живеем.

irinii, благодаря за успокоението, но силно се съмнявам да е от ваксините. Мария вдигна изведнъж температура 16 дни след втория прием за Хепатит А. Някой ме питаше за зъби, ма такова чудо от зъби също ме съмнява.

Хайде да пожелая едни страхотни ваканции с много слънце и хубаво време с любимите! Да се преоткриете, момичета!

Аз няма да съм с Нет няколко дни поне, като се върна в София и поуредя нещата си, ще се обадя за сгляда. Ще се радвам много да се запознаем face to face дет' се вика.

Много ви прегръщам и до скоро!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт