На Цветница окичваме върбово клонче за здравето на ОКТОМВРИЙСКОТО бонбонче

• 12 064
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро сладуранки Simple Smile Ама много сте ранобудни всичките. Аз обичам да си поспивам, да ама днес не ми се получи. Още нямаше 9 часа и ме събуди един нахален брокер. Ама как го навиках по телефона, чак на мен ми хареса Wink

# 46
  • София
Добро утро, мамчета!
Как се радвам, че е петък и утре няма да ставам рано за да идвам на работа....... Joy Joy Joy
Имам да се похваля нещо, измолих с триста мъки два дни отпуск от шефа ми....представяте ли си цели два дни, още не мога да повярвам как му се откъснаха от сърцето. Важното е че са точна двата дни между Великден и първамайските празници и ще ми се съберат 9 дни почивка. много съм доволна...... Grinning

# 47
Здравейте момичета.
Gery нямам време да пиша. Успявам само да чета и то не всичко.
Моите страхове в момента не са свързани с раждането. Страх ме е да не се повтори аборта от миналата година. Точно по това време беше.

Поздрави на всички.

# 48
СЕВ честито newsm18  bigdance2 Tada  ura newsm74
И аз се надявам на розови гащи ама не смея да си мечтая каквото дойде нали си е мое

# 49
mylili мииии да ти кажа не знам  newsm78 баба ми е раждала "в светлото комунистическо време" и не знам сега какво е положението.... но някоя от мамите беше споменала, че май все още има такива практики в МД или Шейново.... не си спомням  #Crazy
аз още нямам време да се занимавам със самото раждане... ще го мисля и планирам след юни.... мен всичко ми е след юни, все едно тог #Crazyва ми започва живота  hahaha
аз бих желала да си платя за екип.... но не знам още какви са условията навсякъде... кой доктор искам, къде.... затова така казах.... а ако си избера болница като МД, Шейново, Токуда (малко по-добре), правителствена и др. ако раждам в пиков час, мога да си родя в колата.... а какво остава ако болницата е в западната част на София.... отвратително просто  #Crazy затова съм се сдухала на темата...
trixy за розовите гащи.... ако е само твоята мацка.... ще е най-ухажваната, най-желаната Simple Smile
Сев браво мила, много се радвам.... айде сега ни повлечи крак и ние да си вземем изпитите и да завършим Simple Smile
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

# 50
Аз направо се ужасих от новите цени които се спрягат за Токуда и вече хич не съжалявам че се отказах от там

# 51
  • София
Северинка, пожелавам ти от сърце розови гащи и поздравления за семестриалното завършване. мен ме хваща срам, като си помисля, че не съм се дипламирала още  Embarassed
Еличка, тя няма да е единствената със сигурност, но за сега се радва на голямо внимание на мама срамежливката! Абе да са ни живи и здрави децата.............
Поля75, не се тревожи, всичко ще бъде наред, стискам ти палци!  Hug

# 52
Като става въпрос за упойки аз уважавам само пълната. Не знам обаче дали доктора ще иска секциото ми да е с пълна. Изобщо не мога да си представя как ще ми разпорят корема а аз ще съм в съзнание.

Аз съм раждала със секцио и да ти кажа, няма нищо страшно, не усещаш никаква болка, но пък за мен беше немислимо да изпусна първите мигове на дъщеря ми, чувството е страхотно, не мога да си представя, че бих го проспала този момент (не че някой ме пита каква да ми е упойката, де). Плюс това анестезиолога и лекарите постоянно ти говорят и те разсейват, за да не мислиш за самата операция. Не се настройвай от сега, че е нещо неприятно и гадно...  Naughty... Няма такова нещо.  bouquet

# 53
Благодаря ви за поздравите, момичета! Hug Hug Hug

Мими, аз пък си мисля, че няма нищо страшно да раждаш секцио и да си будна - напротив. Хем не усещаш нищо, хем ще си чуеш първото проплакване на детенцето, пък и те няма да ти дадат да гледаш какво става, слага се някаква "преграда", точно за да не виждаш нищо.

# 54
Добро утро на ранобудните !

Аз и днес се чувствам много зле , носът ми е ту запушен , ту тече като река  и гърлото не спира да ме боли . Пробвах с рецептата със солта и содата , но ефект нямаше и си купих какпки за нос Пиносол и пак без ефект . Най- зле са нещата през нощта , тогава ми се запушва зверски носа и се наложи да си капна капки Ксилметазолин , защото не можех да дишам .

Съжалявам , че ви се оплаквам , но вече ми  писна от тази настинка и направо ми иде да се гръмна главата , защото и тя ме боли зверски .

А пробва ли с капки Euphorbium? При мен имаше много добър ефект.... те са хомеопатични и стават за бременни....

# 55
Я да питам аз някой ходил ли е на Произведено в България? Има ли някакви щандове, от които можем да си набавим дрешки? Много се замислям дали да не отида до там днес или утре..... ако има някоя мама, която вече е минала от там,  нека да сподели....

# 56
Megche, то събитието Произведено в България в НДК ли ще се проведе? Може и аз да отида до там утре

# 57
Добро утро.Северинка честито за изпита.Пожелавам на всички на които им предстои дипломиране успех.Аз това го направих още 2003 г за което се радвам.Аз също за в момента не се притеснявам за раждането, хем че и аз съм страхлива.Много ми се иска да бъда спокойна като дойде този момент живот и здраве .И на мен ми се искат розови гащи ама каквото дойде само живо и здраво да е.
На болничките да оздравяват бързо. Hug

# 58
Megche , не съм ги пробвала тези капки , но ще си ги взема .

Много е гадно , хем болна и бременна !

Аз ходих на произведено в България и на мен лично нямаше нещо , което да ми хареса толкова да си го купя .
Има дрехи за бременни на едно място на 1 етаж  , но нито са по- евтинни , нито са по-хубави , но всичко е въпрос на вкус !
За една разходка става .

# 59
Megche, то събитието Произведено в България в НДК ли ще се проведе? Може и аз да отида до там утре

Да, в НДК е, но май вече е към края си, до неделя е...

Общи условия

Активация на акаунт