При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 947
  • 978
  •   1
Отговори
# 465
Ей сега ходих да пигледна етикета на балсамикото - няма мазнини, но има 30 гр въглехидрати на 100 гр, а една супена лъжица е поне 10-15, не знам дали това ви притеснява, казвам информативно.

# 466
Кри! Виждам, че по случай твоята годишнина е излязъл цял брой на сп."Жената днес" с много хубави статии за нашия режим-НАЙ-ПОСЛЕ  newsm03

# 467
Относно пектина да кажа  Laughing целта му е да направи филм на лигавицата на корема, особено добре действа при гастрити, обира шлаките, създава чувство за ситост, защото набъбва.
Нищо от това не може да се случи, ако се пече, трябва да се употребява сурово, с кис.мляко, прясно или само вода (но е много гадно). след него да се пие мнооооого вода.

Много благодаря  bouquet , ще го взема под внимание Grinning

Пираня , при всички режими и диети, за които съм чувала оцета не е забранен(книгата не е пред мен в момента, но почти на 100% съм сигурна, че се препоръчва) Peace

Кри , честита Дю- годишнина! Успехите ви (твойте и на останалите "стари") са нашата причина да сме тук и да не се отказваме. Благодарности и още много минусчета  bouquet  bouquet  bouquet

kremena , страничка- две преди тази baci  беше написала, че "пшеничните трици са равносилни като ефект на овесените" (почти цитирам Crazy ) Peace . А за лененото семе- на мен ми е много гадно Sick . Някой беше писал,ч е си го дъвчи хей така и аз реших да пробвам. Малииииии, голяма грешка.... огромна.... Sick . Ако слагаш. слагай го вместо 1/2 с.л. трици, така ти препоръчвам. Мен спомена още ме държи на разстояние от шкафа със семето Whistling

bambitoo , ако това, въобще, ще те успокои, и аз слабея бавничко. Но нали знаеш общопризнатата истина: по- бавно, по- добре Wink Hug

# 468
  • Пловдив
Момичета, някой може ли да сканира списанието и да го покаже?

# 469
Поли, ама ти лененото сурово ли го пробва Mr. Green, то се мели Peace и е много вкусно смелено.
Виж ако смелено ти е толкова гадно, не знам.
Разни вкусове, разни хора Heart Eyes!

# 470
Деничката  thumbsup за балсамикото! Аз в началото си подправях салатите с него, защото само такъв има в къщи. И внимателно му бях прочела съдържанието. Нищо обезпокоително нямаше.
После обаче ми донесоха истински балсамико и зяпнах, като видях, че има 3,25 гр въглехидрати на 1 с.л.. и то от захар. Tired То това е 1% от необходимата дневна доза.
Знам, знаам, че не боравим с цифри и калории, самия Дюкан  казва, че може балсамов оцет, моят избор обаче беше да ползвам обикновен ябълков.
Ето този.

# 471
здравейте на вси4ки.малко 6те се отклоня от темата,но искам да попитам за мц.4етох 4е е нормално да закъснее,но с колко горе-долу Embarassed
 newsm78

# 472

ДОБАВКИТЕ:

Оцет, мащерка, копър, лук, чесън, магданоз и всички подправки са не само позволени, но и препоръчителни.

Пираня, Хоп! Не ми трябва книгата Wink (ЗлаВещица  bouquet , все забравям да мажа мерси за корекцията в табличката Embarassed, а дойде време за нова Laughing - вече съм 61, когато ти е удобно да ме промениш, моля Heart Eyes )

# 473
Здравейте  Simple Smile
гала вечеря още не съм направила а и ми се струва невъзможно да я изям  Rolling Eyes
как се справяте в 3 фаза с нея  newsm78 тежко ми се струва
за сега съм включила плод, хляб/и то не всеки ден така съм отвикнала от него/, кашкавал днес ще си правя супа в която ще сложа картоф  Wink

monnnn аз пих карнитин около месец но както  казва Поци не очаквай чудеса   Stop и мисля да не започвам пак с него  Sunglasses
kri честита годишнина   bouquet
vviikkii05 на мен с около седмица но си мисля че може и да не е от диетата след раждането нищо не е както преди  Tired

# 474
мерси kalaka,но аз сам родила преди 6 години,на дали е от това.дано поне да е от диетата. Wink

# 475
Момичета, някой може ли да сканира списанието и да го покаже?
Аз мога, но сега имам страшно много работа. Ако си търпелива до довечера.............. Наумила съм си го и също ще го прикрепа в сайта.

# 476
Кри, ти си моята пътеводна светлина !!!  Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 477
  • Пловдив
Естествено Бачи, цялата съм изтъкана от търпение, не ми ли личи?  Joy  Joy  Joy

# 478
Готово-скан-14 странички Laughing
Който иска да дава мейл.

# 479
  • Варна
Здравейте и от мен днес
Гледам снощи е имало дразнения разни  Thinking
Катя*, честито минусче
КатеДжин, аз ще освобождавам място на пейката на седмичиките - днес вече съм 70 кг. Така, че заповядай  Peace
Фен, мерси. Ти как вървиш ?

Относно списанието "Жената днес", чета в момента и ето на какво попадам:
Цитирам:

" И така до дните между Коледа и Нова година, когато се отвратих от себе си и влязох в подфорума на любимия си bg-mamma с мисълта да си подбера поредното чудо за отслабване след празниците. И.... попаднах на една дълга тема с жизнеутвърждаващото заглавие "Дюканки с палачинки, трици и меса, топим сланинки и кила". А там, на първата страница , заедно с подробни обяснения що за чудодеен режим е този, имаше цял албум със снимки "преди " и "след".Авторката е Лилия Попова и обяснява , че за 9 седмици и половина е свалила 14 кг. Интересно.

Има и още статии , но не съм прочела всичко, купих си списанието преди малко.

Сега пък какъв наплив ще настане към режима. Нищо за ядене няма да можем да си намерим  Wink

Общи условия

Активация на акаунт