При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 947
  • 978
  •   1
Отговори
# 555
Май само аз останах, която не е поздравила нашата Кри...ЧЕСТИТО и БЛАГОДАРЯ!
Бачи,
МАМС, да ти е жив и здрав младежа! Днес да го поглезиш...
Ори Hug, добре дошла при 5-ите! Сместихме се...
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ МАДАМИ С НАМАЛЕНИЯ!Аз си задържаммммммм....
Мама Веси, и аз имам такива сухари и им се чудя доста...Досега са споменавали само бисквити "Хогаренас", че може...Ще чакам да видя какво ще ти отговорят...малко наготово се наместих...
Добре дошли на всички нови попълнения! Успех!

# 556
Всички сте много мили! Благодаря ви много Poli_Woli, Sun, BlackSnake
Даниа, на теб специално благодаря, защото винаги, когато мъцна ме забелязваш, а за виждането - няма проблеми, ще дойда без чувал на главата (Wink не знам защо се сетих за тоз стар виц). Майтапът настрана, много ще се радвам да те видя. Твоите съвети и опит на срещата ми бяха от голяма полза, а и си толкова сладка  Heart Eyes

# 557
Mama Vessi , мисля, че можеш да ги хапнеш вместо филийките хляб, защото са ръжени и освен вода, сол и мая, друго не съдържат.
Нали ръжта не е забранена?!

# 558
Мама Веси, и аз имам такива сухари и им се чудя доста...Досега са споменавали само бисквити "Хогаренас", че може...Ще чакам да видя какво ще ти отговорят...малко наготово се наместих...

Как на готово, нали за това е форума  Hug, да черпим информация една от друга, какви са тези "Хогаренас"? Трябва да пусна гугъла да ги видя? Mr. Green

Mama Vessi , мисля, че можеш да ги хапнеш вместо филийките хляб, защото са ръжени и освен вода, сол и мая, друго не съдържат.
Нали ръжта не е забранена?!

Кейт, писали сме по едно и също време, ами никъде не съм чела за ръжта, не знам да се изкажат старите кучета.  Wink

# 559
  • Варна
Тези бисквитки си приличат на Хогаренас с фибри, струва ми се, че стават вместо хляб.

# 560
Здравейте,мили момичета! От вчера и аз съм със вас т.е. и аз спазвам диетата на Дюкан. Много ми харесват вашите мнения и резултати и реших и аз да пробвам  Rolling Eyes Дано да има резултати и при мен! Ще се радвам да се похваля след 10 дни  Embarassed

# 561
Mama Vessi и аз не съм чела специално за ръжта, но черният хляб е именно ръжен и е доста полезен, а и диетичен, така че лично аз не бих се колебала да хапна от тях.
Единствено внимавай в количеството. Тези бисквитки са като сухар, нали, т.е. грамажа им е малко, но това се дължи на липсата на течност, която се съдържа в регулярният хляб. Съответно трябва да изядеш по-малко грамаж, в сравнение с двете филии пълнозърнест.

# 562
Здравейте Момичета,

аз искам само да се отбележа за сега тези дни не съм се мерила и не знам колко тежа, но утре сутрин ще направя сверка с предположението ми имам още много малко да свалям и тичам в трета фаза

Специални поздрави на свалилите и не се обезкуражавайте Дюкан найстина действа

Успех и воля на новаците тук е много весело

# 563
Кейти, БЛАГОДАРЯ за информацията! Hug  bouquet
Аз по принцип не съм много по хляба и биха ми дошли добре, Да, много са тънки и хрупкави, определно ще внимавам.  Mr. Green

# 564
Здравей,totunia! Искам да те попитам горе-долу колко килограма си била преди да започнеш диетата на Дюкан? Стриктно ли спазваш изискванията и как се чувстваш ? Бих се радвала ако ми отговориш Simple Smile

# 565
Хрисула, изключително ми е приятно да те "видя" Hug Резултатът ти е страхотен!
Възхищавам се на волята ти, и много искам да му натъркаш дружески носа на майтапчията, като това лято се загубиш в плажната му сянка Laughing  bouquet

Перле Hug Не искам да влизам през деня в чата Peace

# 566
  • софия
Здравейте,сладунки! Hug Hug Hug
Кри,мила Hug първото нещо,което видях в темата беше твоето преобразяване.Без изобщо да съм се замисляла да започвам диета и изведнъж-Дюканка. Laughing Бях се примирила с прасешкото ми тЕло(реших,че е наследствено и му отпуснах края),а ти беше тази, която ме накара да стана нов човек!Благодаря за което! newsm20Честита ти годишнина! newsm51
Ориииии,душооооооо,жестомимичният пост мноооооого ми хареса! smile3521
Браво, smile3501 на всички с минусчета.
Кураж newsm10 на инвеститорките.

Режимничка съм си,слушкам и Щото слушкам,мъжОтО ме зарадва с нова кола. smile3502похвааааааал.От другата седмица,ще си возя заслабналото Д в Пежо 308. newsm44

# 567
Здрасти всички и от мен. Отбелязвам се днес с - 0,500  Party

# 568
Здравей Галя,
първо искам да ти пожелая много успех в диетата и много минуси.

Аз съм на режима от 02.01.2008 г. стартирах от 73 кг. в момента съм 56-57, спазвам го абсолютно стриктно т.е. ям колкото ми се иска, но само от позволените от Дюкан храни в количество в което да се чувствам заситена и пия минимум 1.5 литра вода не ден както е по книгата

в ударния етап свалих около 3-4 кг. не съм много сигурна вече като продължителността която направих беше 7 дни
и после 5 протеини и зеленчуци на 5 чисти протеини и горе долу на седмица свалях по кило

Ако имаш въпроси насреща съм

Хрисула и аз искам да те поздравя за резултата това е само началото а до морето има мноог време ще му натриеш носа на сладура шегаджия

# 569
  • Варна
Здравейте  Hug
Мама Веси и Кейт, нали правите разлика между "черен", "многозърнест" и "пълнозърнест" хляб  Naughty За 3 фаза са 2 филийки пълнозърнест хляб

Общи условия

Активация на акаунт