При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 947
  • 978
  •   1
Отговори
# 570
Кри Честита годишнина Hug  bouquet

# 571
Кри честита годишнина още дългиииииииии години заедно

Славе колко много си свалила браво и честита нова придобивка ще вееш коси през прозореца

# 572
totunia,благодаря за подкрепата  newsm20 Ще давам отчет пред всички,за да имам стимул  Embarassed Вчера започнах от 82,6 кг. Успех на всички  newsm10  newsm10  newsm10

# 573
  • Пловдив
Мама Веси, подкрепям Креми. Само да допълня без да претендирам, че съм много компетентра, че Дюкан от зърнените произведения разрешава:
 - овесени трици, които могат да се заменят с пшенични до 3 лъжици на ден
 - 1 лъжичка царевично нишесте за сгъстяване
 - 2 филии пълнозърнест хляб на ден в 3 фаза
Никъде другаде не се споменават други брашна и произведения от тях. Поне аз нямам спомен  Embarassed

# 574
Здравейте  Hug
Мама Веси и Кейт, нали правите разлика между "черен", "многозърнест" и "пълнозърнест" хляб  Naughty За 3 фаза са 2 филийки пълнозърнест хляб
Благодаря за забележката. Трябваше да уточня, че в съдържанието на бисквитките пише пълнозърнесто ръжено брашно. Следователно не би трябвало да има проблем. Разликата с пълнозърнест хляб е в количеството вода.

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 18:08 от Кейт

# 575
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ооооооо, Хрисула откога не съм те виждала  Hug

Забележителен резултат! Сигурна съм, че ще го шашнеш "стимула".

Славеее, честито ти Пежоооо. Да си го караш все към хубави места, морета, СПА курорти, туй-онуй.

Тотуния, успех в достигането на 3та фаза!

Целувки и лека вечер момичета!  Hug  bouquet

# 576
  • Universe
Привет, дами

Поздравления за търпението, усилията и успехите на Кри, а най-вече за съдържателните й постове  

Въпрос - някой пие ли протеин на прах newsm78 newsm78 newsm78, моля да споделите отзиви Praynig Praynig Praynig

За спагетите - извадка от книгата   "Две порции нишестени храни седмично - макаронените изделия са най-подходящата за момента храна,Така че яжте макарони на порции от по 200 г, но избягвайте да им слагате мазнина. Можете да добавите малко пармезан - той не е толкова мазен и има по-пикантен вкус. Италианците знаят какво правят." Т.е. вместо мазнина - пармезан ,а от там насетне - всичко режимно Peace

Аз иначе кротко си инвестирам, но искрено се надявам, че до края на седмицата ще падне още едно килце - на мен пълнолунието добре ми влияе.

Да се изкажа по отношение на теста -  Thinking не съм сигурна в ефективността му, лично мнение Wink Поредната машинка за пари  Outta Joint Outta Joint Outta Joint

На всички една  - голямаааааааааааа !!!

# 577
  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря Ви Креми и Вещи, опитността си казва думата. Напълно ви се доверявам. А може ли да ми дадете някоя снимка как изглежда пълнозърнестия хляб  Embarassed, ужас моя мъж във фабрика за тестени изделия работи, а аз какво въпроси задавам, добре че не чете.  Praynig Мисълта ми е, че тук има най-различни видове хляб и въобще си нямам на представа кой от тях е пълнозърнест.  Embarassed

# 578
  • Universe
За Mama Vessi  и за всички, на  които им е интересна разликата между пълнозърнест, многозърнест и целозърнест хляб

http://www.bb-team.org/articles/1437/

Най-ценното брашно за любителите на пълнозърнестите хлебни изделия е тип 1850, познато като пълнозърнесто брашно.

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 19:02 от lenny_pld

# 579
Mama Vessi ,
Не се влияй от снимките, а чети съдържанието. Whole Grain Flour означава пълнозърнесто брашно. Трябва да е от един вид зърно, а не многозърнестите, които съдържат какви ли не семена.
Не трябва да съдържа захар и/или царевичен сироп.

# 580
Най- сетне ви изчетох newsm44

КРИКРИ мила честита годишнина. Ти си стимул за много хора да се справят с проблемните кг., те всички изпращат към теб огромно количество позитивна енергия, нека тя да те крепи докато приключиш режима. Целувам те и те поздравявам за търпението и упоритостта която имаш   remybussi newsm51

Hrisula Поздравявам те за чудесните резултати. Имаме много килца за сваляне и вярвам че с подкрепата която блика от форума ще успеем   bouquet
Тук е момента да благодаря на всички Дюканки, че са толкова насърчителни newsm51
Аз най- сетне след няколко дневно задържане (пред МЦ) свалих 900гр. newsm44 newsm44 newsm44, на крачка съм от -10кг. за 1м.   bigdance2 На 24-ти ще дам пълен месечен отчет Mr. Green

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 19:04 от tan4eto83

# 581
Въпрос - някой пие ли протеин на прах newsm78 newsm78 newsm78, моля да споделите отзиви Praynig Praynig Praynig

Дюкан не препоръчва редовното използване на сух протеин Naughty, може само инцидентно в протеиновия четвъртък Peace
Пише още че редовната му употреба води до булимия и вечно вариране на килограмите. Ти си решавай Peace

# 582
  • Universe
tan4eto83 , благодаря за отговора Peace  - запозната съм с предимствата и недостатъците на протеините на прах според книгата?

Интересува ме, има ли някой от нашата чета, който реално да ги е ползвал /вид, марка,чистота, честота на прием и.т.н./ и да сподели личния си опит Praynig   Praynig Praynig   / с теорията донякъде съм се справила Wink  /

# 583
Здравейте!
Вчера си направих течен шоколад с Дюкански продукти,бишкоти и крем карамел!Направо ммммммммммммм..................
Почти 4 мес съм на Дюкан,за първи път ям сладичко!Толкова ми се услади ,че днес нямаше и следа от теч.шоколад!Дали е вредно според вас,трябва ли с мярка да се похапва,дори и да е позволено?По колко гр може на ден?
Малко съм уплашена от себе си Embarassed

Е никой ли не ме забеляза? Cry
Много исках някой по-компетентен да ми отговори! Rolling Eyes

# 584
  • Universe
Здравейте!
Вчера си направих течен шоколад с Дюкански продукти,бишкоти и крем карамел!Направо ммммммммммммм..................
Почти 4 мес съм на Дюкан,за първи път ям сладичко!Толкова ми се услади ,че днес нямаше и следа от теч.шоколад!Дали е вредно според вас,трябва ли с мярка да се похапва,дори и да е позволено?По колко гр може на ден?
Малко съм уплашена от себе си Embarassed

Е никой ли не ме забеляза? Cry
Много исках някой по-компетентен да ми отговори! Rolling Eyes

ninnа newsm78 newsm78 newsm78 не зная продуктите, които си вложила, но, ако всички са режимни и позволени, ограничението ще е само за триците, които са 3 с.л./дневно .
От личен опит да кажа, че консумирайки неща с подсладител /при мен това е обикновено разтворима напитка/ - не свалям. И други дюкеси намалиха подсладителите и Колата-лайт.
 Peace  Но Дюкан ги разрешава, пък и всеки организъм е строго индивидуален.

П.П.  #Crazy Надявам се, че бишкотите  са били  тричави  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт