Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да закупя царевично нишесте и как изглежда опаковката му?
Кога може да се консумира хлябът от овесени трици и кисело мляко?
Как мога да се насладя на Великденската трапеза, докато съм във втора фаза на диетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да закупя царевично нишесте и как изглежда опаковката му?
-
Кога може да се консумира хлябът от овесени трици и кисело мляко?
-
Как мога да се насладя на Великденската трапеза, докато съм във втора фаза на диетата?
-
Какво представлява царевичното нишесте и къде мога да го намеря?
-
Какво е царевично нишесте и за какво се използва?

Според него нямам нужда от диета, пък и нямало на кого да се метна дебела( майка ми е в момента с 10кг по-лека от мен, а в началото на режима имахме 22 кг разлика, иди му обяснявай! Грам представа си няма колко сериозна е нашата работа и колко са строги принципите ни!) А скандалът не е късно да му го спретна и днес, че вчера нямах сила 
Дано се запази това отношение.
? Или бъркам символчето в профила ти
да си приказвам. А на плажа, ще страня от теб, че ще изглеждам много дундава. Я глей с колко килца те "бия". Та за това ще търся някой, който по-големшка сянка ще хвърля, че до него да изглеждам убава. Тези дни ми разказваше една приятелка, че сестра й се омъжила за някакъв сумист 160 кг. и веднага я питах сестра й дали ще го даде само да се поразходя с него насам-натам
А скумриите, Цоци, по-добре да се пазят от нас, че да не ги заръфаме по навик
Аз не съм толкова добронамерена, да си призная
Особено ако забележа един-единствен пакет извара на щанда, например 

. Аз правя така-когато ми се дояде нережмна храна се обаждам на една Дюканка-сьфорумка и си говорим надьлго и широко. След разговора се чувствам по-самоуверена и не посягам кьм нережимното. Снощи говорихме 25 мин по телефона