При Дюкан няма калпазанки, а яки мацки - фиданки - 98 тема

• 35 942
  • 978
  •   1
Отговори
# 705
МАМS, То_ни, Sun ..благодаря за повдигащите самочувствието ми ...поздравления
kremena labello ...БРАВО МОМИЧЕТА ..вие сте истински герой Hug Hug... да победиш изкушението си е истински героизъм
Just_VANIA,  добре дошла  bouquet
Благодаря за инфото относно лененето семе ...почвам го от днес ... да съм в пълна гама "полезни " храни и добавки ....ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ още малко и като се снимам ще ми се появява ореолче около главата ... и крилца "ангелски" чакам да почнат да ми никнат ..... аз винаги съм била "ЛОШО МОМИЧЕ" .... че нали добрите момичета отивали в рая ...а лошите където си поискат, пък аз обичам 'свободата на избор" .... а сега ...не пия алкохол, не се тъпча с .....( няма да изброявам ) .... че даже седя и бачкам като "пчеличка" .... ( не помня от кога не съм заформяла купон и не съм правила "неща които майка ми не би одобрила" ) ....
Hrisula   Laughing Laughing............ ако и твоята уста не спира да работи постоянно ( аз почти не млъквам даже мъжа ми казва че и на сън говоря ) ...наистина бягай от мен на плажа (иначе няма да се доредиш дума на кажеш )  ..иначе ..сме си лика прилика в категорията ...и секси бански ще купуваме от един щанд ... ииииииииииии дръжте се "скумрии " идваме "покрасивелите дами с ум в главата "

# 706
Вани ник, много ще се радвам да се видим!  Hug Ще чакам да се обадиш и Нелката ще дойде сигурно.  Party
Ваня, добре дошла и успех!   bouquet Доста яйца са това за 1 ден. Махай жълтъците поне на половината.  Peace
Моннн,  Hug
Кременка, ммм, как ми се доядоха пилешки сърца.  Hug
МAMS,  Hug

# 707
Тони, ама тва сериозно ли? Shocked Дето ти тикнал мъжо боМбоМ ? Ъ-ъ, аз гати скандала бих спретнала tooth

Сериозно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Той от любоФ, че не беше ме виждал от седмица  Joy  Според него нямам нужда от диета, пък и нямало на кого да се метна дебела( майка ми е в момента с 10кг по-лека от мен, а в началото на режима имахме 22 кг разлика, иди му обяснявай! Грам представа си няма колко сериозна е нашата работа и колко са строги принципите ни!) А скандалът не е късно да му го спретна и днес, че вчера нямах сила  hahaha

Сега и най-прекрасните торти не са в състояние да ме съборят, даже не мога да се позная. Преди душата си продавах за сладичко. Режимните вкуснотийки са ми достатъчни! Само като си представя парчето торта, гъмжащо от калории и мазнини ...  Sick Дано  се запази това отношение.
В магазините като пазарувам, като ми попадне пред погледа количка с "нашите" провизии, чувствам човека като съзаклятник, много е готино  Mr. Green

# 708
Just_VANIA , добре дошла и от мен  bouquet . Защо ми се струва, че още кърмиш newsm78 ? Или бъркам символчето в профила ти Embarassed ? Ако е така, има кърмещи майчета тук, с които можеш да се консултираш не само за яйцата (сещам се за duhi_puhi) Hug

# 709
Здравейте момичета,
Влизам на бързо да ви видя как сте, че пак имам доста работа и не ми остава време да ви чета задълбочено. Само хвърлям по едно око на последните странички.
Аз съм по режима, карам си трета фаза. Качих около 800 гр, но пък утре ми е протеинов ден, а и мисля да огранича хляба -май две филийки ми идват в повече. Ще го спра и без това вече свикнах да ям без хляб.  
спорта още не съм го започнала за мой срам  Embarassed, но обещавам да се поправя.
Добре дошли на всички нови и успех с режима Simple Smile

# 710
Ей, Цоци, убиваш ме  Joy Joy Joy И аз доста приказвам, но на сън не знам. Какво да направя като съм си интересна, а и обичам с енетелегентни ора  Wink да си приказвам. А на плажа, ще страня от теб, че ще изглеждам много дундава. Я глей с колко килца те "бия". Та за това ще търся някой, който по-големшка сянка ще хвърля, че до него да изглеждам убава. Тези дни ми разказваше една приятелка, че сестра й се омъжила за някакъв сумист 160 кг. и веднага я питах сестра й дали ще го даде само да се поразходя с него насам-натам  hahaha Joy hahaha Joy Joy hahaha Та сега чакам отговор  smile3533 А скумриите, Цоци, по-добре да се пазят от нас, че да не ги заръфаме по навик  Joy

То_ни, и аз съм като теб. Не искам и да чуя за нережимни неща. Снощи бяхме на гости с тежка софра, а аз си пийвах водичката и си хапнах няколко варени яйчица. Чудя си се, не бях такъв човек. А като отида да пазарувам доста често с едни и същи хора се бутаме пред изварката и млеката 0,1%, та вече любезно и съзаклятнически си се усмихваме.

# 711
Мила, ако всеки дне показваш подобни " вкусотии", ще мина и без обяд.  Laughing

Ваня, добре дошла! Стиска палци и чети колко се може повече, за да се стимулираш. После, като тръгне да намалява сланината, ще ти е гузно да зарежеш диетата.

Преди време имаше една мама тук. Казва се Pepi и е от Шумен. Тя ни заряза, но сега е в София и пихме кафе заедно. Направи ми комплимент, че съм заслабнала. Много съ ИЗрадвах ша знайте!
Тя обеща да се завърне в редиците ни Laughing

# 712
Добро утро момичета  bouquet!
Страшно съм заета и не мога да седна да ви прочета като хората и да ви пиша поименно.
Поне още седмица - две ще е така.
Иначе източих 800 гр вода за 1 ударен ден.

# 713
В магазините като пазарувам, като ми попадне пред погледа количка с "нашите" провизии, чувствам човека като съзаклятник, много е готино  Mr. Green
Верно ли? Sneaky Аз не съм толкова добронамерена, да си призная goodandevil Особено ако забележа един-единствен пакет извара на щанда, например  Twisted Evil hahaha

А за мъжете ни....Уф... Моят ме пустосва нещо сутринта, че съм била само кокаляци вече, аз му казвам, че ще минавам в трета фаза скоро, той вика "а, начи пак ще си ядеш нормално" Tired
Викам му "щом така тълкуваш нещата, значи да, ще ям нормално вече, досега ядях като луда, сега като нормална почвам Joy"
Хич не са наясно, ама не ща и да е, че той едно нещо да научи и става ултракомпетентен и не може да се приказва с него. Така навремето разбра разделното хранене покрай мен и после на едно гости започна да ми обяснява, как не можело да ям картофи с млечен сос, та щях да го бия Grinning

# 714

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 14:12 от baci

# 715

Може пьк по-бьрзо да отслабнеш  Joy

# 716
  • в белята
Здравейте на всички дюкеси тук.Надявам се да ме приемете във вашата групичка защото по принцип имам огромна нужда от подкрепа когато пазя диета.Преди един месец се опитах да карам на тази диета и изкарах 10 дена етап 1 ама когато трябваше да почна етап 2 се провалих.Ех ако имаше тогава някоя от вас да ми натрие сол на главата сигурно нямаше да е така и сега да съм по-близко до заветната цел!!!!Аз съм висока 1.60 и тежа 73 кг след бременността а след близо 3 месеца ще ходя на много важна сватба и искам да изглеждам перфектно или поне с 15 кг по-малко newsm03
Стискайте палци и ударете по едно рамо за подкрепа от днес започвам Praynig

# 717
Hrisula ..... специално заради теб ...и "великите ти кила " сега разгледах снимките ...милаааа в теб има толкова чар ..и усмивка ... че чак аз се 'загледах " в нея ... имам един колега ( горкия много му е слаб ангела ) та той казва като ми подмята ( по навик майтап да става ) разни "оферти" ... че мъжете не си признават но първите 5 минути гледат гърди бедра и фигура ...в една жена ... после надделява инетелекта иииииииииии най вече ЧАРА ...
сега като гледах снимките ....та стигнах до извода БРЕ ВСЕ ДАМИ С МНОГО ЧАР ... и сега се борим за първите 5 мин от мъжките погледи ....или да бъдем изгрени борим се ...да можем самите ние да се харесаме ..та като се погледнем в огледалото ( даже и в онова в банята дето сме без дрешки) ...да се гледаме с "усмивка " и самочувствие
Орелия     а относно съпружеските половинки и техните коментари ...на моя съм му казала "коментари не търпя настрой се ...за дълго време ... диетуване ..." той в началото ми се смееше и казваше "абе знам ги аз твоите диети ... седмица две максимум месец "....сега откакто минах един месец ... нещо няма коментари ...че всяка вечер загрижено пита " а за теб какво да сготвя че за нас съм направил .... и знам че ти няма д аго ядеш "....с две думи чак моя домашен любимец ... загуби дар слово ...
bubalanak.... хубаво е че си си взела поука ..но моя съвет е ..не си поставяй за цел да изглеждаш добре за някое оределено събитие ..по добре си реши че "искаш да се харесаш самата ти ".... а сватбата ...я имай като някаквъв начален стимул ...за старт ..

П.П ....Вещи голям си подстрекател  Grinning....аз само "тайничко" споделих че кантара ми е преборил 90 кила ... и варира между 89,1 и 89,6 ...и ти кога успя да ме туриш в табличката че и даже с по малката цифра ...........сега няма мърдане ... ако трябва кантара ще изям ...ама ще държа резултата

# 718
bubalanak Добре дошла  welcome. Аз правя така-когато ми се дояде нережмна храна се обаждам на една Дюканка-сьфорумка и си говорим надьлго и широко. След разговора се чувствам по-самоуверена и не посягам кьм нережимното. Снощи говорихме 25 мин по телефона Embarassed ,обаче поне на мен помага. Пробвай и ти. Говори с някой сьмишленик и ще ти е по-лесно. Hug

# 719
bubalanak, добре дошла! Амбициозна цел, добър мотив, пожелавам ти успех! Само кажи, че не си на 15, не питай може ли семки и не казвай "не ям месо"  Simple Smile Peace

О-о-о, Цоци, ма чак те и питат какво искаш, няма такива филми у наше село. Не му досаждам с тръшканици за яденета, пазаруваме заедно от големи вериги, всеки си слага в количката каквото му трябва и така. А относно диетите ми - свикнал е, затова и си ме обича дебелшка - "знам, че ще смъкнеш рано или късно", тва е коментара Rolling Eyes
Идеята сега е, да няма повече диети. Но в нищо не мога да се закълна.
И всъщност не отслабвам заради мъжа си. Как пък не Crazy

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 14:25 от Орелия

Общи условия

Активация на акаунт