Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са симптомите на гнойна ангина и как може да се облекчи болката?
Какви са препоръките за облекчаване на сърбежа, причинен от кандида?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са симптомите на гнойна ангина и как може да се облекчи болката?
Гнойната ангина може да се характеризира със симптоми като болка при преглъщане, висока температура, подути лимфни възли и общо неразположение. За облекчаване на болката могат да се използват гаргари със сода за хляб или препарати като цитросепт или биоцитрин. При наличие на тежки симптоми е необходима консултация с лекар.
-
Какви са препоръките за облекчаване на сърбежа, причинен от кандида?
-
Какви са симптомите на водно бебе и как може да се подпомогне здравето му?
-
Какви изследвания трябва да се направят по време на бременност и какви са нормалните стойности на хормоните?
направо ми идеше да вия
... аз си правя външна промивка.според теб и вътрешна ли трябва?
!
Аз вече окончателно реших да сменям докторката си , та по тоя повод попаднах на мъжко
. Абе аз за себе си се отказах да ходя при нея .
Верно,че на мен стреса ми оказва голямо влияние,имам си едни който искат да ме вкарат в лудница над нас,че даже вчера едната казала на мъжат ми,че щяла да ме бие(жена с две деца едното на 22 а другото на 18)щото съм и направила забележка
лудница,да видим лошотията дали ще ми го даде
.
Оправиха ми настроението!!!! и намерих на някой познати от тук момичета половинките - на Моренка, на Мамма, на Тея, DeianaZ, Хера, venera26, Bubolina , Karmen_Mery, Deq и др. , а най- ми хареса: