Уханни топли козунаци,месят варненкИ за малките юнаци

• 14 898
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • The new Earth
Момичета,моля ви погледнете тази тема,ако можете да помогнете!

Търси се спешно кръводарител

# 136
Момичета,моля ви погледнете тази тема,ако можете да помогнете!

Търси се спешно кръводарител

много съжалявам ,аз съм кръвна група  B  но с положителен резус фактор.Сигурна съм ,че ще се намери човек с отрицателен фактор/то е по рядко срещана група/.Стискам палци Praynig Praynig

Саши Heart Eyesбраво на малкия Саши..расте и хубавее..все така да е бебчо сладък Praynig  bouquet

Отивам да зяпам тв-то ..до утре милички Simple Smile

# 137
Благодаря ви много за поздравите  Hug
Аз също мисля, че на 7 месеца е малко раничко за домат  Peace
Стискайте палци да не ревем много на кръщенето в неделя  Praynig
Весели празници на всички  Crazy

# 138
Съжелявам, аз съм А положителна. Sad
 Insatiable , сори, видях каква глупост съм написала, но веднага ще обясня. Embarassed Понеже си писала в рими, незнам защо те обърках с Гвендолин. Извинявай, разбира се, че знам, че чакаш бебче! Embarassed
di_ , всичко ще мине ок! newsm10
Айде милички, лека вечер!

# 139
аз съм 0+ неставам  и аз ще разпитам за В-,дано бързо с енамери донор Praynig

Саши много сте пораснали baby_neutral

# 140
  • The new Earth
Намерени са кръводарители. Peace

Здравейте, благодаря за отзивчивостта, разбрахме, че са намерили донори и в момента оперират момиченцето... Явно остава само да се молим.
Поздрави

# 141
И аз съм с обърната матка но го разбрах на първия преглед когато вече бях бременна. Тогава научих колко е "трудно" да забременееш при това обстоятелство и колко опити и пози трябва да се менкат и въобще трудна  и тежка задача. При нас стана от първия път като по филмите - правиш секс и хоп бебе. Може би точно щото не сме знаели, че ще имаме проблем със зачеването  Simple Smile.

Ние също сме при д-р Бакалова на Баучер - като изключим вечното и презастраховане с изписването на антибиотици съм много доволна - даже от тази година ни е личен лекар - на мен и съпруга ми. Засега нямаме оплаквания - колкото пъти се е налагало е давала направления. Другите доктори обикновено почват да се пазарят и се правят на специалисти по всичко - "няма нужда да ходиш на ендокринолог ето ти тук едни хапченца и ела след 6 месеца пак тогава ще видим" - това ми го каза бившата ни лична лекарка - добре че имам позната ендокриноложка че ме пое жената - имам проблем с щитовидната жлеза - ниско ниво на хормоните - за 6 месеца ме оправи и сега съм си ок

Айде че много дълго стана

Има ли желаещи за морската градина днес - ние като си вземем кухнята от цар освободител и ще сме цял ден там.

# 142
Добро утро Simple Smile

Много с ерадвам 4е са намери ли донор,данов си4ко е да е ок Praynig

В морската по4ивните дни съм с мъжо,не ме брой те Peace

# 143
  • морето и сините вълни :)
хай от мен мацки
и мен не ме бройтъе в морската и аз съм с мъжо..и

оххх начи тея зъби ми разкйазват играта тотално #Crazy
ве4е бактисах с тях
в4ера имаше лека Т но нищо обезпокояващо

за сметка на това пък ходим Mr. Green
държа го за ръчички и нашия ходи гордо  гордо,крачи като войник няма тън мън bowuu bowuu

времето е много смотейшън гледам Tired
след малко отивам да боядфисвам яйца.да се клепотя
и утре бам бам да има да строшите на мъжо яйцата hahaha
айде лек ден от мен  bouquet

# 144
Добро утро! Laughing
Ани-Бани, ти се показа, бе мила!Тоя мъж съвсем ти взе акъла, я кажи ти от зъбите на Влади ли не спиш или от други работи? smile3521
Това в кръга на шегата, дръж се малко остава, скоро ще е само спомен- зъбите де!
Дидка, четеш ли? Кога ще пишеш най- накрая? Hug
И аз мисля да съм в Морската, щото майка ми прави козунаци и е крива като кисела краставица, като че ли аз съм виновна, че не се вдигат. Та както и да е- в къщи не се трае, към 12 ще съм в Морската.
Тони6а, боядисваш ли вече? Спа ли патето тази нощ?
Отивам за памперси и мляко #Crazy Пак ще се разделя със солидна сума от портфейла /картата/ си. Ама кво да праиш, 5500 бебче, как се става? Grinning

# 145
ей, Сашии, тъкмо ме фърли в размисъл на коя пейка до нас си седяла
като никоя от мамите до нас не приличаше на теб  Joy
ама споко де, ще се видим някой път..
я да ида да видя яйцата дали врат..
аз днес ша ги боядисвам, щото като ги боядисам и вече искам да се чукам  Joy с тях де  hahaha
и затуй в последния момент...

моя пак работи..големите манги изкарва, мда...
ама май утре ще е мой моя герой..
а днес из морската с 2 колежки ще се покажа
ама къде точно ще се подвизаваме не зная
че едната не ме е виждала с това шкембе
и иска да ме види преди да стана топмодел  Joy

а снощи бяхме на Старо село - кръчмето
и бебока се разденса във шкембето
влече го явно сръбското - бащичко
отрано го закърмваме с всичко  Joy

# 146
  • Варна
Здравейте,

Минавам да ви пожелая Весели празници! Добре да си починете и да нацелите най-здравото яйце.  easter

Аз сега ще боядисам малко яйца и после ни чака път. Отиваме малко да си починем от града  Mr. Green

И дано е слънчево тези дни Simple Smile

# 147
Здравейте и от мен Hug
От днес да Ви пожелая весело прекарване с любимите хора на Великденските празници и силно да нагушкате своите великденски зайчета Heart Eyes
За педиатър питаше някоя бременна мама - ние сме при Тунчева. Ходим само при нея за ваксинация. За друго и нямам вяра. Пресен пример - отиваме с разстройство, температура и оп - антибиотик и то какъв - 30% странична реакция е разстройството, при условие че ние сме така. Добре че се консултирам с частен педиатър да ми отвори очите за някои неща(за които съм пропуснала да си ги отворя тук  Peace). А също и захранване със сокче ябълка, пропуск да ни предпише Вит.Д навреме като малки бебоци и още и още. Не ми се занимава да я сменям, защото за мен съм намерила педиатъра, на който вярвам и е на частно, така че няма смисъл.
 Hug от нас

# 148
  • морето и сините вълни :)
ааа Саши тука сам бе Hug Flutter
просто мЪ мързунти нещо...а тея зъби..тяхната семка значи Sick #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

то де да беше да не спя от другото Flutter Flutter Mr. Greenа а то остава ли време за другото.Е н а от рано сабхлям съм са метнала #Crazy #2gunfire

айдееее утре ше му счупя яйцата на моя hahaha Twisted Evil

# 149
  • Варна
аз сварих 20 яйца, 10 се спукаха  Tired само дето си играх и си оцапахсъдовете Close
добре че баба ми даде 20, не че те половината не са напукани, ама криво-ляво 20тина яйца събрах  Joy свекитата и зълвата са на село... а нив довечера сме канени в кръчмата при баща ми...какво ще правим с детето...голямо празнуване ще му ударим общо взето  Rolling Eyes
весели празници на вас! пък ние ще му мислим  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт