Отговори
# 225
Момичета преди да ви пожелая лека вечер,искам да ви пожелая весело изкарване на празниците!Да си починете много добре да се сборите с яйцата и всичко най най.Ние ще празнуваме със свекитата,а те са далечко и няма да  ни има през празниците в къщи така ,че ще ви видя чаак като се върнем Peace.Утре ще стягам багажа и няма да имам много време та реших от сега да ви пожелая само хубави работи да ви спохождат.Аз си имам и 2 именнички баш на Велик ден (дъщеря ми и свекърва ми)така ,че за мен празника е двоен освен това кръсницата на дъщеря ми има и рожден ден и тя работата стана дебела Mr. Green
По повод килограмите не се плашете както каза mimisofia,има и по тежки случаи от вас(имам предвид себе си),ама ген кво да се прави
А ако някой има идея за подарък  да сподели,че вече съм изчерпана от към тая част и нищо не ми идва наум още повече когато купуваш на човек ,който си има всичко тогава е най -кофти ама се налага Mr. GreenУтре само ще надникна дали сте споделили някоя идейка ,ако не незнам какво ще правяаааааааааа smile3511 smile3514
Хайде лека нощ вече от мен бай бай

# 226
Здравейте мами!

Само да ви кажа, че съм жива, въпреки че не влизам тук... Почти съм се възстановила от гадния вирус, но стоенето пред компютъра все още не ми действа добре. Надявам се скоро всичко да е ОК! Хайде, само хубави новини и да се пазите!
 Hug

# 227
Браво! Аз определено се чудех няколко дни, но се надявах да си заминала за някъде и да нямаш нет  Grinning

# 228
Добро утро от мен  Hug
sisanka ауууу колко сте голееемииииии, искам и ние така  Laughing ама чак на 13-ти на ФМ и на 15-ти на ЖК  Crazy
няма да издържа до тогава.... толкова ми е любопитнооооооуууу
mimisofia и мен цял ден вчера ми придърпваше и от двете страни, и ме болеше коремчетоо.... явно е нормално... и другите мами казват че сега матката растяла Simple Smile
feel_u точно се чудих какво става, но и аз като Krusteva си мислих цхе сте при свекито и че почиваш качествено и се оправяш:) дано е така  Hug
shareez  newsm78 за кръстницата на детето ли?  хмммммммммм аз също напоследък съм много изкукакала по отношение на подаръци.... винаги можеш да подариш нещо "ненужно" да украсява къщата... но трябва да си познаваш човека... аз като знам хобита и страсти на приятелите и гледам да е свързано с това  newsm78 знам ли... също е готино да подариш ваучер за масаж и спа Simple Smile много е готино Simple Smile

# 229
  • София
Добро утро и от мен   bouquet
Днес таками се спи, че се проклинам защо не се обадих сутринта, че няма да идвам  Confused
Поразмина ми уж от вчерашните лоши впечатления от лекарката...ама като дойдох на работа и разказах на колежката (която е също бременна,но още не знаят другите в работата  Wink ..а имаи още една ама за нея и аз не трябва да знам че съвсем е тайна, но знаете каке  Mr. Green ) пак се ядосах..както и да е...ето- забравих каквощях да ви кажа  Embarassed
като се сетя ще пиша  Rolling Eyes

аааа- да - вчера питах,но никой нище не каза - има ли още някой с домашен любимец и ако да нека сподели какво са му казали докторите и как са се държали  Praynig

# 230
Добро утро и от мен Hug
Аз чакам да дойдат майсторите за изолацията да им дам пари и после мисля да ходя на гости на мама Laughing

# 231
  • София
Добро утро, тумбачета!Днес е петък - супееееееееееееер, идват празници и почивни дни!
Снощи бях много изморена, нещо ми беше и криво и реших да почета малко Смешно ли е раждането, ейр няма такъв смях, казвам ви смяла съм се с глас и сълзи ми течаха от очите, милото горкия ме обяви за луда...
feel_u, и аз се чудех къде се изгуби, оправяй се бързо  Hug
shareez, весели празници, а като гледам при вас са много и вси хубави! За идеята за подарък се присъединавам към Еличка за ваучер за спа процедура. Подарявала съм и на мен са ми подарявали, мисля, че няма жена, която да не се разтопи от кеф ако някой и подари такова глезотиика.....
Maria D, не си само ти сънлива днес и аз съм така, стискай зъби после ще почиваме!

# 232
Добро утро.
Да докладвам за снощния преглед... първо чаках час и половина, докато вляза, ужас много опашка, много нещо...
Но като влезнах и легнах и видях бебчо на екранчето и се успокоих, доки каза, че сме пораснали много, успя да измери крачето (бедрото - не запомних  Embarassed) е с големина 36 мм, което написа че отговаряло за 16,1 г.с., а главичката е 19 мм, което пъкк отговаряло за 15,6 г.с., не знам откъде идва това размианване, но предполагам и че измерването не е чак толкоз прецизно.
Бебо се обърна по глава два три пъти или клоунче ще го правим или гмуркинче)))
Тръгна да ми предписва продукти а HIPP, но аз й казах че съм си взела едни витаминки на Doppel Herz и като ги прочете, каза че са добри и тях да си ги пия до следващия преглед... и тъй като в тях се съдържа фолиева киселина, спирам да я пия отделно.

Тази вечер ще съм на ЖК и ще водим таткото с нас... досега не е виждал бебо, дано не изпоприпада  hahaha

# 233
  • София
Ина, 36 мм главата, а 19 мм бедрото newsm78 на бебка главата и също беше 36 мм, а бедрото 23 мм, за това се чудя!!!!!!!!!!!!!!!
Иначе ехографите винаги показват разлика - +  няколко дни, това е нормално и да не те притеснявай!
лелелелеле, довечера ще има емоции за таткото, много са интересни като видят бебо да мърда, сигурно ще се пръсте от гордост! моя беше като хипнотизиран!

# 234
Добро утро сладуранки Simple Smile Аз се наспах и се чуствам добре Simple Smile Днес имам съвсем малко работа, свършвам си  и почва голямата почивка. Много съм щастлива, че идват празници Simple Smile

# 235
Ина, 36 мм главата, а 19 мм бедрото newsm78 на бебка главата и също беше 36 мм, а бедрото 23 мм, за това се чудя!!!!!!!!!!!!!!!
Иначе ехографите винаги показват разлика - +  няколко дни, това е нормално и да не те притеснявай!
лелелелеле, довечера ще има емоции за таткото, много са интересни като видят бебо да мърда, сигурно ще се пръсте от гордост! моя беше като хипнотизиран!
Нашият татко на изписването на бебчо беше все едно е прегърнал целия свят Laughing

# 236
Нашият татко на изписването на бебчо беше все едно е прегърнал целия свят Laughing
А нашият го беше страх да не го счупи нещо  Joy
Но пък беше толков щактлив като го видя да мърда на ехографа и доки каза, че е мъж  Mr. Green

# 237
trixy  ми не знам, така ми записа на бележката, сега се притесних, дали е наред, ще помоля ако може да измери довечера лекаркатата и на ЖК, да видим, предполагам, че може и да не го е хванала хубаво, надявам се де... дано всичко е наред...

А за таткото, просто чакам да му видя физиономията, ако може и скрита камера да сложа, ще падне голям смях Laughing

# 238
Ина на мен също ми се струва, че са ти обърнали резултатите. Ако снимката е в теб погледни следните показатели - ВРD - размерите на главичката, ВРL(ако не се лъжа така се пише) - размер на бедрото.

# 239
Добро утро и от мен   bouquet
Днес таками се спи, че се проклинам защо не се обадих сутринта, че няма да идвам  Confused
Поразмина ми уж от вчерашните лоши впечатления от лекарката...ама като дойдох на работа и разказах на колежката (която е също бременна,но още не знаят другите в работата  Wink ..а имаи още една ама за нея и аз не трябва да знам че съвсем е тайна, но знаете каке  Mr. Green ) пак се ядосах..както и да е...ето- забравих каквощях да ви кажа  Embarassed
като се сетя ще пиша  Rolling Eyes

аааа- да - вчера питах,но никой нище не каза - има ли още някой с домашен любимец и ако да нека сподели какво са му казали докторите и как са се държали  Praynig
Здравейте!
Аз имах котка  последните 17 години,когато бях бременна ми направиха изследването за токсоплазмоза на няколко пъти ...и всичко беше наред.Моята котка спеше при мен през цялото време ,да не говорим за целувки и милувки...Да,котките не излизат навън,но пренасят и те различни болести.Мисля,че решението е твое Мария Ддо къде да поддържаш близост с животното,аз лично не съм от хората ,които биха си изхвърлили домашния любимец,но ...хора всякакви.
Когото бебето се роди моята котка се самоизолира за около месец в другата стая и не идваше при мен,но след това гледах и котка и бебе в един апартамент без капчица притеснение.Да наясно съм със заразите,болестите,нуждата от стриктна хигиена,при това съм доктор,но съм и човек със слабост към котките.Ти какво животно имаш?Мисля,че си споменавала,но извинявай не помня.

Общи условия

Активация на акаунт