Има ли мами за януари 2009г

• 17 299
  • 307
  •   1
Отговори
# 285
macko_87 , добре дошла при нас  Hug Hug Hug Всичко ще бъде наред и ще имаш едно слънчево януарче  Grinning. Не се тревожи! а на живота се наслади - в теб има нов живот!  Heart Eyes а това е повод за радост и никакви тревоги!  Grinning

Аз доникъде не съм с домакинстването. Днес съм направо съсипана от всичкото ми работене. И явно и ми се засилват признаците , не мога да се отлепя от леглото, като пребито куче съм. Вече е 12.30ч , а още се излежавам. Даже мисля да поспя, че направо съм дамглосана.... Sick

къщата си е нагоре с краката, детето и мъжа няма какво да ядат, но да се оправят. ... големи хора са  Mr. Green. Мами блю смята да полежи и почива днес, че от понеделник гърч на тръстиката  hahaha Crazy

# 286
macko_87 добре дошла Hug Не се кахъри всичко ще е ОК Wink

Alizarina хич недей завижда! Мързелувай си, щото после ако знаеш кво те чака... Mr. Greenняма сън, няма почивка-кърмене през 2-3часа, пране, гладене...тъй че се възползвай максимално!
Аз си полежах с първата бременност-играех по цял ден игри на компа и гледах филми /да се чуди човек как качих само 14 кила Crazy/ Сега оценям "онова" прекрасно време Whistling

# 287
чъвала съм аз митове и легенди...
ще мързелувам .......

# 288
macko_87 Добре дошла!

# 289
bubi4ko , голяма е буба твойта буба!! /на снимчицата/  Heart Eyes

# 290
Добре дошла на мацката!
А бе как сте с апетита? Естествено за тия дето не им се гади постоянно....
Айде ще пусна новата теми4ка, а списъ4ето утре на работа ще го направя като имам пове4е време Wink

# 291
започва голямото ядене и дебелеене то е ясно.досега не бях закусвала но от днес явно ще ми се налага

# 292
С апетита сме добре даже слон мога да хапна!
Ама с нервите не съм добре!

# 293
Тони, за самолета: аз с първата бременност, пътувах до БГ няколко дена след като разбрах 4е съм бременна, зна4и съм била едва в 5 седмица. Вси4ко мина идеално, тогава не ми се гадеше, само дето му ударих един рев в самолета, защото татито не неможа да дойде с мен, и ми беше гадно без него Sad

# 294
4baby -нце! Браво на теб, че си се решила да се заемеш със списъка и оформянето на темичката! Навремето, бях августинската инициаторка, в дир-бг клубче, а после и тук . Но тогава имах повече време, щото нямах грижи по деца, бях в болничен от 4месец до края  и живот си живях!  Whistling Така че Ализарина, дерзай със свободното си време и се кефи! На мен ми е най-сладък спомена от първата безгрижна бременност!

А аз и с апетита и с гаденето съм в еднакво големи количества. Едното не пречи на другото. На етапи - Например тая сутрин, до обяд бях адски зле  Sick, и чак сега вечерта ми просветна, обаче съм пък гладна като за световно.... Сутрин задължително закусвам, и после в 12ч едва дочаквам времето за обяд, после към 15ч съм почнала да се глезя и си правя страхотен следобеден десерт - кисело мляко, с ягоди, кафява захар и сурово кашу.... мммммммммм - страхотна вкусотийка! заразих всички в офиса с моя десерт и почнаха и те да си хапват. И после вечерта вкъщи си вечерям. Гледам да не ям тестени и сладки разни закуски, щото имам склонност към дебелеене и без тва, а пък сега е ясно че ще се дебелее и без друго, но мисля да се опитвам поне да ям здравословни храни.
Преди да забременея бях смъкнала 10кг с диетата на Пиер Дюкан /мн. популярна тук във форума/. Сега продължавам по нея, но вече с включено всякакво ядене, т.е. белтъчини, обезмаслени млека, сирена и кашкавали, плодове, зеленчуци, а от тестените храни пълнозърнест хляб, макаронени отвреме на време. Сурови ядки. Естествено има и нарушения, но гледам да мисля какво ям.

Предната бременност качих към 15-17кг. С раждането 7кг отпаднаха автоматично. Другите много трудно смъкнах. Явно не ми се отдава лесно слабеенето и съм осторожна.

На мен може да ми се наложи септември да пътувам със самолет на фирмена екскурзия до Прага и Мюнхен - хич не ми се изпуска. Дано всичко е наред дотогава и да мога да си го позволя това пътуване... ще съм евентуално 5-6 месец. По мои наблюдения от 4 до 6-7 месец, жената се чувства най-добре. В началото се гади, на края пък тежи.
И на море си мисля че задължително трябва да идем. Може би края на лятото. Много го обичам това море....

# 295
Добър вечер момичета... Hug
надявам се почивният ви ден да е минал добре.Аз днес се поразходих доста и сега съм като пребита...За съжаление дори и навън,гаденето не ме напусна през целия ден...Установих че съм вече 2 кг.отгоре и немога да си обесня от каде се вземаха..понеже немога да се храня почти с нищо ..newsm78
Очаквам с нетърпение да седна и да се нахраня като хората,без да тичам в тоалетната..

Добре дошла на новата мама във нашия форум,и пожелавам лека и безпроблемна бременност...

Лека вечер ви пойелавам и до утре.. Hug

# 296
Ох, вече започнахте  ли вече с апетита Simple Smile Не се поддавайте още в началото. Според мен има голямо значение и внушението- иначе как до преди  1-2 седмици като не знаехме, че сме бременни нямахме голям апетит, а сега... Rolling Eyes Аз с първата бременност качих към 15-17 кг, като доста се тъпчех в началото, след раждането обаче за 2 месеца свалих 25 Peace и си ги задържах до сега. Ще се опитам сега да не правя тази грешка да се тъпча без неободимост, а и идва лято- ще ядем салатки и плодове Simple Smile

# 297
  • Варна
Един съвет момичета - като пуснете нова тема, дайте линк към нея в старата  Peace

Честито на всички видели двете чертички! Спомних си доброто старо време преди една година  Heart Eyes

# 298
Аз от два дни имам голям апетит. Ама все ми се яде ... ужас, направо ми се реве. Не см си увеличила яденето, а вече съм качила 3 кг. Как стана това  newsm78 Наистина аз бях прекалено отслабнала преди това. Но като знам как качих с първата си бременост, определено съм решила да се ограничавам този път

# 299
  • Варна
Здравейте! Аз сега намерих време да ви погледна:) Пожелавам ви една спокойна седмица и лека работа, които работи:)
Мен просължава да ме боли, въпреки нош-па-то. Някоя от вас пие ли Утрогестан или съм само аз? В събота ходех на втори преглед и гинеколожката каза, да го пия първите три месеца по 2 три пъти на ден! Иначе, ако съм го спряла, имало опасност от спонтанен аборт! Уф, и аз не знам, уж всичко е наред, а трябв ада ги пия:(((

Общи условия

Активация на акаунт