Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация с избрани имена и дати?
Каква информация се споделя в публикация с избрани имена и дати и какво представлява основната дискусия в нея?
Какво е общото настроение в дискусията в публикацията с избрани имена и дати?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация с избрани имена и дати?
-
Каква информация се споделя в публикация с избрани имена и дати и какво представлява основната дискусия в нея?
В публикацията се споделят имената и рождените дати на децата на потребителите от форума, които са родени в различни градове в САЩ и България. Потребителите използват тази тема, за да споделят лични радости и събития, свързани с техните деца. Дискусията се върти около ражданията на деца на потребителите във форума, като хората споделят лични преживявания, свързани с раждането на техните деца, създавайки атмосфера на общностна подкрепа и споделяне. Основното съдържание на дискусията включва споделяне на имената и рождените дни на децата от потребителите във форума, което позволява приятелска атмосфера за празнуване на личните радости заедно.
-
Какво е общото настроение в дискусията в публикацията с избрани имена и дати?
-
Какво представляват тандурите и защо отнема повече време на границата?
-
Какви са изискванията за внос на цветя и как мога да ги разбера?
, и баш там да има полицай.Срамота.Съспендваха ми книжката
? нещо не ми работи линка...
Имало и някаква машинка, като педометър, дето ти бройка думите на ден. Абе....Амбиции пак. Смешно ми стана, щото 17 000 на ден, 'ко ще да се откина, не мога да изприказвам. Май.
ядохме 10 репички и 5 шушулки с грах, царевицата въобще не благоволи да поникне, малинките и къпинките не се хванаха, от 4 цитрусови дървета само две още се държат 
Той се води, че прави 60 м/г, но реално прави до 50 м/г. Предполагам, че и другите са така. Средното 40-45 ги прави при доста юркане. Аз почти никога не карам с 30 м/ч. Обаче това, че мога да карам в карпуула е priceless.
, друг е въпросът какво е качеството.
това с думите е велико. Аз май и хиляда няма да докарам, то затова горкото не говори ами само ми сочи какво иска. Има си собствен глухоням език, ама така поне го разбират и на двата езика.