55-та изумрудена американска тема

• 14 886
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
3.75 и нагоре на галон.  Tired

# 91
Снощи заредихме за 4.10 за галон.

Ани, страшно сладки снимките на децата, Ели колко е пораснала....

Анет, да, вероятно бих, за една-две нощи, ако имам доверие на мястото. Втори въпрос, дали любимият някога ще се съгласи.

Тино, трябва да търся, не помня хич къде е рецептата, нали няма тази година да правя. Там има милиони рецепти в Готварския, намери си някоя препоръчана.

# 92
Джи, казвала съм много пъти, ама хайде пак.Един приятел ми е казал, че ние, жените имаме лимит от 10 000 хил. думи на ден.Ако не си ги изговорим, ще ни боли глава.Та, какво са още 7 хил. зарад' чавето.Ми, нищо  Mr. Green
 И, не ми се прави.Ще го оставиш Усмивко, ако хотелът е мой  Laughing
Тандури, има рецепти, не е кат' да няма, ама препоръчай 1.Само една ми трябва  Laughing
Провокатор, минах на оранжево-червено Blush, и баш там да има полицай.Срамота.Съспендваха ми книжката Embarassed и ся училище, щот' не искам да ми влиза в неопетнения рекорд.

# 93
  • usa
вчера сипах за $3.45 в костко, оставих около 70 доларчиков. по другите бензиностанции варира от 3.50 до към 3.80.

в магазини не викам, не ми идва отвътре. най-много съм оставяла стока, която съм възнамерявала да купувам, разказвала съм, че току-що са загубили клиент и съм си излизала демонстративно.

Джи, какво 17 000  newsm78? нещо не ми работи линка...

# 94
Тино, ти и без да си хотел, бих ти го оставила. Laughing
миз, линкът е за това, че трябва да изкаканижем поне, ПОНЕ 17 000 думи на ден на дяцата, че да били умни. Flutter Имало и някаква машинка, като педометър, дето ти бройка думите на ден. Абе....Амбиции пак. Смешно ми стана, щото 17 000 на ден, 'ко ще да се откина, не мога да изприказвам. Май.

# 95
  • usa
Смешно ми стана, щото 17 000 на ден, 'ко ще да се откина, не мога да изприказвам. Май.

и аз. и съпругът да се включи и съвместно да ги броим, пак не можем да ги докараме до 17к. горките ни деца, обречени са на неумност...

# 96
Смешно ми стана, щото 17 000 на ден, 'ко ще да се откина, не мога да изприказвам. Май.

Аз 17К съм изприказвала още преди 11 сутринта  Laughing

# 97
  • usa

Аз 17К съм изприказвала още преди 11 сутринта  Laughing

идвай следобед да приказваш на мойте, та да помагаш да изпълня и аз препоръката...

# 98
миз, страшно няма, ще ги изкараме някак с общи усилия бройките, щом е за доброто на децата.... Laughing

# 99
Колкото и да ги прокламират, не е момента да се купува хибридна кола точно сега. Четох преди време статия за това, имаше и доп. изброени точки, защо е по-добре да се изчака поне още една година, независимо, че бензина скача. Цените им са високи, тепърва доразработват технологии и това, което пишат за 45 и повече мили е, ако се кара с около 30-40 мили в час, правят проблеми при темп. разлики и т.н. и т.н. Разбира се, може да не се отнася за всички модели, но е като тенденция...
Мъжът ми чете Мотор тренд, та там мернах тия дни инфо, че дизеловото Ауди А3, бие по всички параграфи Приуса с цели 60-65 мили за галон.
Нищо не разбирам  от коли, пък цял постинг им посветих  Mr. Green

# 100
При нас е $3.30 на галон, нашия акорд гори около 26 мили за галон. А за Европа е ужасно, миналата година за малка кола със стик, 50 евро платихме, за да напълним резервоара със мъжа ми почти получихме удар на бензиностанцията (тогава за $30 пълних нашия акорд с V6).

Поне хранителните магазини са ми близо, два са един срещу друг, пеша като ходя е на 10-15 минути от нас.

Нашата почва е ужасна Sad ядохме 10 репички и 5 шушулки с грах, царевицата въобще не благоволи да поникне, малинките и къпинките не се хванаха, от 4 цитрусови дървета само две още се държат Rolling Eyes Мъжа ми полива редовно, купихме разни обогатители за почвата, ама нищо не помогнаха Crossing Arms

С мъжа ми решихме, че ще изчакаме с басейна, заради икономиката, а и да осигурим, че ни харесва да живеем в този район. Имаме и на нейбърхууд,  метър дълбок, но нещо като гледам кой се плацика, май няма да го ползваме.

# 101
  • USA
Аз нищо не разбирам от коли, но съм супер доволна от Приуса, а нашият е вече на 3 години.  Simple Smile Той се води, че прави 60 м/г, но реално прави до 50 м/г. Предполагам, че и другите са така. Средното 40-45 ги прави при доста юркане. Аз почти никога не карам с 30 м/ч. Обаче това, че мога да карам в карпуула е priceless. Simple Smile

Аз май го докарвам количеството на думи Wink, друг е въпросът какво е качеството.

# 102
  • WA, USA
 Joy това с думите е велико. Аз май  и хиляда няма да докарам, то затова горкото не говори ами само ми сочи какво иска. Има си собствен глухоням език, ама така поне го разбират и на двата езика.  Sunglasses

# 103
Зора, едно е сигурно, главоболие поне нямаш , щом до обяд си ги навъртяла Mr. Green
 Вики, гледа ли вчера актьорчето при Елън?Нийл Патрих Харис се казва.Онова с фокусите...много ми допадна как разсъждаваше за айдъла.Като истински НЕамериканец Laughing
  Дам, бензина поскъпва.Пак.Миналото лято беше генералната репетиция, та това лято да не им(ни) се види на овчиците шокинг  Laughing И все пак, признайте си, не ви(ни) удри чак толкова по джоба, нали?

# 104

бихте ли използвали хотел за деца ако има, и е по джоба ви, и е добър? (за 2-3 дни някой гледа по 24 часа децата ви)
Не обещавам, като видя - тогава ще го мисля. Laughing Но може би има хора, които биха се възползвали (а в един момент може би и ние). И за хубаво, и за лошо е добре да има такова нещо. Трябва обаче законово да е много добре обмислено. Много по-леко амбициозен като за начало ми се струва моделът на почасовите детски центрове в България, но и той трябва да се обмисли добре законово, защото спомените ми са, че там в това отношение го раздаваха вятърничаво. Тук знам забавачки в IKEA и по някои супермаркети, но трябва да си в магазина, докато детето е в забавачката. В България може и да не си, но ние си пиехме кафето в детския център или в непосредствена близост до него, точно заради чувството за липса на законова отговорност. 
Тандури, не знам дали си струва да се поръчват храни от Амазон. Аз само козунаци съм поръчвала, вчера пристигнаха.  Simple Smile Но имам чувството, че тарифите за шипинг също се вдигат, така че едва ли ще се спести от бензин.

Общи условия

Активация на акаунт