Великден иде, рисуваме яйца, силно нека в нас да тупкат НОЕМВРИЙСКИТЕ ни сърчица

• 10 905
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ БОГ ДА ВИ ПАЗИ, ВОДИ И ЗАКРИЛЯ.
ДАЙ БОЖЕ ВСИЧКИ ДА СИ РОДИМ ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ БЕБЕТА НА НОЕМВРИ  Praynig

# 211
брейййй  newsm78
тука бомба е паднала
няма с кой да полафя
чакайте да се оплача без срам-само тука знам, че ще бъда разбрана  Embarassed-по два - три дни нямам никакви позивни за тоалетна  Cry
даже вече дуфалака не ми действа  Cry
никаква перисталтика, окрема ми е надут, като че съм в 5 месец  Shocked
направо вече не знам какво да предприема
в аптеката ми казаха, че нищо друго не можело да се пие от бременни
давайте рецепти ако знаете, вие как морите запека
на мен кивито въобще не ми понася, затова съм в безисходица  Sad

# 212
Yanoren хапвай повеко круши и сушени сини сливи. В комбинация с малко млекце ииииииииии .... газ до тоалетната след има няма 3-4 часа.
Аз дотук не съм пила нищо от разните му там хапове и т.н. сиропи.
Така реших проблема, дано и при тебе да подейства  Peace

# 213
Yanoren хапвай повеко круши и сушени сини сливи. В комбинация с малко млекце ииииииииии .... газ до тоалетната след има няма 3-4 часа.
Аз дотук не съм пила нищо от разните му там хапове и т.н. сиропи.
Така реших проблема, дано и при тебе да подейства  Peace

ох благодаря
ще пробвам сините сливи
само тях не съм взимала
иначе от крушите страшно ми се гади, а прясното мляко твърдо ме запича като бетон
чак не е за вярване, но след няколко опита това се потвърди  newsm78

# 214
  • Попово
Добро утро Simple Smile
Yanoren 5-6 сушени сини сливи ги накисваш от вечерта в 1ч.ч. вода и сутринта на гладно глътваш водата и си хапваш плода, ефекта при мен е поразителен и почти моментален  Hug

# 215
Добро Утро Pepena  ние ли сме най ранобудните  Grinning wavey

# 216
  • Попово
е как  Simple Smile нали трябва да намерим и по малко време за себе си  Crazy преди да се започне  Misc Baby Bottle 1dishes  food002 wash hang 1ironing newsm71 newsm79 newsm71 и накрая   phoneuu  phoneuu  phoneuu rotfImbo

# 217
  • Sofia
Здравейте момичета

В това кофти времи човек неможе да поизлезе навън на разходка no
ladybebi яйцата ти са страхотни.
Да покажа и моите.Пръв помощник ми беше малкия
http://images25.snimka.bg/005707145.jpg

# 218
Привет от робите на труда  Mr. Green

Аз съм на работа днес и на вси4кото отгоре, след прекрасния уикенд времето пак се изкофти и вали ли вали. А, тъкмо от друго да се опла4а - сно6ти загледах аз зарибява6тото DVD, което ми дадоха от клиниката и в което показват 6тастливи майки и татковци на големи бебета, обгрижвани от нежни и внимателни доктори  Mr. Green И какво да видя - и в на6е село имало 3Д ехограф, само 4е казва ли ти някой... Така ме хвана яд, следва6тия път ми е 4ак за 21 май, а ми се 6те6е да видя пове4е подробности. Сега 6те се обадя да питам какво трябва 4овек да направи, за да бъде допуснат до това постижение на техниката  Joy Сигурно трябва да си много, много послу6ен  Joy

# 219
Христос Воскресе![/[/size]b]
Желая ви много здраве, щастие и много, много любов. Да има мир във вашите семеиства и Бог да пази нашите деца (настоящи и бъдещи).[/b]
 Момичета, нямам никакво време да ви изчета или да пиша. За това минавам само да ви поздравя и да ви пожелая хубави празници Hug.

# 220
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Здравейте момичета, май всички празнувате
Yanoren,все едно аз съм го писала-аз пия едни капки -Dulkolax,по принцип пише,че не са вредни ,но не се препоръчват за бременни.Аз се посъветвах с моята лекарка и ми каза,че мога да ги вземам ,но не цялата посочена доза,ефект има.

# 221
Добро утро Simple Smile
Yanoren 5-6 сушени сини сливи ги накисваш от вечерта в 1ч.ч. вода и сутринта на гладно глътваш водата и си хапваш плода, ефекта при мен е поразителен и почти моментален  Hug
е това ще пробвам непременно
много ти благодаря
хана не знам, щом доктор ти ги е казал пий ги, но мен ме е шубе
пише ли на листовката, че не се препоръчва за бременни и го зарязвам
е така за всеки случай
най-интересното, че по принцип съм с много редовен стомах, само при беременности съм бетон  Sick
направо е ужасно
първия път дуфалака излезе като бех в седми месец /или поне аз тогава го открих/ и няма да ви казвам как съм се мъчила през цялата бременност  Sick #Crazy
беше ужасно
сега запека ми започна още на първата седмица от бременността и веднага заподозрях
просто нямаше какво друго да е
гадна работа
блазе на тия дето нямате такъв проблем  Wink

# 222
  • София
Сиската, писах ти вчера на лични Peace

Момичета, ако знаете само как размазващо ми действат тези почивни дни.......;

# 223
Христос воскресе!
Пожелавам на всички вас и вашите семейства здраве, щастие и благоденствие!

# 224
някой знае ли кога е нормално да спрат да болят гърдите
мен спряха да ме болят от два-три дни и се зачудих да се притеснявам ли
 newsm78
като цяло съм в девета гс и половина

Общи условия

Активация на акаунт